איך אתם?

magenta73

New member
איך אתם?

אם כל המצב? ויש פה חיפאים?... איך כולם...??? מג'נטה קצת דואגת...

mika tal

New member
מג'נטה!! אומנם אני גרה במרכז אבל

יש לי חברים מהצפון, ומחיפה בפרט... קמתי הבוקר עם כאבי בטן.. זה פשוט נורא מה שקורה במדינה שלנו... וידיד שלי שגר במושב ליד חיפה לא עונה לי מאתמול... נראה מה יהיה יהיה בסדר...

shaniza

New member
אנחנו חסרי מנוחה כבר כמה ימים

יש לי דודים בצפת שלא מוכנים לעזוב את העיר יש לי דודים בטבריה, דודה שלי מקנדה התארחה אצלהם עם הנכדה הקטנה שלה בסופ"ש ובילתה שבת שלמה בתוך הממ"ד טיל אחד פגע במרחק דקה הליכה מהם. תודה לאל הם בסדר... כשהודיעו שאפשר לצאת מחדרי הביטחון הם יצאו ישר לכאן.

ofir50

New member
אני חיפאי

וכנראה נשאר בחיפה וחבל לכם על הזמן.. כרגע הושמעה האזעקה השישית היום והמטח המי יודע כמה יפגע בעיר. ומאוד מוזר לי שזה פוגע בעיר גדולה כמו חיפה ממש סרט מלחמה לפחות דחו לנו את הבחינות אז משהו חיובי יצא מכל זה. נקווה שזה יסתיים במהרה וכל הכבוד לחיפאים שנמשיך להיות חזקים וזה מאוד מרגש לראות שכנים לבניין שמעולם לא החליפו מילה בינהם - מכירים אחד את השני במקלט , סוג של אחדות גורל כזאת

mika tal

New member
לאופיר!! תשמרו על עצמכם!! ../images/Emo24.gif

והמון אהבה לחיפאים!!! שנדע ימים יפים יותר!!!!

magenta73

New member
תהיו חזקים שם בצפון!

נקווה שזה יגמר כמה שיותר מהר...

צאצי

New member
תיהיו חזקים !!!

אני בדיוק שומעת את השיר "i'm with you תדעו שכולנו פה במרכז ובדרום איתכם

ofir50

New member
עוד מטח

אין לכן מושג כמה נפילות כרגע נפלו תוך 5 דקות אני באמצא השורה הזאת שרשמתי הספקתי לספור כבר 5 נפילות תוך 10 שניות היום הזה הוא יותר גרוע מאתמול מבחינת כמות ההפצצות פשוט ציפינו שזה יבוא אז אנשים לא הלכו לעבודה אבל ממש יום קשה..

mika tal

New member
מחכה רק שכל ה"סיוט" הזה ייגמר!!

שיהיה לנו קצת שקט!! מחזקים אתכם מהמרכז!!!

למעלה