איך אתם שומרים את הקומיקס שלכם...

green lantern

New member
איך אתם שומרים את הקומיקס שלכם...

דיברתי עם גולש בפורום ולפתע עלה במוחי רעיון לדיון... איך ואיפה אתם שומרים את הקומיקס שלכם... קופסאת קומיקס אמיתית או מתחת למיטה... לי יש פינה מיוחדת בחדר לקומיקס היא נמצאת ליד ספרי השייקספיר שלע שאף פעם לא קראתי.... יש מגירה שיש בה את דה ופלאש.... קופסא של דברים של די סי שהם לא דה פלאש או ג´י אל כמו וואטצ´מן וסואיסייד סקואד מ88 .... יש קלסר שהוא קלסר פור סייל שלי מרוול\טופ קאו\אימיג´... רוב הקומיקסים מנוליינים ע"י ניילונית פשוטה כדי שיוכלו להיכנס לקלסר... מעטים מנוליים בעיטפות לקומיקס נו אז איך אתם שומרים אותם

Ronan

New member
אני שומר אותם כך

סבא שלי בנה לי קוספאות מעץ (דיקט), ואני שם את כל החוברות שם. כמעט כל החוברות מנויילנות בחעטיפות לקומיקסים שקנית פעם ברחובות (100 ב-33 שקל). אבל, אני מקווה למכור המון מהחוברות שלי, ואז ייתפנה לי מקום.

ויאגרה

New member
תגובה

לא שומר בניילונים...אין מספיק ניילונים בעולם, אני משער. חוץ מזה, יש מין מבנה מיוחד מעץ, שארבעת המדפים שלו שמורים לקומיקסים שאשכרה אכפת לי מהם, ועוד שני מדפים מתחת לקומיקסים שאכפת לי מהם פחות (יש אפילו כמה קרועים וסתם במצב גרוע...).

Liraviv

New member
במדף ספרים, מעוכים, לחוצים...

וחלקם במצב לא משהו בכלל... חלקם דווקא במצב מצויין אבל אני לא אוסף אותם באובססיביות ומשקיע באוספים...

byron

New member
שלושה מקומות

יש לי ספריה יפה לקומיקסים שאני ממש אוהב רובם מנוילנים העיקר שאני לא מעיין בהם בקביעות תקועים באיזה ארון גבוה והסדרות של jla titans ו-x - men לדורותיהם נמצאות בארגזים מיוחדים אבל (gl מתכוון לשיחה איתי שסיפרתי לו שחלק מהקומיקסים שלי עברו תאונה) לפני שבוע בערך סידרתי את האוסף והשארתי ערמות למיון על השולחן ועוד מקומות. גשם + רוח + חלון פתוח= אופס חלק מהאוסף הלך לי

DJ FU

New member
אני שומרת ב...../images/Emo158.gif

אני שומרת אותם על מדף. אני חדשה בפרום מעכשו ובאתי לפה כדי שתדביקו אותי במחלת הקומיס... תעזרי לי?

illustrator

New member
בארון...

יש לי יותר קומיקס מבגדים...... חלק בקופסאות, חלק בלי. כולם בניילון, הרוב עם לוח קרטון. פלוס מדף בספריה שלי עבור TPB´S

The Crusader

New member
לי

יש מדף בארון אני שם את הכל בניילון(אין לי ניילון לכל אחד, כמו שאמרו אין מספיק ניילונים בעולם) ו...זהו

giri

New member
אצלנו...

הם בקרטון מיוחד מעולם הקומיקס מנויילנים בניילונים מיוחדים שקנינו בעולם בקומיקס... עם גב קרטונית נגד חמצון לכל אחד. אנחנו לא אוספים עשרות על עשרות של קומיקסים, אבל את המעט שאנחנו קונים אנחנו שומרים היטב!

DDN

New member
אני. . . .

שומר את חלקת בקופסאת קרטון שבאה עם המחשב לי, ככה שהם ממויינים אחד אחרי השני, כל אחד בניילון קומיקסים, וכל סדרה מצורפת ביחד עם ניילון פוליו. את הקומיקים החשובים אני שומר בקלסר. ואת המיוחדים באריזות שמגובות בקרטון קשיח.

sharki

New member
למה שלא תפתחו מוזיאון ושם...

תציבו אותם בתוך קופסאות זכוכית עם לייזרים מכל הכיוונים, ותשמרו שיהיו תמיד במצב צבירה קפוא לפי טמפרטורת החדר?! הכי טוב.

SuperBeast

New member
קלאסרים מיוחדים בשביל הנדירים...

קניתי החנות קומיקס בניו-יורק קלאסרים לאכסון קומיקס בכל קלאסר נכנס בערך 90 חוברות ויש לי 10 כאלה...! ויש לי עוד קופסאות נעליים כאלה בשביל החוברות החדשות שאני קונה בשביל לקרוא, החדשות !

למעלה