איך אתם מעדיפים את קרן..

look away

New member
איך אתם מעדיפים את קרן..

כזמרת או כשחקנית

יוצרת....חחחח

לדעתי היא זמרת מדהימה. לא הייתי בלהקה עדיין, אמנם רואים את יכולות המשחק שלה בהופעות שלה, אבל עדיין זמרת...

אממ במשחק שלה עדיין לא נתקלתי..אבל

אני מעדיף שהיא תהיה עצמה..תהיה את מה שהיא הכי אוהבת!! אבל אם תשאלו אותי.. אם הייתי במקצוע הייתי רוצה לבחור רק בסוג אחד..לדעתי אי אפשר להיות גם זה וגם זה..כי צריך להקדיש את כל כולך לדבר אחד....זה דעתי....

chen010189

New member
אני באמת לא יכולה להגיד

כי אני מעריכה אותה על היותה יוצרת, שחקנית וזמרת ואני בכוונה גדולה ללכת לראות הצגות והופעות שלה. שתמשיך בכל מה שהיא עושה! כותבת מקסים, שרה מקסים ואני בטוחה שגם משחקת מקסים.

hilali1

New member
לא אמרתי לא אוהבת..

אמרתי שלא מתחבר לי השירים, הרקול, המראה, האישיות.. זה תמיד לוקח זמן.

טוב... לא הבנתי מה קשורה האישיות...

אבל בסדר.. ועדיין לא הבנתי מה זה אומר לא מתחבר.. אשמח להבהרה...

hilali1

New member
לוקח לי זמן לחבר את המכלול הזה

כמובן שהכל קשור בעיקר כשמדובר באמן שהוא גם כותב גם שר וגם משחק. אני זוכרת שהתחלה בכלל לא ידעתי מי זו ואמרו קרן פלס כתבה את לשם.. פעם ראשונה שראיתי אותה היה בכתבה על הפלטינה של מירי. לאט לאט אתה מחבר ומקבל איזשהיא תמונה.

זמרת שחקנית ויוצרת! היא כל כך

טובה בשלושתם אז אין מצב שיש משהו שהיא יותר טובה בו מהשני..=]

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifיוצרת..../images/Emo15.gif

לא ראיתי אותה כשחקנית עדיין ובתור כותבת..וול היא הסיבה היחידה שממש בא לי לקנות את האלבום של סקעת (ואפפעם לא חיבבתי אותו באופן מיוחד
) ואם היא גם שרה את השירים שהיא כותבת...מה טוב

עדי C

New member
שניהם.

ראיתי אותה ב"הלהקה" ומאוד אהבתי את המשחק. והשירה והריקודים
אבל אני אתרכז לרגע במשחק - היא מאוד בלטה שם במשחק שלה, שהיה מאוד אמיתי ואמין... היא מוכשרת, והייתי רוצה לראות אותה בעוד דברים חוץ מ"הלהקה". בנוגע לשירה והכתיבה - אין הרבה מה להגיד, היא שרה מקסים, והכתיבה מיוחדת... אני מאוד אוהבת את הבחירה של המילים בשירים שלה. מצד אחד מילים יומיומיות, מצד שני היא משחילה מילים "לא רגילות"... [או שרק אני רואה את זה ככה...] למשל - "הוא מחפש כתף רכה, כמה לילות של הדחקה..." "וזאת אני שנקלעה לו בדרכו האומללה"

אמ, באמת יוצרת.

האמת? מבחינת הקול - אני הרבה יותר אוהבת את מירי מסיקה... לגבי המשחק של קרן - לא באמת ראיתי אותה משחקת אז אני לא יכולה לשפוט. אבל מה שבטוח - היא כותבת ומלחינה מוכשרת ומיוחדת במינה
.

MissPop

New member
לא יודעת איך היא כשחקנית

אוהבת אותה כזמרת וכיוצרת

למעלה