איך אתם רואים את עצמכם

Rgsx1000

New member
איך אתם רואים את עצמכם

איך הדעות שלכם משפיעות על היום יום שלכם תנו דוגמאות מענייןאותי בתור אחד שמאוד מקפיד בקטע הזה ביום יום

antreprize

New member
הדעות שלי לא משפיעות על חיי היום יום.

החברים שלי לא מדברים על פוליטיקה ואותו דבר בבית.

איך אתה רואה את עצמך?

הדועת שלי אני לא חושב שמשפיעות יום יום.. הם משפיעות בכך שאני אתנגד לגזענות ואפעל בשביל יותר לכבד את השוני ממני... מלבד זאת אכעס על מי שפרזיט ואתגייס בעצמי לצה"ל... במה אתה מקפיד?

StrengthHonor

New member
ברוך הבא לפורום

הדעות שלי לא צריכות להיות תיק כבד על עצמי וקשירת ידיים , כשיהיו הבחירות הבאות תהיהי לי זכות בחירה אני אצביע , אם יזמינו אותי להפגנה שאני תומך בה ויהיה לי זמן אני אגיע.

../images/Emo112.gif../images/Emo110.gifברוך הבא..../images/Emo140.gif

הדעות שלי לא משפעיות עליי מאוד בחיי היום יום, מדי פעם אני יכולה לזרוק למישהו תגובה על משהו שהוא אומר שנוגד את הדעות שלי. בנוסף, יוצא גם לא מעט שאני וחברים שלי דנים בכל הקשור לסדר היום, בדיוק כמו שנעשה בפורום. איך ההקפדה שלך בקטע הזה באה לידי ביטוי??

Rgsx1000

New member
אני מקפיד בעינינים כאלה

אם אנשים לרוב נדיר שאני מיתווכח במיוחד ברחוב מי שלא בדעות סביר להניח שגם הוא בסופו של דבר יהיה בדעות שלי יקח זמן בגלל זה אני מכבד את כל מי שלא בדעותש למעט מי שמאל קיצוני ומערבים בנושא העינינים שמה אני מקפיד אני מעדיף לא לפרט מסיבות כאלה ואחרות אבל אם יהיה מפגש ואני יוכל להגיע אני יספר אין לי שום בעיה

tixi

New member
אני חושבת שזה מאוד משפיע עלי,

בעיקר כי יש לי חברים שהם שמאלנים קיצונים וימנים קיצונים ואני מכירה דתיים לאומיים וכו' וכו', ואיפשהו שם באמצע יש לי מפגש פעם בשבוע עם האדם החכם ביותר שיצא לי להכיר ולהעריך, והוא איפשהו באמצע ומתדיינים עם עוד קבוצה של אנשים. חוץ מזה, ענייני שמאל-ימין זה עניין של השקפה ואחד מהדברים שמשפיעים עליה זה סדר עדיפויות של ערכים, נגיד מה חשוב יותר, חירות או טובת הכלל וכו' וכו', וזה עולה הרבה פעמים על סדר היום. ואיך שהדעה שלי משתנה (והיא משתנה הרבה מאוד) משפיע על - עד כמה אני אכנס בחברים שרוצים להשתמט מטעמים אידיאולוגיים.

Rgsx1000

New member
לי לעולם לא יהיו חברים שמאלנים קיצוניים

שמאלנים בסדר יש לי חבר מאוד מאוד טוב שהוא שמאלני אבל שמאל קיצוני ? זה בוגדים ולא שום דבר אחר זה לא בא מתוקפונותא ו משהו זה פשוט מה שאני חושב לא מוכן להיות בקשר אם אנשים שבעד אירגונים כמו שלום עכשיו ובצלם פשוט לא מוכן לא משנה לי מי הם

למה לפסול? אתה אנטי ליברל?

אתה בוחר את חברייך על פי עמדותיהם הפוליטיות? לי יש כמה מכרים/ידידים מהשמאל הקיצוני שהם אנשים מצויינים , אם חברך הטוב ביותר יהפוך לנגד עיינך לשמולני קיצוני גם לא תדבר איתו עוד? אני גם לא איצור קשרים טובים עם קיצוניים אבל לא קיצוניים מבחינה פוליטית אלא קיצוניים כמו נאצים או פשיסטיים שממש בעד דברים רעים כמו לחסל להרוג אותי (או את השונה מהם) חוץ מזה, לא יהיה אכפת לי גם להתחתן עם קומניסטית.

M e g g i

New member
כל אחד שם את הגבול שלו במקום אחר..

הגבול שלך הוא בנאצים או פשיסטים אצלו הגבול הוא שמאל קיצוני. מדבריו אפשר להבין שהוא רואה את השמאל הקיצוני כ- "ממש בעד דברים רעים כמו לחסל להרוג אותי". בסה"כ אנחנו בוחרים את החברים שלנו. ולכל אחד יש קריטריונים אחרים לבחירת חבריו. אם הוא רואה אנשים מסויימים כבוגדים זוהי זכותו לא להיות חבר שלהם. אם חברים שלי יבגדו בי [לדוגמא ע"י שקר] גם אני אשקול את החברות איתם.

אבל מה הקשר?!

וזה שאת ימנית קיצונית , אז אני אומר אני לא מדבר עם נירית בגלל שהיא קיצונית?! ומה תגידי אם מישהו יבוא ויגיד שהוא ההפך! הוא לא יתחבר אל אנשים מתונים?! הירי את בטח תגידי שהוא חולה נפש.. הוא גם קצת אידיוט מפניי שבשמאל הקיצוני יש הרבה כוסיות (לא חבל לוותר?) (ולא כמו הכוסיות בבני עקביע שמסתירות את כל מה שיפה...)...

Rgsx1000

New member
אחי לא רוצה להגיד לך כלום

אבל לפי התגובותשלך וגם לפי החתימה שלך אתה טיפה ... לא רוצה להגיד את המילה כי סך הכל אני חדש בפורום לא חסר בנות יפות ואל תידאג לי אחי יש לי מספיק בנות :

מה אני טיפה?

תהיה כן איתי! אין לי בעיה תגיד מה שאתה חושב אפילו פה בפורום.. אין לי בכלל בעיה... אחי...

StrengthHonor

New member
כוסיות רדיקליות

זה לא הלסביות השמנות שלא מתגלחות? היו כאלה בכיתה שלי שתיים

StrengthHonor

New member
טוב אבל רובן לסביות

ככה שגם אם יש כוסיות יש לך כבר סיכוי טוב יותר למצוא חברה במאה שערים.

Rgsx1000

New member
אין לי בעיה להיות כן איתך

אני פשוט מעדיף להתחיל את השהות בפורום הספציפי הזה בדרך טובה לא רוצה לריב לא רוצה להגיד דברים על אנשים ובעיקבות זה אני חוזר בי מהתגובה שלי למעלה ומבקש את סליחתך

אני חושב שכנות היא דבר מאוד חשוב

למעשה מפה מתחיל הכל.. בוא תגיד לי תכלס... מקסימום תכתוב לי מסרים.. אני סולח

M e g g i

New member
יש הבדל שכנראה לא חידדתי אותו בין

כיבוד השונה לבין הבחירה אם הוא רצוי כחבר. ועכשיו אפרט, לעיתים קרובות הדעה הפוליטית מצביעה על אופיו של האדם וצורת חשיבתו ואלו בדרך כלל גם הקריטריונים על פיהם בוחרים חברים. אבל! עלינו לכבד כל אדם באשר הוא.. בלי קשר לדעותיו. בין כיבוד לחברות יש הבדל תהומי! אני לא חושבת שלא אוכל להתחבר עם אדם שדעותיו מנוגדות לשלי. אני מאמינה שאני אדם פתוח.. אך, אני בהחלט מבינה שלא כולם יכולים להתחבר עם אדם אשר את תפיסת עולמו הם רואים כמעוותת. ואגב, יופי פנימי שליתתתהה!!!!!111

למעלה