איך אתם מתייחסים לריבו המשימות בכל קטע מירוץ?

גםצופה

Member
מנהל
איך אתם מתייחסים לריבו המשימות בכל קטע מירוץ?

במירוץ האמריקאי כל פרק - כלומר לג (קטע מירוץ) מורכב מהגעה למקומות השונים [יש פעמים שהם מגיעים למקום כדי לקבל את 'סימן הדרך' לנקודה הבאה...] יש משימת מחסום ומשימת 'מחלף' (בארץ זה מכונה 'צומת' - במירוץ האמריקאי היה פעם משימת צומת שאז ציוותו 2 זוגות כמו שהיה בפרק האחרון...)
והגעה לתחנה.

לעתים יש עוד משימה נוספת - אבל זה ממש פעם ב...

במירוץ הישראלי כל לג כולל קרוב ל-80 משימות
- טוב, אני באמת מגזימה... אבל עדיין יש המון משימות בדרך שדי מאריכות את 'קטע המירוץ' - בהתחלה חשבתי שזה חביב יש עוד משימה/ות באמצע (ביחוד בלג הזה בוואגס שמתארך
) אבל די מהר זה כבר עצבן אותי (בעונה הראשונה, בכלל כל לג כלל משימת אוכל שכמובן לא היה כשר בעליל...) וכל פעם אני אומרת לעצמי 'נו, מתי הם יגיעו לתחנה....'
נכון שמצד אחד המשימות הנוספות מוסיפות משהו למירוץ... אבל בעיני זה כבר יותר מידי

אפילו מתיש לגמרי (אחרי הפרק של היום גם אני חושבת להפסיק לצפות במירוץ...)

שמש 33

New member
מה שאת מתארת לגבי המירוץ האמריקאי

קיצוני בעיני לצד השני. אולי דבילי לכתוב את זה, בכל זאת, הפורמט המקורי
אבל אני אישית התחלתי לראות את אחת העונות שהומלצו פה בפורום ופרשתי די בהתחלה. מהיר מדי, שטחי מדי. בשביל זה אני יכולה לראות את "אפקט הפחד" אני גם לא אוהבת את הקטע של להגיע למקום רק בשביל לקבל את הרמז הבא... מצד שני בישראל נסחפים קשות - ארבעה פרקים בכל לג, נקודות ללא הדחה צמודות זו לזו, פרסה/עצור בכל לג והמון חפירות מעיקות. האידאל מבחינתי - שני פרקים לכל לג, חמש-שש משימות אבל משימות אמיתיות! שאשכרה צריך לעבוד כדי לסיים אותן ולא סתם לשבת אצל מגדת עתידות או להתרגע בחוף הים. נקודות ללא הדחה מפוזרות על פני כל המירוץ,פחות פרסות ועצורים, בלי פרקי לקט
, בלי לעזור לזוגות מתקשים (או לפחות בלי שזה ישפיע על סדר ההגעה לנקודת הסיום) ובלי לחזור על כל משפט חמש פעמים. כך אני הייתי רוצה לראות את המירוץ

גםצופה

Member
מנהל
איזה עונה ראית?

לרוב צריך לראות עונה פעמיים כדי להבין אותה טוב :)
ברור שזה מהיר וקצבי - אבל המריחות במירוץ בארץ זה ממש לא לעניין..

ובדיקו כל המשימות שלא עשו בהם כלום הם מעצבנות ומיותרות...

שמש 33

New member
לא זוכרת, נראה לי שבאירוע ההזנקה

היה משהו עם כדורים פורחים אולי? בכל אופן פרשתי בשלב ממש מוקדם. אולי הייתי צריכה לתת לזה עוד צ'אנס. אני לא רואה ריאליטי בכלל ואת המירוץ אני דווקא כן אוהבת. לדעתי בארץ יכלו בקלות לשדרג ולעלות על המקור - הליהוק בשתי העונות האחרונות נהדר! אבל המריחות והמשימות הטיפשיות הורסות הכל. אגב, אני ממש לא חושבת שכל משימה חייבת להיות פיזית/אקסטרים לפעמים משימות הדורשות כישורים חברתיים קשות יותר... אבל כן, בשביל מיליון צריך לעבוד ולא להתרגע בחוף הים.
בשורה התחתונה אני בעד דרך הביניים. מעניין איך זה בארצות אחרות, האם שם קרוב יותר למקור או לשינויים היצירתיים בישראל?

גםצופה

Member
מנהל
לא זוכרת באיזה מירוץ היה כדורים פורחים

אני עוד אבדוק...
אבל באמת צריך לתת למירוץ זמן.

בעיני העונות 19-20 היו קצת חלשות. לדעתי בערך בפרק ה-5 אתה יותר מתחבר לדמויות ומבין מי נגד מי...

אני אישית אוהבת את הדו קרב (מצפיה מחודשת ב'סוף הדרך' אני רואה שזה בא משם
) אבל משימות שלא נותנות שום דבר זה בהחלט מיותר - ביחוד שהיתה משימה דומה יחסית בקטע המירוץ הקודם (המשימה של הים גם כללה משימה של כתיבת מכתב למשפחה - וזה היה בדיוק אחרי שהם קיבלו משהו מהמשפחה/קרובים...)

choco2602

New member
בכל העונות שראיתי..

היה עונה אחת שהתאהבתי בזוג בפרק הראשון. זה לא קורה הרבה אבל פשוט הייתי בעדם.
אני לא זוכרת את השמות. הם היו זוג צהוב. נשואים טריים לדעתי, היא סינית במקור והוא אמריקאי.
הם גם לקחו את העונה. בהחלט העונה האהובה עלי

גםצופה

Member
מנהל
אני לא זוכרת את העונה הזאת בכלל...

לא יודעת למה יס לא שידרו אותה שוב.

choco2602

New member
80 משימות? אפילו 10 אין..

בכל לג יש 7-8 משימות מתוכן 2-3 זה משימות אווירה שאין בהן שום תוכן.
פשוט עושים רק 2-3 משימות בפרק ובגלל זה המירוץ נסחב כל כך.
מה שסוגרים במירוץ למליון בפרק אחד פה לוקח 3-4 פרקים.
אותה כמות משימות בלג בדיוק. רק מריחה שונה של הדברים.

למשל אמתול הייתה משימת ההמבורגר, הבגדים (שזו לא באמת משימה) והחקיינים של אלביס.
פעם שעברה משימת הסטריפ פוקר, את המשימה שלפניה (שמשום מה שכחתי) ושאריות משימת החתונה.

תמיד יש 2-3 משימות בפרק (שזה קצב סופר איטי)

גםצופה

Member
מנהל
כתבתי בהגזמה...

ודי קלעתי למס' הכולל :)

במירוץ לדעתי אמורים להיות גג 4-5 משימות לקטע מירוץ (באמריקאי ציינתי שיש 2-3...) וזה שיש יותר משימות רק מתיש..

JAMES DEAN

New member
מסכים איתך עם אורך המשימות

ואני אתן לך קישור שבזמנו אמרתי לאורך הפרקים זה תקף גם לכמות המשימות.

ny22

New member
מנהל
אני לא רואה את המירוץ האמריקאי, לכן...

קשה לי להשוות.
אבל אני יכול לומר לך שאני אוהב אץ הפורמט הזה כמו שהוא למרות שלפי דעתי הוא קצת נמרח.
לגבי כמות המשימות: אני די אוהב שיש הרבה משימות בכל לג כי ככה אנחנו נחשפים לתרבות המקומית ולמקום.
אבל כמו שאמרתי, כל לג קצת נמרח ואלו הדברים שבעיקר מפריעים לי וגורמים למריחה:
כל פרק הוא בערך שעתיים, ויש בו לו יותר מ-3-4 משימות, למה?
א. הפרסומות - כמות הפרסומות שיש בכל פרק היא פשוט עצומה, זה לוקח סה"כ איזה רבע שעה אאל"ט מכל פרק.
ב. קטעי הוידאו שבהם הם מדברים - גם כן - זה תופס יותר מדי זמן.

סה"כ אלו בעיני שני הדברים שגורמים לפרקים להימרח. וכמו שאת אומרת - זה נהפך להיות מתיש.

tamarhp

New member
רבע שעה? חחחח

בטלוויזיה עםן הפרסומות כל פרק הוא שעתיים.
ביוטיוב אורך כל פרק הוא כשעה ורבע בממוצע.
תעשה את החישוב לבד...

http://www.youtube.com/results?search_query=%D7%94%D7%9E%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A5+%D7%9C%D7%9E%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%95%D7%9F+3&oq=%D7%94%D7%9E%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A5%D7%AA+%D7%9C%D7%9E%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%95&gs_l=youtube.3.1.0i10i1l10.577.1465.0.2895.6.6.0.0.0.0.315.747.3j2j0j1.6.0...0.0...1ac.1.11.youtube.cng08J2L-i8

למה הם חוזרים על הוראות משימה כל כך הבה פעמים

לפני כל משימה יש הסבר של המנחה, אחכ מראים את ההסבר של צמד או אפילו שני צמדים של אותה המשימה שהוא הרגע הסביר!!! רק אני שמה לב לזה? או שזה תמיד היה ככה?

למעלה