יש כזה בכל אופיס דיפו, אבל מה- חור גדול
כמו של מחורר משרדי. לתגית זה בסדר, לחיבור של כפתורים למשל- ענק, גם לא לסיכה מתפצלת קטנה, היא פשוט נופלת פנימה. בארה"ב יש גם מחוררים של חור אחד בגדלים קטנים יותר, אבל מה יותר פשוט וגם לא יקר מלקנות מקבע ניטים פשוט , אבל עם 4 ראשים וזה יתן מענה לשני גדלים של חור- גם לקטן לכפתורים או סיכות, גם לתגית וגם ניתן לקבע ניטים. נכון שמדבור במכשיר עם פטיש, אבל מחיר מנצח בזולותו.. מי שיש לה את המחורר האניברסלי מכל סוג- מסודרת לשלושה גדלים של חורים.. המחוררים שאני קניתי לי בארה"ב כמו של כרטיסן ודווקא מוצלחים ביותר, אם כי עלו איזה 8 דולר לאחד לפני מיסים ,הם של שני חורים לכפתורים ושני פסים להשחלת סרט בנייר.. אבל זה מותרות .. רק נוחות.. וזו הסיבה שאני לעתים יכולה לעצב דף אלבום ברבע שעה- אחרי שעתיים מחשבות- הביצוע זורם כי יש כלים ביד. אבל שוב- כלים וחומרים זה דבר שאוספים.. תחשבו כמה זמן לקח לכן לאסוף מלתחה סבירה שיש לכן בארון? זה לא שקניתם 40 חולצות, 20 מכנסיים ו 4 מעילים בעונה אחת. זה לוקח זמן- אחרי 3-4 שנים בתחום- לכולנו יש חנות קטנה בחדר יצירה.. וכשאני עושה דווקא ספירת מלאי שימושית- הפאנצ'ים הכמעט יחידים שאני משתמשת בהם קבוע הם של עיגול, ריבוע ותגיות.. הביזאר של מעטפות, כיסי ספריה וכאלה- כמעט ולא בשימוש, אולי דווקא לכרטיסי ברכה. לכן תבנו מלאי רב שנתי- לא דברים אופנתיים , אלא דברים סטנדריים יותר.. ועוד דבר ששמתי לב עליו כרגע כשאני מעצבת אלבום לבנותיי ועובדת עליו כבר שבוע ברצף- לא הוצאתי את הטרימר. יש לי גיליוטינה, טרימר גדול , טרימר קטן- ואני עובדת עם סכין.. הרגל ממקצוע העיקרי שלי או סתם כי זה יותר נוח? לא יודעת.. ו" אכלתי" 5 דבק עכבר- כי לא השתמשתי בשום דבק אחר. כל כך נוח איתו שאני מוכנה " לספוג" עלויות שלו לאלבום רק כדי לא להתעסק בדבקים רטובים.. יודעת מה החלום שלי? לזכות ב 100 קילו של דבקים שונים מסוגים של פינות נדבקות, עיגולי דבק וכל מיני כאלה- הגעתי למסכנה שדבק נוח עושה חצי עבודה.. והדגש הוא לנוח.. כי בסופו של דבק כולם ידביקו כמעט הכל, אבל כמה עצבים זה יקח לנו..