איך אתם מתמחרים נסיעות ללקוח ?

EY555

New member
איך אתם מתמחרים נסיעות ללקוח ?

אני יודע שיש תעריף חשכ"ל שמגדיר כמה ש"ח משלמים לעובדי מדינה/ספקים עבור כל ק"מ שהם נוסעים ברכבם הפרטי אך לא הצלחתי למצוא אותו.
התעריף צריך לכלול כמובן גם אחזקת רכב ולא רק דלק.

Itzik RDVC

New member
תעריף נסיע ללקוח כבעלי עסקים לא צריכה בעיני להיות קשורה

לחישובים האלו.

זה קודם כל תלוי מקצוע.

למשל כל נותני השרותים לבית, מנעולן, אינסלטור, מתקני מכונות כביסה, חשמלאים, בדרך כלל יקחו מינימום בין 150 ל-300 אל כך שהם הגיעו גם אפ בסוף תחליטו לא לתקן.

ללקוחות שלנו למשל בתחום של השקעות, אנו לא גובים כסף על הגעה ללקוח, פגישות כלולות בריטיינר.

יש בעלי מקצוע שיגיעו בחינם לפגישה ראשונית... לכן חשוב לדעת על מה אתה בכלל מדבר, איזה שרות או מוצר והאם זה משהו שתמיד גג שעה ממך או גם תסע ללקוח שעתיים או שלוש

EY555

New member
אני רוצה לדעת מה הסכום שצריך לקחת בחשבון

כשמתמחרים שירות ללקוח שכולל הגעה אליו.
זה לא סכום שאדרוש בסופו של דבר מהלקוח אלא הוא יגולם במחיר הכולל של השירות. אבל עדיין סכום שאני רוצה לדעת.

שמע היסביר לך הבחור מילמעלה נכון ?

אים לא היבנתה . אז..... ! בשוק יש תחרות מאוד גדולה על הלקוח
יש ספק שיקח X כסף כול העול וכולל מע"מ . השני יגיד לא אני רוצה + נסיעות
מי שמחליט בסוף זה הלקוח . ירצה יקח לא ירצה יפנה לאחר שיתן לו הנחה גם על מזומן . ובלי קבלה ללא מע"מ
החיים קשים לא כמו רתה חושב . תגיד ללקוח + נסעות ולפי ק"מ .
אתה מצחיק בשאלה שלך
וגם לפי השאלה של. אין לך עסק ביכלל . במה אתה עוסק ? שחשוב לך מיר הנסיע !אולי נזין מימך שרות

Itzik RDVC

New member
יש לי פתרון בשבילך

הרי כל עסק שונה, אם רופא בכיר יסע לפציאנט הביתה הוא יגבה אלפי שקלים על עצם ההגעה אליו.

אם מתקן מכונות כביסה, כבר אמרנו 150-300 שח

מכיוון שאתה לא מספר מה אתה עושה, אז מציע לך למצוא יועץ עסקי עדיף אלו עם רקע פיננסי חזק.
שישב איתך לתמחר את השרות כולל הגעה לבית הלקוח.

סתם עוד דוגמה, אני יודע שמטפלים כמו מעסים, רפלקסולוגיה וכו, גובים בדרך כלל כפול על הגעה ללקוח מאשר בקליניקה שלהם.

אם תרצה יש לי יועץ עסקי פיננסי כזה.

למעלה