כול אחד היה רוצה 9 נשמות כדי להספיק את כול מה שרשם ביומןאני חולה על העיניים היפות שלם.
וגם יש להם 9 נשמות, חחחחח.
מי צריך תשע נשמות?
כל נשמה פרצוף אחראני חולה על העיניים היפות שלם.
וגם יש להם 9 נשמות, חחחחח.
מי צריך תשע נשמות?
חתול חמוד
האם זה נכון? החתולים הג'יניג'ים הם זכרים?חתול חמוד
הגור הספציפי הזה הוא זכר. הצבע שלו ג'ינג'י בהיר, בדרך לבלונד כהה, ומתחת לצואר לכיוון החזה- לבן. מישהו זרק אותו על הכביש, חבר של הנכד שלי הרים אותו שניה לפני שנדרס ע"י רכב חולף, ומאז הנכד שלי צמוד אליו. הבת שלי החליטה שקוראים לו בוריס, אין לי מושג למה. מי שהכי נקשר אליו הוא פיסטוק הפיטבול. מזעיק את כולם ברגע שהגור מילל ומצטרף ליללות בעצמו, מלקק אותו, משתרע לצידו ונותן לו להרדם על הבטן שלו.האם זה נכון? החתולים הג'יניג'ים הם זכרים?
כול הכבוד לנכד, וטוב שלחתול יש 9 נשמות, הרוויח משפחה חמה.הגור הספציפי הזה הוא זכר. הצבע שלו ג'ינג'י בהיר, בדרך לבלונד כהה, ומתחת לצואר לכיוון החזה- לבן. מישהו זרק אותו על הכביש, חבר של הנכד שלי הרים אותו שניה לפני שנדרס ע"י רכב חולף, ומאז הנכד שלי צמוד אליו. הבת שלי החליטה שקוראים לו בוריס, אין לי מושג למה. מי שהכי נקשר אליו הוא פיסטוק הפיטבול. מזעיק את כולם ברגע שהגור מילל ומצטרף ליללות בעצמו, מלקק אותו, משתרע לצידו ונותן לו להרדם על הבטן שלו.
זה חתול אמיתי?
החתול נראה לי אמיתי.זה חתול אמיתי?
זה לא על חשמל, או משהו?
והפרווה, איזה כייף זה בחורף.
היפנים עושים כיום חתולים רובוטייםהחתול נראה לי אמיתי.
צבר אמיתי בלי קשר ליפן, עם ציפורניים כקונטרה לפרווה הרכהזה חתול אמיתי?
זה לא על חשמל, או משהו?
והפרווה, איזה כייף זה בחורף.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.