איך אתם מקלפים אבוקדו?

שמלת תחרה1

Well-known member
האם תטרחו לקלף אבוקדו לפי ההמלצות הבאות?
הצעד הראשון: הקפאה קצרה
שבתאי ממליץ להתחיל בתהליך פשוט מאוד – הקפאה. "השלב הראשון הוא להכניס את האבוקדו למקפיא לחמש דקות בלבד", הוא אומר. "זה לא ייקח יותר זמן מכוס קפה שאתם שותים בזמן שהאבוקדו מתקרר. העיקר הוא לא לשכוח אותו שם לתקופה ארוכה מדי – אחרת תמצאו את עצמכם מתמודדים עם אבוקדו שיותר דומה לאבן מאשר פרי אכיל".
הצעד השני: מים חמים
"השלב השני הוא לא פחות מהפכני. אחרי שהאבוקדו יוצא מהמקפיא, הכניסו אותו למים חמים למשך שתי שניות בלבד. כן, בדיוק שתי שניות. זה כמו טריק קסמים – מים חמים משחררים את הקליפה, וכשהיא יוצאת בקלות, תרגישו כאילו זכיתם בלוטו".
הצעד השלישי: סכין חם
"כאן מגיעה החוכמה האמיתית," אומר שבתאי. "כדי לקלף את האבוקדו בצורה הטובה ביותר, השתמשו בסכין חם. הסכין החם עוזר לחתוך את האבוקדו בצורה מקצועית ונקייה. אתם תראו איך כל הקליפה פשוט מתפצלת ותוך שניות האבוקדו שלכם מוכן".

הצפיתי אתכם ונענשתי בהמתנה. :)
 

GoldenEyes

Well-known member
האם תטרחו לקלף אבוקדו לפי ההמלצות הבאות?
הצעד הראשון: הקפאה קצרה
שבתאי ממליץ להתחיל בתהליך פשוט מאוד – הקפאה. "השלב הראשון הוא להכניס את האבוקדו למקפיא לחמש דקות בלבד", הוא אומר. "זה לא ייקח יותר זמן מכוס קפה שאתם שותים בזמן שהאבוקדו מתקרר. העיקר הוא לא לשכוח אותו שם לתקופה ארוכה מדי – אחרת תמצאו את עצמכם מתמודדים עם אבוקדו שיותר דומה לאבן מאשר פרי אכיל".
הצעד השני: מים חמים
"השלב השני הוא לא פחות מהפכני. אחרי שהאבוקדו יוצא מהמקפיא, הכניסו אותו למים חמים למשך שתי שניות בלבד. כן, בדיוק שתי שניות. זה כמו טריק קסמים – מים חמים משחררים את הקליפה, וכשהיא יוצאת בקלות, תרגישו כאילו זכיתם בלוטו".
הצעד השלישי: סכין חם
"כאן מגיעה החוכמה האמיתית," אומר שבתאי. "כדי לקלף את האבוקדו בצורה הטובה ביותר, השתמשו בסכין חם. הסכין החם עוזר לחתוך את האבוקדו בצורה מקצועית ונקייה. אתם תראו איך כל הקליפה פשוט מתפצלת ותוך שניות האבוקדו שלכם מוכן".

הצפיתי אתכם ונענשתי בהמתנה. :)
נשמע מגניב
אנסה בהזדמנות
 

משתפרת1

Well-known member
האם תטרחו לקלף אבוקדו לפי ההמלצות הבאות?
הצעד הראשון: הקפאה קצרה
שבתאי ממליץ להתחיל בתהליך פשוט מאוד – הקפאה. "השלב הראשון הוא להכניס את האבוקדו למקפיא לחמש דקות בלבד", הוא אומר. "זה לא ייקח יותר זמן מכוס קפה שאתם שותים בזמן שהאבוקדו מתקרר. העיקר הוא לא לשכוח אותו שם לתקופה ארוכה מדי – אחרת תמצאו את עצמכם מתמודדים עם אבוקדו שיותר דומה לאבן מאשר פרי אכיל".
הצעד השני: מים חמים
"השלב השני הוא לא פחות מהפכני. אחרי שהאבוקדו יוצא מהמקפיא, הכניסו אותו למים חמים למשך שתי שניות בלבד. כן, בדיוק שתי שניות. זה כמו טריק קסמים – מים חמים משחררים את הקליפה, וכשהיא יוצאת בקלות, תרגישו כאילו זכיתם בלוטו".
הצעד השלישי: סכין חם
"כאן מגיעה החוכמה האמיתית," אומר שבתאי. "כדי לקלף את האבוקדו בצורה הטובה ביותר, השתמשו בסכין חם. הסכין החם עוזר לחתוך את האבוקדו בצורה מקצועית ונקייה. אתם תראו איך כל הקליפה פשוט מתפצלת ותוך שניות האבוקדו שלכם מוכן".

הצפיתי אתכם ונענשתי בהמתנה.
האיש שלי מעדיף את האבוקדו עם הקליפה העבה ולא את האטינגר הבהיר ודק הקליפה. את זה עם הקליפה העבה חוצים, מרחיקים את הגרעין ומוציאים את בשרו בעזרת כפית.
 
נערך לאחרונה ב:
למעלה