איך אתם מסתדרים?

איך אתם מסתדרים?

אני לא מצליחה להתאזן גם עם האינסולין, אני לוקחת 12 יחידות בבוקר 12 בערב, ועדיין המדדים לא טובים,

אם מקודם לא היה טוב רק בצום ולפעמים לפני הארוחות עכשיו אחרי ארוחת ערב גם התחיל להשתגע.

אני לא עומדת בזה, כל תוצאה מעל 90 לפני ארוחה או בצום, או יותר מ120 אחרי ארוחת ערב, פשוט מוציאה אותי מאיזון, ומכניסה אותי לדיכן נוראי.

איך אתם עוברים את זה, מה צריך להגיד שיהיה יותר קל, אני ממש מיואשת, 8דקירות ביום, והכל עדיין נורא ואיום. די נמאס לי כבר.

תומרונתם

New member
מנהל
כנראה שצריך עוד

את תראי, כשתגיעי לאיזון הכל ייראה לך קל יותר. זה מאוד סזיפי המדידות כל הזמן והספירה של הפחמימות, אבל תדעי לך שאת בכיוון הנכון!
תזכרי שבסכרת הריון מקפידים הרבה יותר, וערכי הסף נמוכים יותר. מצד שני, גם אם את חורגת קצת, זה עדיין מדידה שהרבה אנשים כאן יסכימו לראות כל יום

&nbsp
12 יחידות זה לא הרבה. ביננו, גם 40 יחידות זה לא הרבה וגם 80 לא. כל אחד לוקח כמה שהוא צריך, כמה שהגוף שלו צריך. זה לא אומר שאת "יותר סכרתית" ממישהי שלוקחת פחות יחידות. וזה בטח לא אומר שום דבר על רמת המאמץ שאת משקיעה... אז קחי נשימה, תוסיפי יחידות על פי ההנחיות שקיבלת מהמרפאה, ותמשיכי עם חיוך! (אגב, דיכאון ולחץ משפיעים לרעה על רמות הסוכר... זה מן מעגל שכזה).
&nbsp
ועוד דבר מה: אני לא שמעתי על ההנחיה של מתחת ל-90 לפני ארוחה! אם עברו יותר משעתיים מהארוחה הקודמת, צריך להיות מתחת ל-120. עד כמה שאני יודעת אין הנחיה להיות מתחת ל-90 לפני ארוחה, אלא רק בצום (וגם אז יש מרפאות שמנחות עד 95).

אנחנו מסתדרים בסדר, ואת מסתדרת בסדר גמור..

אני מקווה שאת הנחיות האיזון נתן לך אנדוקרינולוג, רופא מומחה לסוכרת.
אם התשובה חיובית, הייתי מבקש חוות דעת מאנדוקרינולוג נוסף.

כמובן צריך להגיע אליו עם כול בדיקות, ויש לך הרבה. אני מאמין שאחרי
ביקור כזה, גם הלחץ יפחת, שהרי הוא לא טוב לבריאות, ובמיוחד לא לסוכרת.

תודה על התגובות

אני פשוט מיואשת, אני מרגישה ממש מובסת אם לומר את האמת, מאבק שלא נגמר,

וכן לגבי השאלה של תומרונתם, אני צריכה לפני כל ארוחה צהריים וערב ובצום של 8 שעות להיות מתחת ל90 לפי הרופא במרפאת סכרת.
(כשהלכתי לדיאטנית אז הראתי לה שאני חורגת לפני ארוחות, והיא אמרה שהיא מצפה ממני להיות עד 100, כי בכל זאת אכלתי ארוחת בינייים, כשבאתי לרופא, מעודדת ואמרתי לו אבל הדיאטנית אמרה שאפשר עד 100, אז הוא הגיב, אז שהיא תטפל עד 100, את צריכה להיות מתחת ל90 ) מיותר להגיד שזה קורה ממש מעט. רק אחרי ארוחת בוקר, צהריים, ערב, אני צריכה להיות מתחת ל120.

הריון

אין ספק שמכניסים אותך ללחץ של הריון.
לא פשוט ולא קל.
אנחנו דורשים מעצמינו פחות.
מתארת לעצמי שאת גם רעבה.
כדאי למצוא דברים שהגוף מסתדר איתם.
מה אם דברים כגון אגוזים, ביצים, טונה, טחינה, גביות שמנות ועוד

ניסית איך התגובת שלך אליהם?

בהצלחה

כבר כתבתי לך: "חוות דעת מאנדוקרינולוג נוסף"

תלכי לשמוע "חוות דעת מאנדוקרינולוג נוסף". הרופא "שלך" לא אלוהים..

oritta17

New member
לגב' ה"מנסה לנשום", האם בסוף כן קבעו לך תור לאנדו-קרינולוג?

למעלה