איך אתן מפנקות את עצמכן?

איך אתן מפנקות את עצמכן?

רציתי לדעת איך אתן מפנקות את עצמכן? אני מדברת על פינוקים קטנים - טיפול פנים. חטיף אהוב באמצע היום. אמבטית קצף. לשבת על גבעה ולספור חמציצים. קדימה, תמלאו לי את מאגר הרעיונות!

ס22ית

New member
פינוק אמיתי..

אמבטיה חמה עם מלח אמבט והרבה קצף... או סרט טוב לראות אבל בכיף כשאין לחץ של דברים אחרים... כשיש שקט ושום דבר לא בוער לשבת ולקרוא עיתון או מגזין נשי בכיף..

niva99

New member
../images/Emo175.gif../images/Emo176.gif פינוקי פינוקים......

הפינוק האהוב עלי מכולם הוא בילוי בספא של"יערות הכרמל" לעשות עיסוי אירוודה. או לחלופין נסיעה לחו'ל. וכשזה לא מזדמן -אז פשוט לשבת בגינת הבית לקרוא ספר טוב על ערסל כשברקע מתנגנת לה מוסיקה נעימה.

כמה אני מקנאה..

כל כך הרבה זמן לא קראתי ספר שלא מוטבע עליו הסמל של האו"פ. אני כל כך מגעגעת לספרים עם מתח ועלילה ולא רק קודים ומונחים טכניים. אפילו כשאני קוראת ספרי לימוד אני משתדלת לעשות את זה עם מוזיקה ברקע, אולי בכל זאת להרגע קצת...

את שכחת מה אני לומדת.. ../images/Emo8.gif

מתמטיקה ומדעי המחשב, המקסימום שמצורף לי זה איזה קוד ממוספר או דף נוסחאות. אין מאמרים ...

Multik

New member
האופ הוא כמו חור שחור

מעניין כמה מחברי הפורום סטודנטים של האופ ו ועניין מאיזה גיל אישית אני מכיתה ט' ואין לי שמץ של מושג מה אני לומד כמות הנק' שצברתי מספיקות לשני תארים ורשדמית אין לי אפילו אחד בנושא ש אני צריך?!

Multik

New member
אני כול שני וחמישי מחליט ללמוד משהו

חדש ומעניין!!!!! אני לא צריך תואר ליותר מאשר שיהיה לי!!! אני כול חודשיים מחליט ללמוד משהוא חדש אחשיו אני החלטתי ללמוד דלפי שפת תיכנות שכבר שנתיים שלוש לא משתמשים בה

זה כבר עניין אחר

אם אתה לא רוצה את התואר אז למה את מתלונן שהאופ הוא חור שחור? האופ בהחלט יכול להיות מקום מצויין לקחת קורסים רק להעשרת הידע.לעומת זאת , אם אתה רוצה את התואר אז שב ותסדר אותו. את התלונה עדיין לא הבנתי

Multik

New member
בלי קשר אליי

אני בן אדם שבכיתה יב הגיע פעמיים לבית ספר 1 בספטמבר ובמסיבת סיום אני בן אדם שלא מסדר שום דבר חוץ משולחן העבודה שלו אבל את יודעת כמה אנשים יש שלומדים שנים ולא מתקדמים לשום עבר!!! אני התחלתי ללמוד באופ בכיתה ט' ו המטרה שלי היתה להשיג תואר ויש לי BA כללי במדעים (נייר טואלת איכותי) כמה כסף עולה האופ בשנה לי 12-13 אלף שקל זה חור שחור !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

s h i r k u s h

New member
כל פעם כשמרגישה מדוכאת...

אני עושה לי ערב פינוקים: אמבטיית קצף מפנקת, טיפולי טיפוח, קונה לעצמי משהו מיוחד, או סתם הולכת לסרט נחמד או בית קפה עם חברה.

1. הולכת למכון כושר, מתאמנת בכיף

אחר כך יושבת בבית קפה. 2. מזמינה משהו טעים. 3. יוצאת עם בן הזוג (אני עסוקה מאוד וזה לא קורה הרבה). 4. ישנה בצהריים.

ישיבה בבית קפה, אני כל כך מתגעגעת

אני אוהבת אחרי שחיה לשבת בבית קפה פתוח עם ספר קריאה, לבד. תענוג אמיתי!

פאריי

New member
הפינוקי שלי הוא

כל שבועיים הולכת לעשות פדיקור, וכמובן מורחים את הרגלים בקרם ריחני. או בשבת שכולם הולכים לבית הכנסת, ואני נשארת לבד בבית קוראת ספר קליל, בסיגנון רם אורן. או איזה מגזין טוב, אבל אני אם הלבד של עצמי בלי אף אחד בלי הגמדים שלי שמבקשים כל פעם משהו אחר.

אז כמו שאמרו לפניי

להשקיע בגוף שלי עוד פעם ועוד פעם, חוץ מהכושר היומי שלי שאנל'א מוותרת עליהן ושמעצב לי יופי את הגוף,ותורם לי גם לאנדומורפינים שמרוממים את הרוח.. אז טיפולי יופי למיניהן,מסיכות, אמבטיות קצף(אךךךךך בעיית המים בארץ..) ומסאג' בשמנים ארומטיים הכי הכי.. אבל גם ללכת לקניון ולקנות כל בגד שיתחשמק לי..

פינוקים כמו...

הליכה ארוכה עם עצמי ועם הווקמן אוכל טעים מגזין או ספר מעניין או סתם לרבוץ ולראות סרט ולהתענג על הרגע

למעלה