אשמח לשמוע גם הצעות. להזכירכם, אני בתחילת שנות ה-40 שלי אז יהיו רעיונות שפחות אטה לאמץ.
ד דורי 1981 Member אתמול ב- 20:22 #1 אשמח לשמוע גם הצעות. להזכירכם, אני בתחילת שנות ה-40 שלי אז יהיו רעיונות שפחות אטה לאמץ.
שיח סלימאן Well-known member מנהל אתמול ב- 21:12 #2 נכתב ע"י דורי 1981: איך אתם מעבירים את סופי השבוע? לחץ כדי להרחיב... בכייף !
ס סופהו 1 Well-known member אתמול ב- 21:21 #3 נכתב ע"י דורי 1981: אשמח לשמוע גם הצעות. להזכירכם, אני בתחילת שנות ה-40 שלי אז יהיו רעיונות שפחות אטה לאמץ. לחץ כדי להרחיב... השיח הוציא לי את המילה מהמקלדת, אז אוסיף- בהנאה גדולה
נכתב ע"י דורי 1981: אשמח לשמוע גם הצעות. להזכירכם, אני בתחילת שנות ה-40 שלי אז יהיו רעיונות שפחות אטה לאמץ. לחץ כדי להרחיב... השיח הוציא לי את המילה מהמקלדת, אז אוסיף- בהנאה גדולה
ד דורי 1981 Member אתמול ב- 23:10 #4 גם אני משתדל לנצל את סופה"ש שלי לכיף. לרוב פילאטיס, קריאה/כתיבה, סרטים ותוכניות שלא הספקתי במהלך השבוע, בישול וכדומה.
גם אני משתדל לנצל את סופה"ש שלי לכיף. לרוב פילאטיס, קריאה/כתיבה, סרטים ותוכניות שלא הספקתי במהלך השבוע, בישול וכדומה.
קלייטון.ש Well-known member היום ב- 05:44 #5 שישי בערב וויסקי עד עילפון, שבת לפני הצהרים התאוששות מהוויסקי. זהו בערך.
ד דורי 1981 Member לפני 3 דקות #6 נכתב ע"י קלייטון.ש: שישי בערב וויסקי עד עילפון, שבת לפני הצהרים התאוששות מהוויסקי. זהו בערך. לחץ כדי להרחיב... לא מתחבר עם הווית הוויסקי, אבל נשמע כ"כ פשוט. ואכן, למה לסבך דברים?
נכתב ע"י קלייטון.ש: שישי בערב וויסקי עד עילפון, שבת לפני הצהרים התאוששות מהוויסקי. זהו בערך. לחץ כדי להרחיב... לא מתחבר עם הווית הוויסקי, אבל נשמע כ"כ פשוט. ואכן, למה לסבך דברים?