איך אתן מתמודדות עם מצבי הרוח??

מצב
הנושא נעול.

מאיו

New member

היום, גם בעקבות החום האיום, הייתי עצבנית, ממש סיר לחץ. הרוב יצא על הבעלול וחלק יצא על אור. אני רק אחרי דקא ועוד לא התחלתי להזריק את מסת ההורמונים וכבר מצבי הרוח משתוללים. איך אמנע מילדי לחוות אמא לחוצה ועצבנית המושפעת קשות מן ההורמונים? תודה מאי

אמאלה2

New member
שאלה מצויינת ותשובה לא משהו ../images/Emo10.gif

היום, גם בעקבות החום האיום, הייתי עצבנית, ממש סיר לחץ. הרוב יצא על הבעלול וחלק יצא על אור. אני רק אחרי דקא ועוד לא התחלתי להזריק את מסת ההורמונים וכבר מצבי הרוח משתוללים. איך אמנע מילדי לחוות אמא לחוצה ועצבנית המושפעת קשות מן ההורמונים? תודה מאי
שאלה מצויינת ותשובה לא משהו

בפעמים הקודמות רק אחרי שהסערה נרגעה ראיתי שהייתי די, אפעס, ב'יצ'ית.. ואז חוץ מלהתנצל אין הרבה מה לעשות. גם אני כמה ימים אחרי דקא והפעם אני מנסה להיות יותר מודעת לשינויים במצב-הרוח כדי לא להוציא הכל על הסביבה הקרובה וברגעים קשים פשוט לנסות להיות לבד - בעבודה להסתגר מול המחשב, בבית להעביר את שרביט המנצחים לבעל. בינתיים אני די בסדר מקווה שכך ימשיך. ושיהיה לנו בהצלחה

צריך לשים לב למה שעובר עלינו

שאלה מצויינת ותשובה לא משהו

בפעמים הקודמות רק אחרי שהסערה נרגעה ראיתי שהייתי די, אפעס, ב'יצ'ית.. ואז חוץ מלהתנצל אין הרבה מה לעשות. גם אני כמה ימים אחרי דקא והפעם אני מנסה להיות יותר מודעת לשינויים במצב-הרוח כדי לא להוציא הכל על הסביבה הקרובה וברגעים קשים פשוט לנסות להיות לבד - בעבודה להסתגר מול המחשב, בבית להעביר את שרביט המנצחים לבעל. בינתיים אני די בסדר מקווה שכך ימשיך. ושיהיה לנו בהצלחה
צריך לשים לב למה שעובר עלינו
אני מדוכאת ע"י סופרפאקט אז התופעות לא חריפות כמו בדקא אבל עדיין אני מוצאת את עצמי פורקת את העצבים על הבעל משתדלת לא לצעוק על מאור חיי שגם ככה מרגיש זנוח בזמן הטיפול ודווקא אז דורש תשומת לב מיוחדת ממני נדבק אלי לא מוכן לעזוב אותי רוצה לישון איתי במיטה וכו' בימים כאלו אני מידעת את הגננת שנותנת למאור חיי תשומת לב מיוחדת מעבר לרגיל

מצב
הנושא נעול.
למעלה