איך אתם מתכוננות לכבוד שבת המלכה

איך אתם מתכוננות לכבוד שבת המלכה ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

באוכל בנקיון הבית ועם המשפחה
אני מכינה ומסדרת את הכל ביום שישי כי זה היום חופש שלי
שתהינה לכולן הכנות נעימות וקלות

עומדת ומטגנת חצילים

מקווה לסיים היום עם הבישולים ואולי גם לסדר את הבית, כך שמחר אוכל להתחיל בשטיפה מייד כשהבנות יוצאות מהבית. השבת יש לי שתי אורחות-אמא שלי ואחותי, כך שאוכל ל נ ו חחח

אני מאוד שמחה שאת מעדכנת אותנו ../images/Emo6.gif

זה מעורר את התאבון ומעורר את כולנו לראות את הכל מוכן לכבוד שבת המלכה
ומודה לך מאוד על התיאור החי
מקווה מאוד בשבילך שתהינה לך הכנות נעימות וקלות לכבוד שבת ושתהני מכל רגע עם אימך ואחותך ותנצלי את האפשרות שהן נותנות לך לנוח ולצבור כוחות

אני

היום החצי עשה קניות, והיות שהיום לא הייתי בבית, אלא באזכרה לסבתי ליום השנה הראשון אני אתחיל מחר לבשל. מה אתן מכינות? התפריט שלנו השבת יהיה מאד פשוט מהסיבה הנ"ל וזה התכנון: לערב חצילים בטחינה סלט כרוב מרק עגבניות עוף בשקית קוקי עם ירקות סלט פירות לבוקר סלטים ומרק מהערב חמין שוב סלט פירות חוץ מזה שנשארו בראוניז שהכנתי השבוע למפגש של פורום פוריות. שבת שלום

אני שמחה מאוד על התפיט שנתת ../images/Emo6.gif

נותן אפשרויות מגוונות כאן לכולן
שתהיה שבת שלום ומבורך לך ולכל הגולשות היקרות

איזה חרוצות!!!

אני מאד אוהבת להכניס שבת בנחת, קרי - להכין את רוב הדברים ביום חמישי. אבל לצערי בשנה האחרונה קצת נחלשתי בענין ואני דוחסת גם את הבישולים וגם את הנקיונות ליום שישי. חבל...

לכל אחת יש זמנים של עליה וזמנים של ירידה ../images/Emo13.gif

אני מאמינה שיבא הזמן ותחזרי להכנות ביום חמישי כפי שאת מצפה מעצמך

חגיתל2

New member
ההורים שלי נסעו עכשיו

הם באו אתמול להביא לנו מחשב חדש שקנינו ולקחתא ת הישן שלנו, אז הם כבר נשארו לישון. בשבוע הבא הבן שלי צריך לעבור ניתוח ביום שלישי והם אמורים לבוא לישון פה ביום שני.

רציתי לאחל לך כמה איחולים ../images/Emo6.gif

תתחדשו על המחשב החדש ותשתמשו בו בבריאות ובשמחה
רפואה שלימה ומהירה לבנך ושירגיש טוב
שתהיה לך שבת שלום ומבורך וכל טוב

חגיתל2

New member
הם יגיעו לכאן ביום שני בערב

ואנחנו ניקח את האוטו וניסע לנתניה, נישן שם וניסע לחיפה לפנות בוקר.

הכנות לקראת שבת

אני לא דתיה, אבל אוהבת את המסורת היהודית. אני מכינה את ארוחת ערב שבת חגיגית משאר ימות השבוע ומזמינה לעיתים חברות טובות שבת שלום

מאיפה את בארץ?

התארחת פעם בשבת אצל משפחה דתית. בתור בעלת תשובה, כלומר חילונית לשעבר, זו חויה מיוחדת ומעשירה רוחנית.

למעלה