איך אתם מסכמים המירוץ למיליון ישראל 1?

../images/Emo46.gif אכזבה!!!אני רק חושב מה היה קורה עם חנה

ומרגלית היו מתמודדות בגמר עם משימה האחרונה,או אפילו בלונדיניות ומלכות היופי? הרי ברור שלשתי נשים אין בכלל סיכוי מול שני גברים.וגם חלוקת הפרסים לא הייתה פיירית.היו צריכים לחלק מקום ראשון -מיליון,מקום שני-מכוניות ומקום שלישי-טיול בח"ל.לפחות לנחם על משימה הביזיונית האחרונה.לשתי זוגות אחרונות בגמר היה מגיע פרס יותר שווה ערך ,מגיע להם ביושר!!!!

YMA7

New member
אתה חסר בושה, נראה אותך קופץ את הבנג'י שחנה

קפצה. הזלזול שלך והשנאה שלך למשתתפים מרקע/מוצא מאוד מסויים מאוס.

davidlev0255

New member
1. אני פוחד לקפוץ בבריכה!! אני תיאורטית

יכול לתת ספרינט של 50 מטר אם אני מתחרע , אבל אני פוחד מהנושא של הקפיצה של הבריכה כלומר הקפיצה לבריכה..... ואני מזה פוחד כן הייתי עושה בנג'י... אגב, הן אליטות שמאלניות מתנשאות עם שיר מעצבן צ'יקי צ'יקי הי הי הי

PilpelLady

New member
בעינייך כל הבנות במרוץ (ובכלל) מתנשאות

או שאתה ככה סתם מקנאה, או שכנראה לא הולך לך עם בנות..............בלשון המעטה...........
במקום להבין שמשהו בך לא בסדר - לדעתך הבעייה היא אצל הבנות -שהן מתנשאות עלק..... גועל-נפש איך שדיברת על חנה ומרגלית. חנה ומרגלית מדהימות וחכמות ומצחיקות ואמיצות הרבה יותר מהרבה אנשים, ועובדה שהן עקפו כמה זוגות והגיעו למקום לא רע במרוץ. הן נראות מצויין וצעירות הרבה יותר מגילן עם תותבות או בלי, והשיר שלהן "צ'יקי צ'יקי צ'יק" זה שיר חמוד ותופס ועובדה שהוא הפך ישר לרינגטון וטרוטון וכל הארץ אוהבים אותן ואת השיר הזה...קיבוץ מתקשר לי דווקא עם סוציאליזם ולא עם קפיטליזם, אבל אולי הן באמת אליטות, מאייפה לי לדעת, אבל זה לא משנה את עצם העובדה שהן ממש, אבל ממש לא התנשאו ולו פעם אחת לאורך הדרך. אתה סתם מקנא, כי אותך: א. לא היו מקבלים לתוכנית, למרות שלפי מה שנראה לי אתה בטוח לפחות בגילן אם לא יותר וכותב מתוך תסכול שהן הצליחו ואתה לא... ב. אם בפרוטקציה או משהו כזה היית מתקבל - בטוח לא היית שורד את הפרק הראשון, כי אתה נשמע מזה רכיכה ופחדן לפי התגובות שלך ב. אם היית ממציא אייזה שיר- בטח אף אחד לא היה אוהב אותו ונדבק אליו כמו השיר שלהן בקיצור אתה סתם "טרול-פורומים" משועמם...אם אין לך לכתוב משהו לעניין - תעשה לכולנו טובה ואל תכתוב.

davidlev0255

New member
אני לא יודע אם יש להן שיניים תותבות (גם לצעיר

ים יש , פעם כשעשיתי רפטינג בירדן, היו קבוצה של יסמניקים ושוטרים מעזה ולאחד מהם נפלו השיניים התותבות לירדן) יש לי בעיה עם מתנשאות, (שפרה רנין , דיוה מהישרודת , לייה , מרינה ), עם ערסיות , עם קוקיצות (שזה בחורות צפוניות שחלקן עוסקות בספורט), עם שמאלנים (יוסי ביילין וכו' ) עם אליטות ועם עשירים מנצלים אבל לא כל הבחורות מתנשאות ! עובד ולא נקטתי בלשון הזו לגבי מלכות היופי! שלא היו מתנשאות לשמוע את חנה ומרגלית היה עונש , יש להן קול מגעיל , מורתי ופטאתי (זכותי לחשוב ככה), אולי כקיבצוניקיות הן היו קצת מתנשאות הן מזכירות לי את הבוסית שלי שהיא בת 50 וחושבת שהיא בת 30 ומתלבשת כמו בת 16 (וזה מלבד פתטאיות מגעיל מאוד לראות את זה ) הן לא נראות מצויין לגילן (טעם אישי ) אין ספק שיש בהן משהו חינני אבל לא להגזים 1. אין לי קומבינות ואני לא יכול להתקבל לתוכניות כאלו 2. אני קשוח וחזק (החוזק הוא בפנים ) , ואם הייתי ממשיך להתאמן בלי להפסיק היייתי היום בהישרדות (אני חצי בגיל שלהן) 3. השיר הזה דוחה ברמות

Luanne

New member
לפלפלית וכל השאר

תתעלמו ממנו. הוא פשוט מישהו מאוד מתוסכל שמחפש קצת צומי. קצת התעלמות והוא ירד מאיתנו.

digger

New member
ההפקה גנבה ל- מאיה ועמית את המיליון......

עוד במהלך התכנית הרגשתי שמשהו כאן לא "נקי" משימה ל"גברים" בלבד ...משימה שכ"כ ברור ששום זוג מעורב לא ינצח בה (יעמוד בה-כן אבל לא ינצח) ושמישהו נתן לזוג הגברים את האפשרות לתפוס מיליון..... אם זה ריאלטי ...אז ההפקה צינצנת חלולה ושקופה.

איכזב אותי לגלות שהמזל הוא המרכיב המרכזי.

אשר ומאור לא הודחו בסופו של דבר בגלל שמאור נפצע בברך אלא בגלל שלמונית היה פנצ'ר. איכזב אותי גם לגלות ששלושת הזוגות שעלו לגמר היו גם הזוגות שהכי לא חסר להם כסף ואולי זה לא מקרי. בסופו של דבר היו קטעים מצחיקים פה ושם בעיקר עם אשר ומאור ועם חנה ומרגלית אבל הם לא הגיעו לגמר
גם אלן אמר שאחרי תום וגיל היה מרגש אותו הכי הרבה לראות את אשר ומאור זוכים.

ב ן 0 0 0 0

New member
לא פייר ברמות../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif;-

ומדובר על המשימה האחרונה זה הרי ברור שמאיה ועמיחי היו צריכים לזכות
אף פעם לא אהבתי את שי וגיא במיוחד לא אתשי(שיודע רק להיות עכשיו דוגמן של רנואר
) חבל אם כל הצחוקים הכיף והרגש שהיה בתוכנית אין לזה כבר טעם שהסוף הוא "..שי וגיא אתם זוכים במליון ובשני מכוניות..." נקווה שהתייחסו לתגבות הצופים ובעונה הבאה ילמדו לכך

YMA7

New member
משימה אחת תפורה שהרסה עונה נפלאה

יש טעויות שאין עליהן סליחה. והמשימה האחרונה היא טעות שערוץ 2 עוד ישלם עליה ברייטינג ואמון עתידי. המוח הקודח שלי עדיין לא סגור על 2 סיטואציות, ואני תוהה כמה טייקים נדרשו כדי שנקבל את שראינו. 1. הייתי מת להיות זבוב על כדור החצי טונה כשמיה/עמיחי ראו מה עומד בפניהם במשימת המיליון. לשמוע את הקללות, לשמוע את האיומים בפרישה, לשמוע את ההפקה לוחצת עליהם שינסו, לשמוע את ההפקה מאיימת בחילוט סעיפי החוזה עליו חתמו, לראות כמה פעמים צילמו את תחילת המשימה כדי ש"תראה יפה". 2. הייתי מת להיות זבוב על שטיח הגמר שנפרס למרגלות רז כשלצידיו 16 המשתתפים, כשמיה/עמיחי קפצו עליו בפעם הראשונה. לשמוע את הטענות הצודקות, לשמוע את "הברכות" להפקה, לראות את איומי/דרישות ההפקה שייאמרו רק דברי נועם, לחוות את הקושי של מיה/עמיחי לבלוע את השוד הגס ולאמר את שאמרו באצילות נדירה . אני משער שכדי שהקפיצה על השטיח תראה יפה אצלנו בבית הם קפצו יותר מפעם אחת. באמת כואב הלב, עונה נפלאה, עונה מושקעת, משתתפים מעולים. כל זה נרמס במחי משימה נבזית אחת.

Emma Oo

New member
עונה מעולה ../images/Emo47.gif שהשאירה טעם רע בסיום

והכל בגלל אותה משימה אחת אחרונה שגנבה למיה ועמיחי את הנצחון. פרוטקציות של צמד הבנים בהפקה? שוחד שעבר מיד ליד? ואולי רק החלטה שגויה? מה שזה לא יהיה, לצופים זה לא משנה. לראות את הבנות נאבקות בבלתי אפשרי בעוד הבנים מפזזים להם בקלילות פשוט הרגיש לא נכון, והעוול צעק לשמיים.
אבל עד לאותו רגע, העונה הייתה בעיני מעולה
ולא נפלה מהסטנדרט של המקור (חוץ ממקבצי הפרסומות המטורפים). צריך לומר לזכות ההפקה שמשימות האקסטרים היו מרתקות, והדינמיקה בין הזוגות עוד יותר - הודות לליהוק המעולה

AdMish

New member
ע-נ-ק, מהיום הראשון של התכנית רציתי ששי וגיא

יקחו, ואם אכן ההפקה עזרה להם להגיע לניצחון בפער מאוד מאוד קטן ממאיה ועמיחי, אז אני מודה להפקה שעשתה את העבודה למען אשמח ואחייך !!!!!

PilpelLady

New member
זה לא היה ריאליטי, זו הייתה דרמת מתח-הרפתקאות

מבויימת והכל, עם תסריט, שחקנים, ועלילה שמשתנה בהתאם לנסיבות. וזה שההפקה בנוסף לכל התקמצנה ולא שלחה את הצוותים לאירופה ולאמריקה - לא מוצדק בשום אופן בעייני. כל הקטע במרוץ למיליון זה שהוא אמור להיות בכל העולם, או לפחות מקום אחד בכל יבשת. אין לכם תקציב?? אל תעשו את התוכנית בכלל. עונה מכעיסה ומאכזבת.

הפייבוריטים שלי היו אשר ומאור

והייתי עצוב אחרי שאשר ומאור הודחו. אמרתי לעצמי שמאור נפצע בברך במשימה ההיא בגלל שהוא שמן אבל לא התלוננתי שזו היתה המשימה. לא אמרתי שזה לא הוגן שנתנו לאדם שמן לבצע משימה שבה יש לו חיסרון מול המתמודדים האחרים. אמרתי לעצמי שזה מה שקבעו וזה מה יש ואחר כך למונית שלהם היה פנצ'ר וגם על זה אמרתי שזה מה יש.

למעלה