איך בא לי אלפחורס הוואנה

האמת ומקווה שאף אחד לא יעלב

אני מעדיפה פנטוצ'ה FANTOCHE ענק משוקולד (בילדותי היה עטוף בנייר ורוד מוכסף, עכשיו הוא בתוך שקית חומה. יש כאלה גם קטנים. אני אוהבת את הגדולים, אלה של שלוש שכבות ולא שתיים כמו כל האלפחורס) ממממממממממממממ

לא מכירה את זה../images/Emo163.gif

למה להיעלב??על טעם ועל ריח... איפה מוכרים? זה מוכר בארגנטינה כי בחיים לא שמעתי על זה. אני אבדוק עם הוריי

כולם מכירים רק הוואנה

וחושבים שאין אלפאחור אחר. נכון שהוואנה טעים, אבל אני מעדיפה פנטוצ'ה. לא מוכרים הוואנה בקיוסקים, רק בבתי קפה מיוחדים, במקומות בילוי לתיירים, בשדה התעופה וכמובן במר דל פלאטה...

ליסיטה

New member
ממ..

נראה לי שאני יודעת דוקא למה את מתכוונת..זה ממולא בריבת חלב?

כרוני

New member
את ../images/Emo47.gif !!!

אני לא רואה שם קילמס......מיד שולח להם הודעה בנושא. אגב, אלו האלפחורס שאני אהבתי.....אני חושב שזה FANTOCHE.....יש ליין שלם של אלה.

../images/Emo9.gifאם אני לא טועה

אלו הם MILKA, קיימים ממולאים ב DULCE DE LECHE וב MOUSSE ולגבי קילמס, נראה לי שהפסיקו ליבא אותו.

גילינו בטיב טעם

ריבת חלב מעולה:VAQUERITA זו החברה שמייצרת את BARRAS DE DULCE DE LECHE, כמו שוקולדים קטנים שאכלתי פעם בקורדובה.

כרוני

New member
די די .....אל תגידי לי דברים כאלה

מדיה לונססססססססססססססססס עם דולסהההההההההההההה

MiAdi

New member
מאמי דבי - קודם כל תודה ../images/Emo45.gif והאמת.....

שאת ה- Dulce de membrillo ו- Dulce de batata, Aji molido ו- Chimichurri קניתי כמה פעמים בחנות של מזרע-להב בצומת שוקת בדרום. ואת ה- Mermeladas ו- סוכריות בטעמי מנטה ופירות וגם Dulce de leche של Arcor מצאתי כמה פעמים ברשת השופרסל. לא הצלחתי למצוא באתר באילו מקומות בארץ יפתח הסניף (למרות שאני מתארת לעצמי שיהיה במרכז הארץ מן הסתם).

גם בר"ג

היינו קונים את כל אלה, בחנות הנקראת שויצריה הקטנה, אבל הפסיקו להביא.

אלון 58

New member
שניהם היו טעימים לי בארגנטינה...,

אם היו זמינים גם כאן,לא הייתי מהסס לקנותם.

lailaein

New member
כשגרתי בארץ קניתי אלפחורס הוואנה ברמת אביב

ליד קניון רמת אביב מאחורי בנק לאומי (לא בתוך הקניון) יש חנות נקניקים וכו' של ארגנטינאי שמביא לעיתים אלפחורס הוואנה ושאר דברים מארגנטינה. למי שמעוניין.

קשה לייבא הוואנה

כי הם לא סגורים הרמטי כמו אלפחוס אחרים, וכשהם מגיעים ארצה, לרוב התאריך כבר לא בתוקף.

למעלה