איך אתם קוראים ללקוחות שלכם?

איך אתם קוראים ללקוחות שלכם?

מאומנים או מתאמנים? ידיד טוב שלי, מאמן בחסד ואיש גישור נפלא בשם אילן אמר לי שהוא קורא להם מתאמנים, מכיוון ש"מאומנים" זו מילה פסיבית ו"מתאמנים" זה יותר אקטיבי.. אשמח להסתכלויות ולדעות שלכם בעניין בברכה מיקי

IrisPeleg

New member
מתאמנים

גם אני קוראת למתאמנים שלי מתאמנים כי הם לא פאסיביים. מסכימה עם ידידך.

אני קורא להם לקוחות

נניח כשאני מדבר "עליהם" ברבים, אולי כחלק משיחה על עסק האימון שלי אני אגיד "הלקוחות שלי..." או "יש לי לקוח...." מה עושים הלקוחות שלי? חוץ מלשלם לי הם גם מתאמנים

מתחכם ../images/Emo13.gif

לדוגמה במשפט "אתה בתור _______ ...." האם תגיד ללקוח שלך "אתה בתור לקוח..." או "אתה בתור מאומן..." או "אתה בתור מתאמן..."? גם אני יודע להתחכם (-; מיקי

עלית עלי ../images/Emo9.gif

ועכשיו לעיניין לדעתי יש כאן יותר מעיניין של פסיביות ואקטיביות אני מתייחס למילה "מתאמן" לא כעל שם תואר אלא כעל פועל לצורך הדוגמא שלך הייתי אומר אתה כאדם שמתאמן.... ולא אתה כמתאמן..... כשמשהו מתאר פעולה שמתבצעת יש סיכוי שהוא קרוב למציאות שם תואר לאדם הוא בסך הכל תיוג שנועד למקם אותו במשבצת על מנת שלנותן יהיה יותר נוח. אם אתה אומר בשיחה עם משהו "...המתאמנים שלי...." מיד מבינים שאתה מאמן אם תגיד "....הלקוחות שלי...." יש סיכוי שתדרש להסבר נוסף על עצמך. על פי הרעיון הזה מאומן זה ממש לא לעיניין כי זה תואר גרידה ולא מתאר פעולה. יום מבורך

עכשיו אתה מבין למה התעקשתי

כי יש לך פנינים, רק צריך לפתוח קצת כדי לדלות אותם... המון תודה על ההסתכלות, זו בהחלט למידה מעוררת. מיקי

אז שתף אותי במה שלקחת

לכבוד הוא לי לתרום לך יחד עם זה מה שאתה לקחת חשוב לפחות כמו מה שאני אמרתי. איש יקר שמו יונתן הריסון חוזר ואומר לי, בכל פעם שאני מבין משהו חשוב מדבריו ומודה לו על כך, אם הבנת משהו, תגיד תודה לעצמך. יום מבורך

מה שהיא אמרה

ההבדלה בין "אדם שמתאמן" לבין "מתאמן" כל אחד יוצר הגדרה שונה לחלוטין, גם בתחושות ובהתיחסותי שלי אל האדם שמולי - כאדם בראש ובראשונה.. גם אצל האדם שמתאמן... שזה משהו שבשליטתו. תודה לשנינו
מיקי

אכן, איש יקר

יונתן הריסון. אין הרבה כמותו. היתה ויש לי הזכות להפוך אותו לחלק חשוב מהתפתחות חיי ואני מוקירה לך תודה על ההזדמנות להחזיר אותו למרכז התודעה שלי. לא רלוונטי לשרשור אבל הייתי מוכרחה. מה לעשות...
ענת

../images/Emo24.gif

אכן זכות גדולה אם זה מעניין אותך (ואת עדיין לא יודעת על זה) יש ריטריט שבת איתו במושב רינתיה ב 30/12 אם תרצי אשלח לך פרטים סוף שבוע מבורך

../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

אני יודעת ולא אוכל להגיע לצערי. למרות שמאד מאד נכון לי להיות שם. אשמח לדעת, מתי שתדע אתה, על הריטריט הבא שלו. אם אתה תהיה שם, קח אנרגיות ושקט גם בשבילי. ענת

ליפט

New member
יפה מאוד ../images/Emo204.gif

אהבתי את האבחנה ועד שרוח מדבר יענה אני אספר לך מה לקחתי. את האבחנה בין התיוג לעשייה. לתיוג יש נטיה לתקוע אותנו תודעתית במקום וזה בעייתי בשני מקרים: 1. כשמדובר בתיוג בולם / חוסם 2. כשמדובר באקט זמני. בעשייה יש התקדמות, יש התפתחות, יש המשכיות, יש תוצאות, יש תנועה. - הרבה יותר אופטימי, מעצים. תודה לך ותודה לי.

אהבתי את ה../images/Emo204.gif

החופש לצאת ממסגרות ולהיות בתנועה תודה ליפט תודה מיקי ....ותודה גם לי

למעלה