איך אתם מתמודדים

gils33

New member
איך אתם מתמודדים

עם חוסר החלטה בינכם לבין האשה לגבי בקשה שהילד ביקש? לדוגמא : הילד בן 10 הילד רוצה להשאר לראות תוכנית מסויימת עד שעה מאוחרת אתם לא מסכימים כי יש בית ספר מחר וצריך לקום מוקדם והאשה מסכימה כי לטענתה הוא מתעורר בלי בעיה? איך תקבלו את ההחלטה? אצלנו עוברים ישר לאנגלית לויכוח קל. איך אצלכם?

schlomitsmile

Member
מנהל
אצלנו בד"כ הילד שואל את אחד ההורים. אז זה שנשאל, עונה. השני לא מערער על החלטתו. אם מדובר על סוגיה עקרונית, הנשאל אומר שההורים צריכים לדבר על זה. אנחנו מחליטים יחד, לא בנוכחות הילדים.

gils33

New member
הבן הגדול שלי

נהיה קומבינטור לא קטן,הוא שואל את אישתי לפני שאני מגיע מהעבודה,היא מסכימה ואז הוא שואל אותי רק כדי לדעת מה אני אומר ואם אמרתי הפוך ממה שהיא אמרה,הוא אומר אבל אמא הרשתה... לאחר שסיכמתי עם אישתי אמרתי לו היום שאם הוא שוב ישאל את שנינו אותה שאלה,הוא לא יוכל לממש את מה שהוא ביקש. אני חושב שהוא הבין את הפואנטה.

Master Stav

New member
כרגע נושא בעייתי

אני שמתדל לשמור על ההחלטות שלה אבל היא בסוג של אסטרטגיה טרום גירושין מפרה את ההחלךטות שלי על ימין ועל שמאל כך ש .....

gils33

New member
במקרה שלך

זה דיי ברור,עכשיו זה הכל מלחמות כח

יוסף בא

New member
אישתי עוברת לאנגלית

אני חוזר לעיברית כי האנגלית שלי פקקט ואנחנו חלוקים האם להסתיר את הדיונים האלה מהילדים אני חושב שילדים צריכים לדעת שלאבא ואמא דעות שונות על נושאים שונים כאשר ההחלטה מתקבלת על סמך דיון עיניני בין שני ההורים בו גם לילד זכות להביע את דעתו ברגע שעוברים לשפה אחרת אין לילד אפשרות להביע דעה עינינית לדוגמה אם הילד רוצה לראות משהוא מיוחד ספציפי הוא לא יכול להשתלב בדיון אבל וחשוב ההורים הם אילה שמקבלים את ההחלטה לא הילד

יש דברים שניקבעו בין ההורים מראש

ויש תחומי אחריות לשאלות שצצות בפתאומיות. למשל שעת שינה שזו הדוגמא שניתנה פה - אמא קובעת וגם אם שואלים את אבא - הוא עונה, צריך לשול את אמא.

יוסף בא

New member
אני עושה את זה הרבה

בעיקרון אמא מחליטה על דברים קטנים כי אני פחות עם הילדים (עבודה)

liza26

New member
לא מתווכחים ליד הילדים

גם לא באנגלית כי הוא במילא מבין שיש כאן חוסר הסכמה דבר נוסף יש כמובן לקבוע כללים כאלו מראש להסביר לו שהיום הוא יראה כיון שאמא הסכימה אבל להבא שעת השינה היא XYZ בלי ויכוחים ואצלנו לבעלי הכי קל- הוא פשוט אומר לגדולה- לכי תשאלי את אמא
עד שהסברתי לו שזה מערער את הסמכות שלו ומאז גם הוא מאשר או מבטל וגם אם אני לא מסכימה - אני לא מבטלת אותו לידה

למעלה