איך אתם עושים בצק פריך?
השתמשתי בקמח מחיטה מלאה, ושמן קוקוס שהיה במקרר
ביחסים של 2 כוסות קמח מלא, ו- 150 גר' שמן קוקוס
הייתי צריכה להוסיף די הרבה מים כדי שיהיה בצק, והוא היה פריך מאוד ולא קל לעיבוד.
אמא שלי אומרת פחות שמן, יותר קמח.
למישהו יש נוסחה מנצחת לבצק פריך?
(לא עם מרגרינה)
השתמשתי בקמח מחיטה מלאה, ושמן קוקוס שהיה במקרר
ביחסים של 2 כוסות קמח מלא, ו- 150 גר' שמן קוקוס
הייתי צריכה להוסיף די הרבה מים כדי שיהיה בצק, והוא היה פריך מאוד ולא קל לעיבוד.
אמא שלי אומרת פחות שמן, יותר קמח.
למישהו יש נוסחה מנצחת לבצק פריך?
(לא עם מרגרינה)