.למישהו יש טיפים, תובנות?
YoniSlav New member 25/4/22 #7 כדאי מאוד לעיין בתיק הלקוחות של החברה ולבדוק שזה אכן מתאים לצרכים של האתר שלך, יש חברות שמתאימות יותר לאתרי חנות ואחרות מתאימות לאתרי בלוג.
כדאי מאוד לעיין בתיק הלקוחות של החברה ולבדוק שזה אכן מתאים לצרכים של האתר שלך, יש חברות שמתאימות יותר לאתרי חנות ואחרות מתאימות לאתרי בלוג.
H haifachef New member 12/10/21 #2 אני ממליץ לך לקרוא את המאמר הבא, הוא עונה בדיוק על השאלה איך לבחור חברת עיצוב אתרים: עיצוב אתרים
מ מנשה אברמוב New member 23/10/21 #3 לעבור על תיק העבודות, לראות מה רמת העיצוב, לעיין באתר עצמו ובדפים ברשתות החברתיות (ששם מעדכנים על פרוייקטים אחרונים) בכללי לראות שרמת העיצוב והאתרים דיי גבוה
לעבור על תיק העבודות, לראות מה רמת העיצוב, לעיין באתר עצמו ובדפים ברשתות החברתיות (ששם מעדכנים על פרוייקטים אחרונים) בכללי לראות שרמת העיצוב והאתרים דיי גבוה
בראל-דיגיטל New member 30/11/21 #4 אני מעצב ובונה אתרים אפשר להיכנס אל אתר הבית שלי כאן :בראל דיגיטל (barreldigital.tk)
webitnow1 New member 11/7/22 #8 מה שאנחנו היינו ממליצים להתחיל בו הם להסתכל על תיק העבודות של עיצוב בניית אתרים כמו זה : לדוגמא עיצוב בניית אתרים
מה שאנחנו היינו ממליצים להתחיל בו הם להסתכל על תיק העבודות של עיצוב בניית אתרים כמו זה : לדוגמא עיצוב בניית אתרים