איך באים הביתה

אחר

New member
איך באים הביתה

רוב היוצאים בשאלה , להערכתי , שומרים על קשר מסויים עם ההורים,ומגיעים ,ולו לעתים רחוקות,הביתה. כשאני מגיע הביתה ההבדל היחידי בצורת הלבוש שלי היא כיפת עור (אמריקאית) שאני שם.מה איתכם?

אלי פלס

New member
איך באים...כשבאים? אישים, תגיבו

שלושה פעמים הגעתי לסביבת המשפחה שלי בארבעת השנים האחרונות (אני לא מחשיב ביקור אצל אחי). שתי חתונות. לחתונה הראשונה הסתפרתי, הורדתי את העגיל, קניתי חולצה לבנה ומכנס אלגנטי, השקעתי אפילו בכיפה. שחורה, סרוגה. החתונה השניה הייתה ביום הבחירות האחרונות. הגעתי ישר ממטה הבחירות. התלבשתי איכשהו עם בגדים סבירים פחות או יותר, הייתי עם כובע. עוד פעם אחת הייתה לפני החתונה הראשונה. הפתעתי את אחי והתקשרתי אליו מהכניסה לישוב. הוא הגיע לפגוש אותי ואז, איכשהו, הוא הצליח לשכנע את אמא שלי שהצליחה לשכנע את האבא שלי שאגיע לביקור בזק בבית שלהם. הייתי עם בגדים רגילים. עד כמה שזכור לי ג´ינס וטי-שרט כלשהי... שמתי על הראש כיפה וכך הגעתי. אני לא מגיע על בסיס קבוע כך שאני לא ממש יכול לעזור לך ב"קוד התנהגות"... אני מנצל את ההזדמנות לבקש מהיוצאים האחרים שנמצאים כאן לתרום מהניסיון שלהם.

בן חור

New member
לדעתי ,יש לקחת בחשבון את כל

הפרטים הנוגעים בענין ,לשקלם הדדית, ולנסח סגנון לבוש ספציפי לכל אירוע, זמן, מקום ומצב לכשעצמם. לדוגמא: אם תלבש שחורים,הרי שזה יראה או א) צביעות מצדך . או ב) חוסר חיבור למציאות. ואף אולי גרוע מזה->ג) מעין הכרזה שאתה לא בטוח בדרכך החדשה. מאידך בהרבה מקרים הגעה בלבוש חילוני בוטה ,כגון חולצה מודפסת ברעשניות ואי חבישת כיפה, תהא התרסה ברורה. למען האמת זו הבעיה הקלה שבין הבעיות איתם נאלץ/צת חוזר/ת בתשובה להתעמת מעט שכל ישר יעשה את העבודה. בשורה אחת היתי אומר כי " סגנון הלבוש שיתאים לאירוע ולמשתתפים באופן שיתן ביטוי הולם קודם כל לך כאדם הנאמן לעקרונותיך העכשוויים, ועם זאת לכבוד המקום אליו אתה בא, הוא הסגנון הראוי"

למעלה