איך אתם מסתדרים כלכלית עם הזוגיות ?

WUSUPPP

New member
איך אתם מסתדרים כלכלית עם הזוגיות ?

ואיך לעזאזל אתם מסבירים לחברה שלכם שאתם לא רוטשילד ??? ככה , השאלה הזאת מופנית לבנות ובנים כאחד , איך אתם מתמודדים עם חברה שאפילו לא עולה בדעתה להציע מדי פעם לשלם או להתחשב במצב הכלכלי של החבר שלה . שנינו בני 19 , ואני אוהב את החברה שלי , והיא אחלה בנאדם , אבל היא פשוט לא מתחשבת בי במובן הכספי , כאילו אנחנו ביחד כבר כמה חודשים , ותמיד אני משלם עליה לא משנה לאן נלך . אני לא קמצן , ממש לא , אני משתדל להרעיף עליה אהבה ומתנות ובכל הזדמנות , ותמיד שילמתי עליה בלי להראות בכלל התמהמהות , אבל עברו כמה חודשים ולי נראה שמזמן עבר הזמן שבו היא צריכה לתפוס שהחבר שלה לא עובד רק כדי לשלם עליה בכל יציאה , כאילו מה אין לה הורים ? מה אנחנו נשואים ? ומה היא לא יצאה לפני שהיינו ביחד ? פאק אני אפילו לא יודע איך לדבר על זה איתה ..... בבקשה בבקשה תעזרו לי פה .

niva99

New member
בעיה מוכרת

אחי גם בגילך ויצא עם חברה שמעולם לא העלתה בדעתה שהוא אינו יושב לו בלילות ומדפיס כסף ( ילדה שמשחר ילדותה נעטפה בצמר גפן-ודאגתה הגדולה ביותר הייתה מה ללבוש)... -הדרך הטובה ביותר היא להעלות את העניין ברגישות תוך כדי שיחה על עניין קרוב- לומר לה את מה שכתבת פה בפורום- שאתה לא קמצן- אבל...שתראה קצת התחשבות. רצונךבהשתתפות מצידה הוא לגיטימי לגמרי...והשיחה גם.

seeyou

New member
"היא פשוט לא מתחשבת בי "../images/Emo10.gif

איך זה מסתדר עם התוספת שלך "והיא אחלה בנאדם " אולי בגלל שאתה אוהב אותה? גם אני הייתי במצבך לא רק בגיל 19 מאז שאני מכיר את עצמי שהתחלתי לצאת עם בנות התקציב היה "זעם" . ניסיתי לא פעם להרשים את החברים ולצאת עם בנות מבתים מבוססים. ראיתי שאני מוציא להם עין ולעצמי שניים. בקיצור לא לקפוץ מעל הפופיק! היא יכולה להיות באמת "אחלה בנאדם " וגם שהיא אהבת חייך, אבל תקח בחשבון איזה מחיר תשלם. יוסי

SIRI41

New member
לדעתי אתה חייב לדבר איתה על זה

אלו דברים שצריכים להיות ברורים מההתחלה. הבת שלי אם תצא, אין לי ספק כי אם הבחור שלה יהיה נחמד ויכבד, אני לבד אציע לה שתשלם גם עליו. זו חובה, הרי שניכם באותו המצב - מה הקטע? חייבים להתחלק!!! מגעילות אותי בחורות שלא חושבת על העובדה הזו, כנראה כך ייראה המשך הקשר, אגואיסטי ואינטרסנטי, לא מספיק שאתה אוהב אותה אם היא לא רואה אותך מסביב ורק האהבה מדברת.

אתה נשמע בחור מקסים !!

הכנות שלך נגעה לליבי
אתה צודק ב 100% ואין לך על מה להרגיש רע עם עצמך .. אין שום סיבה בעולם שאתה תממן את כל היציאות שלכם ... זה לא בסדר ! כמו שאמרת .. גם חברות שלה משלמות עליה ? אולי זה נובע מחינוך לקוי שהגבר צריך לשלם ? אולי היא לא רואה את הדברים כמוך ? את זה אתה חייב לברר.. אני ממליצה לך להשתדל לצאת למקומות שלא מחייבים הוצאה כספית (כמו פיקניקים וכלמיני בסגנון) ...ואם היא רוצה לצאת לבילוי ממש אז תגיד לה בכנות ש .. אין לך כסף ! נקודה. אם היא לא מתביישת להתעלק עלייך .. אתה לא צריך להתבייש לומר לה את האמת !! אם היא תחשוב שאתה קמצן או כל דבר אחר .. היא פשוט ילדותית..

voguemaster

New member
מסכים

ואני חושב בנוסף שאם היא תעשה לו בעיות בגלל זה, הוא צריך לחשוב טוב טוב אם הוא רוצה להישאר איתה.

magenta73

New member
לא יודע איך לדבר?

תמשיך לשלם... סוד קטן, אנשים מתרגלים למה שהפך ל"נהוג" בתחילתו של הקשר... כנראה שהיא התרגלה, כנראה שהיא לא רואה את זה כבעיה כי אתה כנראה לא אומר לה ולא מציג את זה כבעיה... אז זה נראה לה בסדר. בפעם הבאה, תציב את זה מההתחלה. בכל מקרה, לעכשיו, אתה פשוט חייב להגיד לה, בעדינות, שאין לך כסף לזה, תרמוז לה שגם היא יכולה להשתתף בהוצאות... היא בטוח תבין, אתה בן 19, חייל? נכון? למה שיהיה לך כסף? פשוט תדבר. פשוט.

לדבר, זו מילת המפתח!../images/Emo108.gif

יפה מצידך שאתה אוהב אותה, מפרגן לה וכו'... אבל אתה בטח לא הספונסר שלה. ונראה לי שזו התנהגות ממש לא לעניין מבחינתה, תהיה מקסימה ככל שתהיה. אתה חייב לדבר איתה ולהסביר לה באופן ענייני לגבי הבעיה, וזה גם לא קשור להורים שלה... גם הם לא צריכים לממן אותה. מדובר פה של התחשבות ואם היא יודעת שלה אין כסף למשל- לפחות שתהיה הוגנת ותגיד שלא תצאו כ"כ הרבה. מקווה שתצליח!

למעלה