איך בדיוק לומדים למבחנים ומגישים?

איך בדיוק לומדים למבחנים ומגישים?

שמעתי מהרבה כבר שיש השוק של שנה א ורק בשנה ב יודעים איך ללמוד באמת. כדי להקדים תרופה למכה, ואע״פ שזמן רב עוד יש עד תחילת הלימודים, אני מעוניין לשאול כיצד בדיוק מכינים עבודות? איפה החומר נמצא? יש ספרים שאיתנו או שהם נמצאים בספריה דווקא? בדרך כלל יש נושא כלשהו שאנו עושים עליו עבודה או שיש שאלות ספציפיות שאנו צריכים להתייחס אליהן בעבודה? שאלתי הרבה שאלות.. אני בעיקר שואל על העברית אבל אשמח לשמוע גם ממי שלומד במקום אחר כמובן. שאלתי הרבה שאלות, תתייחסו כמה שניתן ויש לכם כוח.. תודה מקרב לב.

lol65

New member
בכללי, למידה למבחנים וכתיבת עבודות זו מיומנות נרכשת

לגבי למידה למבחנים, היו פה הרבה שרשורים בנושא, ודווקא ממש לא מזמן, אז מציעה פשוט לעשות חיפוש בפורום. כמו כן, יש גם למעלה תגית של "כלים ומידע", ואז "מאמרים", ויש שם סיכום יפה של אחת הגולשות לגבי איך היא למדה למבחן, אבל כאמור זה מאוד אינדיבידואלי.
&nbsp
לגבי עבודות, בדר"כ נותנים נושא או שניים, ועליהם נותנים קייס שצריך לפתור. לרוב יתנו לך רשימת פסיקה ומאמרים עליהם אתה אמור לבסס את העבודה, ואפשר למצוא אותם במאגרי המידע, כמו נבו.
&nbsp
אם אתה מעוניין בספרי לימוד, ניתן לרכוש אותם דרך מוסד הלימודים, שלרוב עושה רכישה מרוכזת למי שמעוניין (כמובן שאפשר גם באופן עצמאי, או יד 2, רק לשים לב שהם מעודכנים). רוב הספרים שצריך בלימודים נמצאים בספרייה, וחלק גדול ניתן למצוא גם באינטרנט. אני אישית לא קניתי שום ספר.

למעלה