איך אתן מתמודדות עם המבצעים ברשתות השונות

איך אתן מתמודדות עם המבצעים ברשתות השונות../images/Emo2.gif

האם אתן יוצאות תמיד עם רשימה מוכנה מראש או שאתן קונות מה שיש בחנות ונראה לכן שצריך בבית
האם אתן משוות מחירים לפני שאתן קונות משהו או שאתן מחשבות מה כדאי ומה לא בזמן הקניה
האם אתן הולכות לקניות אחרי ארוחה או לאו דווקא
איפה אתן עושות את רוב קניותיכן
האם אתן לוקחות לקניות איתכן אחים/יות צאצאיכם
באיזה אמצעי תשלום אתן מעדיפות לשלם בדרך כלל
האם אתן מעדיפות קניה שבועית מסודרת או שאתם קונים מתי שנראה לכן שבקרוב יצטרכו את מה שאתן קונות
האם יש עוד משהו שהיית רוצה לעורר עליו את תשומת ליבנו
האם יש לך איזה שהיא
כל שהיא שהיית רוצה להמליץ לנו
אשמח מאוד לשמוע את תגובותיכן וללמוד מכל אחת ואח מכן בבחינת מכל מלמדי השכלתי

../images/Emo94.gif../images/Emo21.gif../images/Emo135.gif

האם אתן יוצאות תמיד עם רשימה מוכנה מראש או שאתן קונות מה שיש בחנות ונראה לכן שצריך בבית
תמיד יוצאת אם רשימה..אבל תמיד אני קונה דברים שלא ברשימה ששכחתי אוש נראים לי שהם זולים... האם אתן משוות מחירים לפני שאתן קונות משהו או שאתן מחשבות מה כדאי ומה לא בזמן הקניה
אני יודעת פחות או יותר מה וכמה עולה היום אני פחות עושה השוואת מחירים כי מנגד בא לי הזמן שאני יפסיד במקום הזול,אבל כמובן אם יש משהוא שהוא ממש זול אני אלך על זה ז"א מטרנה טיטולים וכו האם אתן הולכות לקניות אחרי ארוחה או לאו דווקא
לאו דווקא איפה אתן עושות את רוב קניותיכן
ברשת רמי לוי,ולפעמים ב אלף למרות שהרבה זמן לא הייתי שם האם אתן לוקחות לקניות איתכן אחים/יות צאצאיכם
כן.... באיזה אמצעי תשלום אתן מעדיפות לשלם בדרך כלל $$$ בדרך כלל בויזה...אבל עברתי איתה יסורים אז כשיש מזומן האם אתן מעדיפות קניה שבועית מסודרת או שאתם קונים מתי שנראה לכן שבקרוב יצטרכו את מה שאתן קונות
עושה קניה מרוכזת פעם בשבוע האם יש עוד משהו שהיית רוצה לעורר עליו את תשומת ליבנו
כשיש מבצע יש להסתכל בפרטים הקטנים ז"א בכמות שיש במוצר לחלק מחיר.ולא תמיד המבצעים שווים... האם יש לך איזה שהיא כל שהיא שהיית רוצה להמליץ לנו

../images/Emo51.gifרבה לך מאוד על התשובה המנומקת והמושקעת

והערוכה בטוב טעם ועם הרבה מחשבה על התוכן ועל העריכה
עלי והצליחי

הדמר

New member
עונה

האם אתן יוצאות תמיד עם רשימה מוכנה מראש או שאתן קונות מה שיש בחנות ונראה לכן שצריך בבית? אני למרות גילי גרה בבית עם ההורים, אבל אני "שר החוץ" בבית וזו שבדר"כ לקניות,בכל מקרה אמא שלי דואגת לרשימה אבל כבר מכירה אותי ווידעת שאם יש מבצעים שווים אני אקנה גם דברים שמחוץ לרשימה (אל תדאגו זה יהיה רק באישורה). האם אתן משוות מחירים לפני שאתן קונות משהו או שאתן מחשבות מה כדאי ומה לא בזמן הקניה? אני יודעת את המחירים של הסופר על ידינו כמעט בע"פ(והוא בהחלט לא זול), ואם אני הולכת למקום אחר אז אני עושה השוואת מחירים האם אתן הולכות לקניות אחרי ארוחה או לאו דווקא?לאו דווקא האמת שזה דווקא בדר"כ לפני. איפה אתן עושות את רוב קניותיכן? בסופר ליד הבית (לא אגיד איזה כדי לא לעשות פרסומת סמויה) אבל את הקניה הרצינית (שימורים וכו') במקום זול יותר. האם אתן לוקחות לקניות איתכן אחים/יות צאצאיכם? אז האחים שלי כבר גדולים אבל אני נהנית לקחת את האחיינים שלי. באיזה אמצעי תשלום אתן מעדיפות לשלם בדרך כלל?מזומן, אשראי רק שאין לי גרוש איתי,אחרת זה סתם נותן הרגשה שיש כסף כשאין. האם אתן מעדיפות קניה שבועית מסודרת או שאתם קונים מתי שנראה לכן שבקרוב יצטרכו את מה שאתן קונות? שניהם האם יש עוד משהו שהיית רוצה לעורר עליו את תשומת ליבנו האם יש לך איזה שהיא כל שהיא שהיית רוצה להמליץ לנו לגבי שתי השאלות כן: לפעמים המבצעים נראים לנו ממש מגרים וזולים, החכמה היא לדעת השוואת מחירים ונחיצות הדבר שנקנה, כדי שלא יצא שהזול יצא יקר.

עונה בשמחה

אתן יוצאות תמיד עם רשימה מוכנה מראש או שאתן קונות מה שיש בחנות ונראה לכן שצריך בבית - במשך השבוע אני רושמת לעצמי את הדברים שנגמרו ואותם אני מתכוונת לרכוש בקניה הבאה. כך שתמיד אני הולכת עם רשימה ברורה של דברים שאני צריכה לרכוש. האם אתן משוות מחירים לפני שאתן קונות משהו או שאתן מחשבות מה כדאי ומה לא בזמן הקניה? אני משתדלת לקנות במקומות שעשיתי סקר לעצמי והגעתי להחלטה שהמקום הוא זול יחסית. אני תמיד שמחה לשמוע על מקומות זולים... האם אתן הולכות לקניות אחרי ארוחה או לאו דווקא - לא משהו קבוע. איפה אתן עושות את רוב קניותיכן - את הקניה השבועית אנחנו עורכים בסופר שנחשב יחסית לזול, השלמות כמו לחם וחלב אנחנו עורכים בסופר השכונתי. ירקות ופירות אני קונה ביום שישי בצהריים - אז המחירים צונחים. האם אתן לוקחות לקניות איתכן אחים/יות צאצאיכם - אנחנו משתדלים לא לקחת את הבן הצעיר שלנו לקניות מהסיבה הפשוטה - אם הוא מצטרף החשבון טופח... באיזה אמצעי תשלום אתן מעדיפות לשלם בדרך כלל - אנחנו משלמים בכרטיס אשראי. האם אתן מעדיפות קניה שבועית מסודרת או שאתם קונים מתי שנראה לכן שבקרוב יצטרכו את מה שאתן קונות - אנחנו עורכים קניה שבועית מסודרת. האם יש עוד משהו שהיית רוצה לעורר עליו את תשומת ליבנו - אני חושבת שיש לעקוב אחר המחירים ברשתות השיווק למינהם - וכמובן לקרוא את האותיות הקטנות שלעיתים יש בהם מן ההטעיה. לדוגמא מחיר של מוצר מסויים הוא מאוד זול וזה מפתה לרכוש בחנות המסויימת הזו - אבל באותיות הקטנות רשום שניתן לרכוש רק בקנייה מעל סכום מסויים... הייתי שמחה לשמוע אם אין בכך משום פרסומת על מקומות שבהן אתן עורכות קניות ולדעתכן המחירים שם זולים.

למעלה