איך אתם שומרים על הקונסולה שלכם?

איך אתם שומרים על הקונסולה שלכם?

בפרט עכשיו שהחורף מתקרב (אבל גם בלי קשר) ויש סיכוי לנפילת מתח, איך אתם מגינים על הקונסולה שלכם?
מה קורה אם הנפילת מתח היא באמצע משחק/ בשלב בו הקונסולה נמצאת בהליך כיבוי?

PlayGirl3

New member
קרה לי איזה 700 פעם עם ה-PS3 ולא הזיז לו

מקסימום חוזרים כמה דקות אחורה במשחק. בכל משחק היום יש שמירות אוטומטיות.

פחות מדאיג אותי העניין של לחזור אחורה

יורת מדאיג אותי מה קורה אם הנפילת מתח קורת בדיוק כשהסוני בתהליך כיבוי

CallMeCavanaugh

New member
במקרה הסביר יותר

בפעם הבאה שתדליק את הקונסולה היא תבצע בדיקה לדיסק הקשיח ותמשיך הלאה.
&nbsp
אם איכשהו מערכת ההפעלה נדפקה בגלל זה, למרות שזה נשמע לי מאוד מאוד מאוד (מאוד מאוד) לא סביר (מאוד), אז מתקינים את מערכת ההפעלה מחדש. הקונסולה לא תיהרס בגלל הפסקת חשמל באמצע שמירה או כיבוי. היא כן יכולה ליהרס בגלל איזו מכת חשמל או משהו שתשרוף חלקים בלוח.

meishar84

New member
או פשוט מזמינים את הפרו מראש ומוכרים את ה4 כמה שיותר מהר

לדעתי הסלים זה הדגם שיציע לנו הכי הרבה Quality of life.

הניאו נראה כמו קונסולה שבמקרה הטוב, יהיה רועש כמו הדגם המקורי ובמקרה הרע יהיה רועש הרבה יותר ממנו בגלל השידורג החומרתי.
כשאני משחק בפס3 סופר סלים שלי אני פשוט נהנה מאוד לשחק כי אתה יכול להתרכז במשחק. בפס4 הרעש פשוט מוציא מהאווירה.

הסלים גם לא בדיוק נשמע כמו עלים נושבים ברוח אבל הואל כנראה הכי שקט באופן משמעותי. ככה יורוגיימר אומרים למ רות שהם לא ניסו עליו יותר מדי משחקים.י

אבל אתה יודע כל אחד וסדר העדיפויות שלו. מי שרוצה לקנות קונסולה חדשה בשביל supersampling ופעם ב100 שנה משחק דור קודם כמו טומב ריידר ב60FPS, בכייף :)

לבאטלפילד 1 יהיהו שיפורים בפרו אבל במולטיפלייר אתה תשחק בדיוק באותם הגדרות כמו הפס4 הבסיסי. וכל משחק שלא יכיל שידרוגים לניאו ירוץ בדיוק כמו בדגם המקורי.

במחשב עצם זה שאתה מריץ משחק על חומרה טובה יותר הוא רץ טוב יותר גם בלי שום התערבות של המפתחים, הם יכלו לעשות את זה גם בניאו, אבל הם לא רוצים, ולכן זה שידרוג מעפן בצורה בלתי רגילה.

meishar84

New member
DICE כבר הצהירו שבמולטי BF1 משתמשי הפרו יהנו מהתכונות שלו

בלי האטות ובלי הורדות FPS.
ועוד לא נכנסו לאקסקלוסיבים ששם אין שום מצב שהמשחק לא יתמוך בפרו.
אפילו TLOU יקבל גרסא לפרו..
&nbsp
לגבי הרעש, יש לי את הדור הראשון של ה4, הרעש ממש לא מזיז לי, גם ככה אני משחק או עם מערכת או עם אוזניות, וגם שהייתי בלי לא שמתי לב לרעש של מטוס או עלים..

הפרו שוקל 3.3 קילו וגם קצת יותר גדול מה4. אני בטוח שסוני הפיקו לקחים ודאגו לקירור טוב בפרו.
&nbsp
ההרגשה שלי, שאתה מחפש סיבות למה לא לשדרג לפרו..

א' למה לשדרג קונסולה שעובדת ב' ראיתי ציטוט שהם אומרים ההיפך

שלא יהיה שום הבדל והאטה במולטי שיש בפס4 הרגיל תהיה בהחלט גם בפרו.
אני יכול לקשר לזה אם אתה רוצה.כרגע זה נראה יותר כמו משאלת לב שלך :)

אני לא משדרג קונסולה שעובדת :) הפס4 שלי בכללי מצוינת. כן, הרעש מעיק אבל אפשר לפתור את זה באוזניות טובות כמו שאמרת, וכן היו פעמים שזריקת הדיסקים הוציאה אותי מדעתי, אבל הפס4 כבר לא עושה את זה המון זמן.

ואני יודע כבר איך להתמודד עם הבעיה הזו (מוציאים אותו מהחשמל לחצי שעה, זה התגלה כהכי אפקטיבי)

ואישית כשהפס4 שלי לא יתפקד אני אשדרג לסלים כי הוא יתן לי את השיפור הכי גדול.

בדור ה360/PS3 הייתי רוב הזמן על הPC ושם טעמתי מכל ההיתרונות של הPC
כמו 60FPS קבוע, אפקטים מדהימים רזולוציות מטורפות, אם הייתי רוצה את זה, הייתי חוזר לPC, אין טעם לקנות קונסולה שעושה דאווינג של שידרוג.

meishar84

New member
למה לשדרג???

איכות תמונה, גרפיקה וביצועים.
אני משחק על מסך 50" ובגדלים האלה כל הבדל קטן באיכות מורגש.

לגבי המולטי באופן כללי,
סוני יקבעו את הFPS ל30, בשביל להשוות ל4, כי זה לא יהיה כוחות.
אבל עדיין האיכות תמונה והגרפיקה יהיו של הניאו.
http://www.technobuffalo.com/2016/09/09/playstation-4-pro-no-advantage-in-multiplayer/

שינית פתאום גרסה? :)

קודם אמרת שיהיו שיפורים בפריים רייט ועכשיו זה רק איכות תמונה? נכנסתי ללינק ומהנאמר אפשר להבין שרק רזוולוזציה וסופרסמפלינג הם ההיתרונות של הפרו על הבאטלפילד.

תראה, אתה רוצה לשדרג זכותך. אבל אני מבטיח לך שאתה לא תראה שום הבדל כי רוב האנשים לא רואים הבדל כשהשידרוג לתמונה הוא הרבה יותר מsupersampling .

מה שיקרה לך עם הניאו זה 2 אפקטים.

א' אפקט בגדי המלך החדשים, שבו תנסה לשכנע את עצמך שאתה רואה שיפור.
ב' בגלל שכבר לא תשחק על הפס4 המקורי אתה תשכנע את עצמך בלי לשים לב
שבטח המשחק זוחל על הפס4 המקורי או שהוא נראה הרבה יותר יפה אצלך.

אני כבר מחכה לאנשים שלא שיחקו בuncharted 4 ויחפרו כמה המשחק נראה טוב על הניאו, כשהם בעצם לא ראו אותו על הדגם המקוריר ולא יכלו לדעת שהם נראים זהה. ולא סרטונים ביוטיוב זו לא אינדקציה לאיך שהמשחק נראה על קונסולה אחרת :)

meishar84

New member
FPS 60 בסינגל, FPS 30 במולטי (בגלל קמצנים כמוך)

מבטיח לעדכן בצורה אובייקטיבית כמה ההבדל משמעותי.
&nbsp
ואגב,
יש את רוב האנשים ויש את האודיופילים \ וידאופילים (אלה שישר שדרגו לפרו) כי הם רוצים גרפיקה טובה יותר.

מה? הבטא 45-50 בפס4 הרגיל, ואני לא קמצן אבל גם לא פרייאר.

45 כשאתה מנסה להרוג את הפס4 בכוח ו50FPS לא מעט מהזמן.
ככה שאני לא יודע מאיפה הבאת את ה30FPS אולי במפות אחרות זה ככה אבל גם בטח יותר קרוב ל45.

באטלפילד 1 רץ אחלה בפס4 הרגיל לא יודע מה יש להתלונן.
ב' אני ממש לא קמצן :) אני חיכיתי לניאו הזה מאז 2015 בקוצר רוח והיה ברור לי שאם הוא יספק אותי אני ארכוש אותו בהשקה שלו.

מה לעשות שהבנתי סוני מנסים למכור לי מכשיר שכבר יש לי... אני לא קמצן אבל אני גם לא פרייאר.

לא יודע אם קראת את ההודעות האחרונות של האיינסידר של סוני, שבו הוא יורד על הסקורפיו ואומר שעד שהסקורפיו יגיע הPS5 יהיה באופק (בדיוק מה שאמרתי לא מזמן)

מה שהוא שוכח להגיד זה... שהפס5 יהיה באופק גם לגבי הניאו.

מישהו 2

New member
לפי דעתי אין טעם לשדרג PS4 ל- PRO

בטח שלא בשביל משחק כמו באטלפילד 1, שאם אתה רציני בקשר אליו מגיע לו הרבה יותר מזה (מחשב גיימינג כמו שצריך).
&nbsp
לא להחליף גרוטאה בגרוטאה קצת יותר שווה ;)
&nbsp
לקנות את ה- PRO אבל מההתחלה למי שאין בכלל קונסולה בבית זה כבר סיפור אחר
&nbsp

בטח נסכים כולנו שאם היינו אמריקאים.

השידרוג עוד היה איכשהו אופציה סבירה גם אם לא משתלמת במיוחד.
אם היינו יכולים פשוט ללכת עם הפס4 שלנו לחנות ועם עוד כמה משחקים. להוסיף 400 שקל ולצאת עם פרו עוד היה מה לשקול.

במחיר של הפרו אנשים יכולים לקנות פס4 סלים עוד קונטרולר למשחקי מולטי עם חברים ואולי גם משחק ולקבל קונסולה שקטה בהרבה. לא יודע כמה הפרו משתלם לעומת דיל כזה לאנשים שלא שידרגו.

meishar84

New member
יצא לי להוסיף פחות מ700 שקל בשביל השדרוג:)

את ה4 כבר מכרתי ואת הפרו הזמנתי מאמאזון גרמניה בפחות מ1700 שח כולל הכול. לדעתי גם אם כן וגם אם לא bf1 מצדיק את השדרוג, האקסלוסיבים בהמשך יצדיקו (TLOU2 למשל, שאת הראשון אסיים כבר בפרו ולא ב4).

meishar84

New member
ואגב, הגרפיקה של BF1 מצדיקה את השדרוג

ובלי קשר, אני לא מסוגל לשחק FPS במחשב, מאוד לא נוח..

אין לנו שליטה על הפסקות חשמל, עדיף לדאוג ממה שיש לנו שליטה.

עליו. שזה בעיקר לנקות את הסביבה של הפס4. כי הוא צובר אבק כמו שיט מה שגורם לו להיות אפילו יותר מרעיש מאיך שהוא בא מההתחלה.

CallMeCavanaugh

New member
מעניין אם SSD יעזור

זה תלוי בעיקר בכמה מהחימום מגיע מהמעבד וכמה מהדיסק הקשיח.

אני מהמר שעיקר החימום זה מהספק כוח, לא?

שמו בקופסא כזו קטנה ספק כוח כזה וכרטיס מסך ריידון מסדרת 7870 המ רעבד, הוא מעבד נוטבוק מסריח לגמרי כמה חום הוא כבר יכול לייצר שם? :)

לפעמים גם אי אפשר לברוח מהתחושה שהרעש נובע גם מתמנות לקוי של המשחקים.

כי רוב הזמן יש הרגשה שהמשחקים אומרים לפס4 להכניס את המאוורירים לפול טיים ג'וב גם כשלא צריך

נגיד שאני מחכה לקרב בSF5 והתפריט נראה כל כך מעפן שלא יכול להיות שהוא מכביד על הקונסולה, היא עדיין נשמעת כאילו אתה עף לחלל.

זה מרגיש כמו משהו שעם קצת השקעה היה יכול להימנע בחלק מהמשחקים, אבל שמים עלינו זין.

י

למעלה