בתחתית הודעתך כתובה אימרה "הדרך
נותנת תשובות" וכמה שזה נכון לגבי שאלתך. אענה לך בצורה לא קונבנציונאלית. יש כל מיני דרכים אבל הדבר החשוב מכל הוא מה שאת מרגישה כלפיו, כלפי שמו, קולו, לבושו, התנסחותו ועוד כל מיני פיסות מידע שבסופו של דבר מתורגמים לתחושת בטן. תחושת הבטן היא הכי חשובה. אחר כך כל השאר, נסיון, כסף..... אבל אליה וקוץ בה, תחושת הבטן היא המהמורה הכי קשה בחיינו, כי האדם נוטה להטיל ספק בעצמו ובהמשך.. ולאורך כל חייו. לבחור מטפל זה כמו להתאהב. כשמתאהבים לא שואלים שאלות זה מעל לשיקולים השכליים. ילד הולך עם אביו יד ביד ואינו שואל לאן, הוא פשוט הולך איתו מתוך ביטחון שהוא בידיים טובות. ההתחלה היא הכי קשה, תראי אותנו. אבל אחר כך כשהדברים מתבהרים והחשדנות פגה מתחילים לקרות דברים טובים. מותר ולעיתים רצוי להיות חשדן וזהיר, אבל יש את כל הזמן שצריך, ומה שצריך לקרות יקרה. המוטו שלי הוא " זהו יום טוב והדרך היא טובה והכל בדיוק כפי שצריך להיות". את יודעת אחת המשמעויות החבויות בצליל "הומיאופתיה" זה מפה. מפה לדעת להיכן, איך, כמה, למה...מפת יה. באמת. יש פתגם עתיק שאומר " הילכו שניים בלתי אם נועדו"! בטיפול הומיאופתי ובכלל בחיים הדבר הכי חשוב הוא לא להיות משוחד. אני כמטפל וכאדם לעולם לא יודע מי עומד להכנס אלי ומה בפיו. אני פשוט נע בהתאמה למה שעולה ומקווה לטוב. אליש.