אז אני לא החננה היחידה בסביבה..טוב לדעת
ק קסם 82 New member 19/3/15 #1 איך אתם עם הרגלים "רעים"? מאהב/ת מעשנ/ת - כן ..או לא ..או למה לא עלה ירוק - מאהבת לפנים..או על הפנים..או לא מפריע לי *ומה דעתכם על אלכוהול במידה? מוסיף לאווירה בצימר?
איך אתם עם הרגלים "רעים"? מאהב/ת מעשנ/ת - כן ..או לא ..או למה לא עלה ירוק - מאהבת לפנים..או על הפנים..או לא מפריע לי *ומה דעתכם על אלכוהול במידה? מוסיף לאווירה בצימר?
ב באבי מגיק New member 19/3/15 #2 באופן אישי לא מעשן ולא שותה אבל לא הייתי פוסל בגלל זה...או את זה...
ע עגלשון New member 19/3/15 #7 מעדיף לא מעשנת אבל יצא לי להיות גם עם כאלה שכן. המיתולוגית שלי עישנה והתרגלתי ואפילו למדתי לאהוב את הריח שלה. אלכוהול במידה יכול להיות נחמד אבל עדיף לא לשתות כי השפעת האלכוהול לא פגה מספיק מהר וצריך לנהוג הביתה
מעדיף לא מעשנת אבל יצא לי להיות גם עם כאלה שכן. המיתולוגית שלי עישנה והתרגלתי ואפילו למדתי לאהוב את הריח שלה. אלכוהול במידה יכול להיות נחמד אבל עדיף לא לשתות כי השפעת האלכוהול לא פגה מספיק מהר וצריך לנהוג הביתה
ק קסם 82 New member 19/3/15 #8 אל תגיד לי שכוס יין או בירה אחת תמנע מימך לנהוג הביתה בבטחה האשכנזים האלה..
ע עגלשון New member 19/3/15 #13 תימנע גם תימנע הרי גם כשאני פיכח אני נהג מסוכן (כך לפחות טענו כל השוטרים שעצרו אותי עד היום), אז מה יהיה עם טיפ'לה אלכוהול בדם?
תימנע גם תימנע הרי גם כשאני פיכח אני נהג מסוכן (כך לפחות טענו כל השוטרים שעצרו אותי עד היום), אז מה יהיה עם טיפ'לה אלכוהול בדם?
ק קסם 82 New member 19/3/15 #18 זוכר ת'הוא שריסקת לו ת'אף רק כי תפס לך ת'חנייה? אז..זה זה חיימשלקסם אתה..אל תתרגל הא..היום אני נחמדה..
זוכר ת'הוא שריסקת לו ת'אף רק כי תפס לך ת'חנייה? אז..זה זה חיימשלקסם אתה..אל תתרגל הא..היום אני נחמדה..
ע עגלשון New member 19/3/15 #22 בטח זוכר איך יכול לשכוח אבל את יודעת שהוא עשה את זה רק בגלל שקינא בי על שהיית איתי ברכב אל תרגלי אה, היום אני מפנטז.
בטח זוכר איך יכול לשכוח אבל את יודעת שהוא עשה את זה רק בגלל שקינא בי על שהיית איתי ברכב אל תרגלי אה, היום אני מפנטז.
T ticntac New member 19/3/15 #9 אצלי החיים פשוטים עישון - פוסל מיד אלכוהול - אני לא צריך אבל גם לא מפריע הכל בלשון עבר...מזכרון
T ticntac New member 19/3/15 #14 אז נוכל לדבר המון ולמציצות לא נגיע לא פסלתי חברותא ריחות מפריעים לי, אילו הייתי אוהב את ריח הסיגריות אולי הייתי מעשן בעצמי. לקלב משב ריח סיגריות מהריאות בזמן מאמץ....
אז נוכל לדבר המון ולמציצות לא נגיע לא פסלתי חברותא ריחות מפריעים לי, אילו הייתי אוהב את ריח הסיגריות אולי הייתי מעשן בעצמי. לקלב משב ריח סיגריות מהריאות בזמן מאמץ....