איך אתם מרגישים לפני תחילת משמרת

get well

New member
איך אתם מרגישים לפני תחילת משמרת../images/Emo35.gif

אני אישית עובדת היום ויש עליי מן מועקה כזאת שקשה לי להסביר אני אוהבת את העבודה והכל אבל פשוט אין לי כוח למנהלת המעצבנת ואין לי כוח להתארגן לזה מוכר למישהו?

מכירה.. ../images/Emo13.gif

במוצ"ש האחרון רציתי לצלצל שיחליפו אותי כי לא היה לי ראש וכוח לעבודה.. אבל הלכתי כי אני אוהבת אותה.. לא יודעת לפעמים אני ביום שלא עובדת אני סתם מעבירה אותו - ומחכה ליום הבא... חח מחכה שיגיע היום של העבודה..
אבל לפעמים אין לי כוח להיתטרטר.. ולהשתגע וכ'ו...
שטויות יעבור... היעד הבא שלי זה בתיקווה לעבוד בנאפיס כשאני יעבור את 18...

בבוקר אני באה בסבבה,אבל בלילות...

פיחס!זה אומר לצאת מהבית רק בעשר כשכולם יושבים להם מול הטלוויזיה ולהכנס לבית קפה בשעות הכי עמוסות ולחוצות. זו אחת הסיבות שבגללן הפסקתי לעבוד לילות

גם איזה קטע מגעיל היה לי עם האחמ"ש

נידנדתי לו כמה פעמים על זה שאני רוצה לעבוד באיזור אחר והוא חטף עליי את הקריזה והתחיל לעשות לי פרצופים או לשלוח אותי הביתה בכל פעם שבאתי למשמרות שלו,ממש הייתי באה בדיכאון בידיעה שאני הולכת להרגיש כמו זבל לכל אורך המשמרת. מאז התחלתי לעבוד רק עם האחראי החמוד של הבוקר. אבל עכשיו הוא בחופש אז הוא עשה בינינו סולחה לפני שהוא עוזב

חח איזה רע ההוא עם הקריזות

והחמוד עם הנחמדווות
אני מחר עובדת פעם ראשונה בוקר
ואני מקווה להתמודד טוב ( זה הארוחות עיסקיות והבוקר... ) והאחרי החמוד אלינו טס בסוף החודש לחודשיים
ואז אני אתקע במוצ"שים ( סביר להניח ) עם אחת שאני לא מי יודע מה ( בכלל לא ! ) מחבבת... והיא אותי.. חחח.. נקווה לטוב..

היום היתה משמרת ריאשונה בלי הנחמד

טהאמת שהיה סבבה-המארח הפך לאחמ"ש ומן הסתם התייחס אלינו כאל שווים והמגעיל באמת היה נחמד,הוא הגיע מאוחר יותר,הגדיל לי את האזור והסביר לי איזה משהו במחשב(איך מדפיסים את סדר הוצאת המנות מן המטבח) בסבלנות כי כל העובדי מטבח צעקו עליי

למעלה