איך אתם עפים בחלום?

apocalipto

New member
איך אתם עפים בחלום?

אחד הדברים האהובים עלי בחלום זה לעוף. אז איך אתם עפים בחלום?
האם אתם מוצבים בצורה מסויימת? האם זה דורש רצון או פקודה?

לא מוגבל לחצלול
because i have yet to break my cherry

apocalipto

New member
1st

כמה פעמים עפתי כמו בצניחה חופשית, כששינוי של זווית הידיים וכפות הידיים מכוון אותי לאן אני עף, אבל זה כשהייתה לי תנופה.
בחלום אחד הייתי במסדרון, רצתי וקפצתי תוך פריסה של הגוף כמו בצניחה חופשית וקיבלתי גובה של 3-5 מטרים עם תנופה, שלטתי על הזווית בדומה לתעופה במריו סופר סטארז עם הגלימה,איבדתי תנופה עד שנחתתי תוך שבירה למעלה כדי לנחות על הרגליים

Freedom Inside

New member
תעופה

עד שהתחלתי לחלום צלול הייתי תמיד עפה באותה הצורה - או שלא הייתי שמה לב איך זה מתחיל, או שהייתי קופצת מהאדמה ובכך מתחילה לעוף.
&nbsp
כשהתחלתי לחלום צלול הטכניקה הזאת של קפיצה חזקה לא עבדה לי.... ובמשך כמה זמן ניסיתי לעוף ללא הרבה הצלחה... באיזשהו שלב ניסיתי לצוף ואז הצלחתי לעוף. כאשר אני כבר באויר אני פשוט זזה לאן שאני רוצה בלי בעיה. אין לי איזשהי טכניקה או ויזואליזציה שאני משתמשת בה, זה בא לי טבעי.
&nbsp
היום בלילה חלמתי שאני מתנדנדת בין עצים \ עפה כזה...

Boglob

New member
לעוף...

בחלומות צלולים לא הולך לי בתעופה, הכי טוב שהיה לי זה לצוף למשך כמה זמן.
בגלל זה יש לי תחליפים, אני עושה כול מיני דברים עם גג'טים שאני יוצר, בפעם האחרונה דימיינתי מטוס ואז כשהוא הגיע קפצתי מהביניין שהייתי עליו ועם חגורה מתוחכמת יריתי חבל עם וו, נתפסתי על המטוס ועפתי בסגנון סוכן חשאי.
גם לא הולך לי עם כול שאר הדברים הלא טבעיים, בגלל זה החצלולים שלי יותר קשים (הרבה יותר קל להשתמש בכוח על מאשר להצטרך להילחם עם מישהו בידיים (שקורה לי מלא).

וולפהרט

New member
נושא טוב!

יש לי כל מיני.
&nbsp
הקלאסי שלי זה הריחוף: קפיצה וריחוף לקצת זמן. זה מוטיב של המוני חלומות שלי, בעיקר רגילים. בחלומות, זה כל כך חלק מהמציאות מבחינתי, היכולת לרחף, שאני לעולם לא אחשוב לרגע שאני חולמת.
&nbsp
היתה תקופה שהיתי בשיטוטים אחר שיטות כי לא הצלחתי לקפוץ במקום ולעוף.
&nbsp
היתי מחפשת נקודה גבוהה כמו חלון בחדר בקומה השניה של הבית או קצה הגינה שלנו, וקופצת משם. בזמן המעוף הגוף שלי באוויר, חופשי, כמו בתוך מים והתנועה מכוונת מהמחשבה בעיקר.
&nbsp
פעם, כשהתקשתי לעוף, מצאתי מדריך שלימד אותי שיטה איך לעוף. אמר לי לשרטט קו עם האצבע על כף היד ולחשוב שכף היד שלי היא הגב שלי, ולדמיין שנוצרות לי שם שתי כנפיים, כמו כנפי מלאך. הם לאו דווקא ממש מופיעות אבל הן מסדרות לי במוח שאצליח לעוף.
זכרתי את זה בחצלול אחר וזה עבד לי, ואפילו הצלחתי להצמיח כנפיים לחתולה שלי שהיתה איתי.
&nbsp

למעלה