איך אתם עוברים בשלום ידיים כאלה?

donkeyshoot

New member
איך אתם עוברים בשלום ידיים כאלה?

קרה לי לא מעט פעמים ששיחקתי טוב , עשיתי קופה, ופתאום באה היד שלוקחת ממני את כל הכסף . אני אתן דוגמא למשהו שקרה לי. הייתה לי יד שמורכבת מהאס וקינג לב , בפלופ יוצא 2לב 8 לב ו מלכה לב. היד שלי כמובן הכי חזקה בשלב הזה, בטרן יוצא 3 יהלום , גם פה היד שלי הכי חזקה, ורק בריבר יוצא 2 יהלום. כמובן שלאחד מהשחקנים היה 8 עלה שחור ו 8 יהלום ועם יד כזו הוא נכנס איתי חזק מהתחלה כשבטרן כבר עשינו אולין. מה אפשר לעשות במצב כזה? לפרוש כשמישהו עושה רייז בזמן שאתה יודע שיש לך את היד הכי חזקה זה לא הגיוני...אשמח לשמוע עצות.

DaboR zx6R

New member
אין הרבה מה לעשות

האיפשרות היחידה זה לא להגיע למצב של אול אין לפני שמגיע הריבר הוא היה בטוח שיש לו את היד הכי חזקה ובמצב כזה הוא גורם לעצמו להאמין שאין מצב שיש לך פלאש או שאתה מחכה לעוד לב שיביא לך פלאש אז בטרן הוא ראה שיצא יהלום אז אז הוא נכנס בכל הכוח בתקקוה שאין לך פלאש על הפלופ ובסוף שיחק לו המזל עם ה2

donkeyshoot

New member
אבל אם לא להגיע לאולאין

זה אומר שהייתי צריך לפרוש אחרי הטרן, בטרן יצא 3 שלא שינה את התמונה ועדיין הייתה לי את היד הכי חזקה בלי לדעת בכלל מה יש לאחרים. איך אפשר לפרוש במצב כזה כשאתה יודע ב100 אחוז שנכון לעכשיו יש לך את היד הכי חזקה? זה ממש מתסכל אותי כי אני משחק ממש טוב אבל נופל על דברים כאלה שפשוט מחסלים לי את כל הכיס

modz0r

New member
אתה לא

הכנסת את הכסף שלך כשהובלת, וגרמת ליריב שלך להכניס את הכסף כשאתה מוביל. בטרן כשנכנסתם אולאין היו לו רק 10 קלפים שיכולים להביא לו נצחון, והוא פגע באחד מהם. אם היית אומר שנכנסתם אולאין אחרי שכבר היה זוג על השולחן, היה אולי אפשר להציע לך איך היית יכול להתחמק מזה. לשאול במצב שאתה מספר איך אפשר לצאת מזה, זה כמו לשאול איך אפשר לצאת ממצב שאתה נכנס אולאין לפני הפלופ עם אסים, ומפסיד.

למעלה