איך בודקים מה הסוג מחשב שלי?

איך בודקים מה הסוג מחשב שלי?

רציתי לקנות משהו למחשב ואני צריכה לדעת איזה סוג מעבד יש לי,זיכרון,מקום פנוי (את זה אני יודעת איך) וכרטיס מסך..ומשהו שנקרא direct

סמלת

New member
מה הבעיה?

קבלה של המחשב בודאי שמרת נכון? (היא תעודת אחריות) בקבלה יש רשימה מפורטת של כל מה שנרכש יחד עם המחשב.. במידה והיכולת הטכנית הדלה שלך אינה מאפשרת לך להבין פרטים אלה..קחי מברג ויאללה...תענוג לפתוח מחשב...הכל שם אני מבטיחה לך

E m i l i K o

New member
בשביל זה יש כמה תוכנות

אם את רוצה לדעת דברים מדוייקים על המעבד שלך אז יש את התוכנה הזאת אם את רוצה לדעת דברים יותר מפורטים על כל המחשב שלך אז יש את EVEREST אומנם לא חינמית כמו התוכנה הקודמת, אבל תתקיני אותה לכמה ימים ולפחות תוכלי להשתמש במידע ואל תקשיבי לסמלת, זה מה שחסר עכשיו, שתתחילי לפרק את המחשב שלך

undi

New member
אני רואה שאתה מתמצא בנושא..

אפשר גם לשאול ? איך אני יודע אם יש לי בכלל מחשב או שזה רק מקלדת ומסך שעושים את כל העבודה וסתם מחוברים לקופסת פח מיותרת?

E m i l i K o

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

וואי אתה מזכיר לי אנשים הזויים שיצא לי לתקן להם מחשבים. מקרה שקרה! מנהלת חשבונות, כל היום עובדת על המחשב,צריכה לדעת דברים בסיסיים טוב, יום אחד היא מתקשרת לחברה שאז עבדתי בה, אומרת שהיא עשתה קובץ גיבוי במחשב והיא לא מוצאת אותו והיא צריכה שמישהו יבוא דחוף אני מגיע אליה, שואל אותה איפה היא שמרה את הקובץ, ועכשיו אני הולך להסביר את זה לאט... היא אמרה לי שבכונן D, נכנסתי לכונן D, שאלתי איך קוראים לקובץ, אמרה לי איך קוראים לקובץ Y ואז לקחתי את העכבר, נכון יש חץ בצד שמאל של המסך, שאתה לוחץ עליו כדי לרדת למטה ולהמשיך לראות מה יש עוד בכונן? זה מה שעשיתי, לא נכנסתי לשום קובץ אחר, שום כלום, רק ירדתי קצת למטה עם העכבר
פתאום ההיא קופצת לי, הנה הקובץ!
הייתה המומה איך עשיתי את זה

undi

New member
../images/Emo3.gif

זה כנראה משהו בגנים של מנהלי חשבונות.. מנהלת החשבונות אצלנו גם נתקלה באיזו בעיה תוך כדי שאנחנו משוחחים בטלפון. אני : (בלי הרבה סבלנות) תגיעי קודם לשולחן העבודה ! היא : אני בשולחן שלי חמוד. אני : שולחן העבודה במחשב !!! היא : איך אני מגיעה לשם? אני : תפני ימינה בכיכר ותתקשרי אליי (ניתוק עצבני) מסתבר שכל מה שהיא מכירה במחשב זה ההתוכנה להנה"ח

זיגזג

New member
פשוט מאד...

חפש תקע שחור, חבר אותו לשקע... אם תשמע מאוורר, סימן שיש לך מחשב!

undi

New member
../images/Emo51.gif

חיברתי אותו ושומעים מוזיקה. יכול להיות שבשעה טובה נולד למחשב שלי איי פוד?

הדRי

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאוי הבטן...../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

למעלה