איך אתם מציירים ככה??

• פותח הנושא H6
  • פורסם בתאריך

H6

New member
איך אתם מציירים ככה??

איך אתם מצליחים לצייר כול כך יפה בבקשה שמישהו יעזור לי ויתן לי שלבים בבקשה!!!

ננסק

New member
נכון זה נורא?

לדעתי יש להם ארגון סודי, והם מגלים איך לצייר רק למי שחבר בו.

chatenoire

New member
ארגון סודי לא...

...אבל ספר כן, ואפילו לא סודי במיוחד. אני אישית למדתי את רוב מה שאני יודעת מהספר הנפלא How to Draw Comics - the Marvel Way. הוא מסביר הכל על יצירת קומיקס, ואפשר למצוא הודעה נוספת שלי באותו נושא בדיוק תחת שרשור בערך באותו שם, אז אני לא אחזור על עצמי. אפשר להשיג את הספר בקומיקום.

chatenoire

New member
מקדמת את הספר

אם אפשר היה להשיג אותו רק באמאזון, עדיין הייתי ממליצה. וכן, אני מקדמת את המכירות שיעזרו לנו להוציא את ארינאה #2, לא שייכנסו לחשבון הבנק התפוח שלי. אני חושבת שזו מטרה נעלה מספיק בשביל להציק לכם.

Lotus floweR

New member
באמת אביב....

רציתי לשאול, איך אתם מקדמים את המכירות של "ארינאה" (שוב לא כתבתי נכון?) כי אישית, בדקתי אצל הרבה חובבי קומיקס, כאלה שאפילו הולכים לאירועים, והם לא שמעו על זה כ"כ... שניים אמרו לי שהם שמעו על משהו כזה שיצא.... אבל כל השאר תקעו מבט חתול מפוחלץ והמשיכו לנסות לשים ת´רגל מאחורי הראש. (את לא רוצה לדעת, באמת שלא.) הלכתם על מתקפת פה לאוזן?

row

New member
היו כמה דרכים שאני זוכר

1. הם היו בכנס אייקון וקידמו את המכירות של זה ושם רוב האנשים שמעו על ארינאה 2. היה את הקרוס אובר עם זבנג שגם זה די פרסם אותם 3. הדרך העיקרית זה פירסום מפה לאוזן, אני למשל הראתי את החוברת לכמעט כל מי שאני מכיר וכמה אפילו רצו לקנות את החוברת כדי לקדם את הקומיקס הישראלי, כמה חבל שלא היה ניתן למצוא את זה בסטימציקי או בכל מקום אחר בתל אביב (אביב וערן תעשו משהו בנידון). דרך אגב זה אכן נכתב ארינאה

Galamis

New member
חיפשתי בקומיקום את הספר

ולא ממש מצאתי אותו מישהו יכול לתת לי לינק ישיר לשם?

תנסה...

את הלינק הזה. בתוכו תבחר/י את הדלת התחתונה איפה שכתוב STORE. כשאת/ה נכנס/ת לדף הבא יש כפתורים בצד ועל אחד מהם כתוב ISRAEL (הוא די למעלה). בדף הבא שנפתח תהיה שמיניית כפתורים עם שמות יוצרים ישראלים שונים, ביניהם גם יהיה COMICOM (הכפתור הפינתי התחתון מצד ימין נדמה לי). וזהו... גוללים למטה ולוחצים הוסף לסל... או שולחים מסר ל CHATENOIR או ILLUSTRATOR בפורום פה. בהצלחה.

תנסה...

את הלינק הזה. בתוכו תבחר/י את הדלת התחתונה איפה שכתוב STORE. כשאת/ה נכנס/ת לדף הבא יש כפתורים בצד ועל אחד מהם כתוב ISRAEL (הוא די למעלה). בדף הבא שנפתח תהיה שמיניית כפתורים עם שמות יוצרים ישראלים שונים, ביניהם גם יהיה COMICOM (הכפתור הפינתי התחתון מצד ימין נדמה לי). וזהו... גוללים למטה ולוחצים הוסף לסל... או שולחים מסר ל CHATENOIR או ILLUSTRATOR בפורום פה. בהצלחה.

illustrator

New member
עזרה במציאת הספר!

אני מניח שהכוונה היתה לספר How to Draw Comics the Marvel Way, והאמת שלא מצאת אותו באשמתי (אני קצת מפגר עם העדכונים של האתר). בכל אופן, אם תיכנס/י כעת לחנות, ניתן למצוא את הספר בדף הבית (די נוח, לא?) הנה גם קישור ישיר לחנות:

ailag

New member
ראיתי בחנויות סטימצקי בת"א

דיזנגוף סנטר, ויכול להיות שעוד כמה.

ננסק

New member
בסטימצקי בראשון יש סטוקים

כמו כן, דאגתי להעברת שמועות מסיבית. אין לי חבר שלא קיבל על הראש.

illustrator

New member
סטימצקי

החוברת צריכה להימצא בכל הסניפים של סטימצקי (לפעמים קצת קשה למצוא אותה, מאחר והיא קטנה משאר החוברות/מגזינים ששם). כדאי לחפש על מדף המגזינים המסומן "נוער", ליד אקס-מן ובטמן. אם עדיין לא מוצאים, אפשר לפנות למוכר (אם הוא לא יידע שאין, אז גם לא יהיה). כדי שאנחנו נוכל לעשות משהו בנידון, תצטרך לכתוב לנו אי-מייל באיזה סניף לא מצאת את החוברת.

Supermans girl

New member
.........

תסתכל על ציורים של אחרים, תנסה ללמוד ברמה הבסיסית, תעתיק אפילו אם צריך, ולאט לאט תתחיל לגבש לעצמך טכניקה משלך. זה נשמע קל אבל זה לא, זה דורש הרבה מאד עבודה, אבל אם זה חשוב לך אתה תתגבר.

illustrator

New member
לא רק ציורים

ציורים זה טוב בשביל לאמץ טכניקות שונות, אבל חשוב להסתכל על אנשים ועצמים (ברחוב, בתמונות, מגזינים, וכו´). למד לצייר פרח. אל תלמד איך חיים ציירוביץ´ מצייר פרח. (אוקיי, דוגמא מפגרת. אני אשתוק עכשיו...)

למעלה