איך אתן מתייחסות למילות הליבובין

niva99

New member
איך אתן מתייחסות למילות הליבובין

דוגמת: מותק , חומד ,מיידלע ,כוסית ,פצצה וכו' ?

duduamar

New member
חחח מיידלע??

מישהו משתמש בזה חוץ מעזר וייצמן? "כוסית" ו"פצצה" אני משתמש בהן כדי לתאר בחורות מושכות. "מותק" ו"חומד" - כדי לתאר מישהי שאכפת לי ממנה. (אמנם שאלת בנות אבל נתתי זוית זכרית...)

תלוי בסיטואציה שבהן הן נאמרות

אם חבר שלי יגיד לי שאני כוסית אני אחייך אם מישהו ברחוב ישרוק לי ויגיד כוסית אני אתעלם אם סתם מישהו שאני מכירה הכרות שיטחית יגיד לי מותק את כוסית הוא יחטוף סטירה ....

duduamar

New member
תלוי באיזה טון, לא?

אם הוא בסך הכל מתכוון להחמיא לך שאת נראית טוב? עדיין סטירה?

Vdrums

New member
בד"כ האנשים האלה שצועקים ברחוב

מותק או כוסית ושורקים ברוורס ראויים לסטירה.

duduamar

New member
מסכים...

אלה בדרך כלל ערסי-צעצוע שבאמת לא שווים יחס יותר מלאטמה. אבל לא דיברתי על צעקה ברחוב.. נגיד סתם מישהו זר שיצא לכם לדבר איתו משפט או שתיים והוא יחמיא ככה? לדעתי זה חיובי והבחורה צריכה לקחת את זה כמחמאה.

Vdrums

New member
כן, ערסים שצועקים היי כוסית ואז

שהבחורה לא מתייחסת אז הם אומרים, יאללה יאללה יא מכוערת.
בכל מקרה אם יהיה מישהו שיחמיא הוא לא יגיד מותק יא כוסית אלא משהו קצת יותר מעודן.

duduamar

New member
מן הסתם אתה צודק...

לא התכוונתי לניסוח עצמו אלא לעצם המחמאה. אני מכיר בחורות שלא משנה איך תגיד להן את זה, הן לא יאהבו שזר מחמיא להן, ואני לא מצליח להבין את זה. אבל חופשי הצחקת אותי.. מזכיר את הערסים שמתחילים עם מישהי במילים מה זה רומנטיות, וכשהיא דוחה אותם והולכת הם צועקים אחריה "יאללה מה את תופסת מעצמך יא כונפה, אפילו עם חכה עם רולר לא הייתי נוגע בך"...

זה תלוי במי אומר מה אומר ואיך אומר

אם מישהו שאני לא מכירה יחמיא לי על המחשוף , אני אתעצבן. אם הוא יגיד שאני נראית בחורה חמודה אני אחייך. הכל תלוי בסיטואציה. אין לי בעיה עם מחמאות אבל חובה שיהיה טקט מינימלי

duduamar

New member
כמובן. מסכים עם זה.

מחמאה צריכה להשמע חיובית ולא זולה. חמודה נשמע אחלה, מחשוף באמת נשמע סתם זול.

דנה551

New member
../images/Emo9.gifבדיחה בנושא

בחור : תגידי כאב לך? בחורה : מה? בחור : כאב לך שנפלת מגן עדן...

duduamar

New member
זה לא בדיחה!

זה משפט ההתחלה הקבוע השלי...
זה, ועוד אחד - "תגידי אפשר שיחה? אמא שלי אמרה לי להתקשר אליה כשאני מתאהב...."

למעלה