איך אתם מסדרים את השירים באיפוד?

AboveBeyond

New member
איך אתם מסדרים את השירים באיפוד?

חשבתי על שיטה ... כל פליליסט לרשום שם של דיסק ואז לכניס 8-9-10 שירים לכל פליסליט לא ניסיתי עוד את זה אבל אני אישית משתמש בהמון דיסקים להרבה אין רשימת שירים ואני זוכר אתא הרשימת שירים בע"פ לפי השם או לפי איזה שיר יש בהתחלה יש לכם עוד רעיוניות? איך אתם מסדרים ? בלי סדר שיש לך 15 גיגה באי פוד לא תמצא שם כלום .. לא חושבים ? :]

מיאו ../images/Emo108.gif

אני מסדר את השירים שלי בצורה הכי פשוטה שיש- ז'אנר-אמן-אלבום-שיר (כי אצלי הכל הולך לפי דיסקים שלמים) ויש לי כמה שירים שלא בדיסק אז הם ב"ספיישל" (באנגלית כמובן

AboveBeyond

New member
אהה הבנתי

יש לי לפחות 50 אמנים שונים וזה מעצבן כל פעם לעבור את כל הרשימה ולבחור שירים ל on to go אתה לא מגיע לכל השירים שיש באי פוד חחח

*GormE*

New member
אני קורת לרשימה לפי השם של הלהקה

או האמן, ושמה את כל הדיסקים שיש לי שלו ברשימה הזו.

BaByGuRrRl

New member
פותחת פלייליסטים לפי דיסקים!

הכי נוח לי. פותחת פלייליסט ובכל אחד שמה דיסק...נגיד יש לי Survivor (דסטיניז צ'יילד), Spearkerboxxx/The love below (אאוטקאסט) וכו'. בנוסף אני פותחת פלייליסטים לרשימות שירים שאני אוהבת, למשל היפ הופ ושם אני שמה שירים שהורדתי שאני ממש אוהבת מאותו ז'נר וכו'..

uppercut

New member
תתקני אותי אם אני טועה אבל_>

זה לא מה ש browse אמור לעשות? בצד ימין למעלה את בוחרת את האלבום...

BaByGuRrRl

New member
כן, אבל

זה נוח לי שהפלייליסטים שלי ככה. אני מכניסה את האלבומים שאני הכי אוהבת ועושה לכל אחד פלייליסט, ובנוסף גם פלייליסטים של היפ הופ, שירים שקטים, וכו'. לי זה נוח ככה, אבל זה כל אחד וההעדפה שלו..

שיאנה

New member
יו, אבל אז יש לך מיליון רשימות

לי יש 15 GB אז זה אומר שיהיו לי משהו כמו 250 רשימות אם אני יעשה לכל אחד רשימה משלו. די סיוט..... אני עשיתי 7 רשימות all music שזה בלי הספרים books work out nice and smooth hebrew singels best albumes כל השאר אני מחפשת עם ה Browse

uppercut

New member
במקום זה תעשי רשימה חכמה

שברשימה חכמה אחת כל האלבומים שאת הכי אוהבת יופיעו

Subway0

New member
אצלי זה סיפור מעניין מורכב ומושלם!

חחחחח.... אני משתמש ברשימות חכמות... (וזה בכלל מורכב ואני מת לישון אז אני לא אכנס לזה) ואני המצאתי כמה ג'נרים חדשים בשביל לתחכם את העברית... אם זה עברי רוק עברי ג'ז עיבר לידר
וכדו'

למעלה