איך אתם נמנעים ממלכודת ה"סט"?

• פותח הנושא boca
  • פורסם בתאריך

boca

New member
איך אתם נמנעים ממלכודת ה"סט"?

שלום לכולם בשבועיים האחרונים אני מוצא את עצמי עף מטורנירים או מפסיד את מרבית הצ'יפים שלי, לסטים נמוכים שבנויים מזוג ביד וקלף על השולחן. מקרים לדוגמה: "באבל-בוי", עף עם זוגיים מלך ונסיך מול סט 3, אחרי שבפרי-פלופ העלאה שלי מהכפתור והשוואה של הסמול בליינד (עם זוג 3 ביד). שורט-סטאק אול-אין שלי בטרן, עם 99 ביד אחרי שבפלופ יצאו 3 נמוכים ובטרן יוצא 2 לב (2 לבבות על השולחן), למתמודד מולי יש... זוג 2 ביד. אגב בנס ניצלתי עם 9 בריבר. AQo ביד, יוצא A83 בצבעים שונים, רייז מהבליינד, רי-רייז שלי מ-LP ואול-אין של הבליינד עם... סט 3 כמובן. ועכשיו לעצות שלכם - איך אתם מצליחים להמנע מליפול למלכודת ה"סט", כשלכם יש זוג גבוה או אפילו זוגיים ומולכם מתחבא סט נמוך. השבועיים האחרונים פגעו במשחק שלי במובן שאני מקפל זוג גבוה עם קיקר גבוה, כמעט לכל רי-רייז חשוד בטרן או בריבר. יש דרך לזהות את הסט או לפחות דרכים שמחשידות? תודה לעונים

2המרפא

New member
בגלל שהטורנירים בשלבים המאוחרים בנויים

על זה שאתה יושב עם מעט מאוד בליינדים (ערימה ממוצעת של 30 בליינדים ואם אתה קצר אז פחות) ההחלטות האלה הם די אוטומטיות. כמעט כולם בשלבים מאוחרים של טורניר כשהם יחסית קצרים יכנסו עם אובר פייר כי מאוד קשה להמנע מזה ואין לך כמעט מרווח תמרון. אתה לא תמהר לסכן 150-200 בליינדים על זוג לא משנה כמה יפה הוא אבל 20-30 בליינדים כמעט כל אחד ידחוף. זה המהות של הטורנירים שההחלטות בהם נעשות בצורה מאוד אוטומטית במיוחד בשלבים המאוחרים. תחשוב על זה בצורה כזאת אתה יושב עם זוג מעל הלוח לא משנה איזה אבל נגיד קינגים. יש לך 30 בליינדים עשית רייז 3 בליינדים קיבלת השוואה מהבאטן והסמול והביג קיפלו, ביחד עם האנטי יש לך כבר 8 בליינדים בקופה. יוצא פלופ 3Q8 ריינבו. אתה עושה הימור המשך של 6 בליינדים (בשלב הזה חייבת כבר שליש מהסטאק שלך לקופה) הבנאדם משווה טרן יוצא 5 והקופה כבר 20 בליינדים. אתה שם עוד 10-15 בליינדים והוא דוחף אתה באמת תקפל בשלב הזה קינגים? או אפילו בפלופ? אין מה לעשות אחי אתה קצר מדי בשביל לתמרן ובטורנירים אובר פייר זה נאטס כשאתה יושב קצר. לא כל פעם יהיה לבנאדם סט ויש סיכוי מאוד סביר שהבנאדם יושב עם אס מלכה במקום סט 3 או 5. הסיכוי שהוא יושב עם טופ פייר בעצמו גבוה הרבה יותר מהסיכוי שהוא יושב עם סט וזה סיכון שאין לך ברירה אלא לקחת בטורנירים בהנחה שלא עשית סלאו פליי לקינגים. הרבה פעמים בקאש גיימס רי רייז בטרן מאוד מחשיד לגבי סטים ו 2 פייר אבל בטורנירים אנשים משחקים את הזוגות הגבוהים שלהם הרבה יותר חזק. זה הטבע של משחק קצר

יוהדיקו

New member
אני תמיד מנסה לראות את התגובה ממול!

בדרך כלל שהשחקן מימול מחזיק סט היא יעשה עליך רירז בכל הימור שלך במטרה למשוך אותך כמה שיותר כמובן שיש מקיים שבהם הסקרנות עובדת ואתה מליט לשלם להמרות שהתחושה שלך שאתה כבר מאחור. אבל אם תשיים לב ונניח שנתת הימור מינמלי וקבלתי רייז כפול ועשית על הריירייז ריירייז נוסף יגיע האול אין זה הזמן לברוח במידה ולא מדובר בסתם פיש!

למעלה