איך בוחרים סורק , איך יודעים

קודקוד

New member
איך בוחרים סורק , איך יודעים

במה לבחור,מה טוב ומה פחות. תודה על עזרתכם.

כמה דברים לשים אליהם לב:

1. הממשק: היום יש USB, סקאזי וסריאלי (דרך החיבור של המדפסת) 2. גודל הדף: אם זה ביתי אז A4 זה מה שאתה צריך. 3. מחיר: צורב היום יכול לעלות לך 200 ש``ח עד חצי מיליון :) הצורב שלי עלה לי לפני שנה וחצי 400 ש``ח. 4. רזולוציה: כמה שיותר גבוהה יותר טובה. המלצה שלי: UMAX יש להם סורקים מצויינים ואמינים. לי יש סורק של AVISION דגם 260C והוא מצויין.

B0ND_JAME5_B0ND

New member
הסורק הכי טוב הוא...

ScanJet 3400C של HP הוא אמור לעלות בסביבות 600 ש``ח- ניתן לראות אותו בשקם אלקטריק. מומלץ בחום!!!

קודקוד

New member
קורט,תודה רבה, ועוד כמה שאלות

הסורק שציינת שיש לך ושהוא טוב,איזה ממשק כדאי לקחת בשבילו,האם הממשק תלוי בסורק,כלומר לכל סורק ממשק קבוע, או שניתן לחבר אותו לכל הסוגי הממשק שהזכרת? האם בחירת הממשק תלויה גם במחשב שיש לי? ואם הבנתי נכון האם לסורק, שאמרת שהוא טוב, יש לו גם את שאר התכונות שציינת:רזולוציה גבוהה, ו-A4? תודה רבה על העצות והתשובות.

תשובות

הסורק שלי מגיע עם ממשק סריאלי (של המדפסת) ויש לו אפשרות לחבר אליו מדפסת (אני חושב שלכל סורק מסוג הזה יש) לכל סורק יש ממשק קבוע, אבל אפשר לחבר בעזרת מתאם לממשק אחר, אני לא חושב שזה משפיע על הסורק (לא ניסיתי) הבחירת ממשק תלויה במחשב שלך, אם אין לך סקאזי לא תקנה סקאזי גם אם אין לך USB גם אל תקנה אחד של USB. והרזולוציה שלי מספיקה בשבילי (אני בקושי סורק) והוא תומך בA4.

קודקוד

New member
הרבה תודה, קורט, על

התשובה המהירה. ואם לא אכפת לך,עוד שאלה:איך יודעים מה מתאים למחשב,כלומר איך אדע לאיזה ממשק המחשב שלי מתאים, כתוב איפשהו? סליחה על הנדנוד שלי היום,פשוט אין לי שום הבנה בתחום.תודה על עזרתך. :)

Ey@L

New member
תשובה...

קודם כל תגיד לנו איזה מחשב יש לך? (איזה פנטיום) ולפי זה נדע אם יש לך USB בקשר לSCSI כנס למנהל ההתקנים ושם תחת disk controls שים לב אם יש SCSI. ויציאה סריילית יש בכל מחשב.

תשובה

ממשק USB מגיע היום בכל לוח אם כמעט. אם יש לך פנטיום 3/סלרון/פנטיום2/AMD K6-2 ומעלה רוב הסיכויים שיש לך USB. אתה יכול לבדוק גם בצורה פשוטה יציאות הUSB נמצאות מתחת ליצאות של המקלדת והעכבר (רוב הזמן) הן מלבניות ודקות נורא.

קודקוד

New member
קורט, האם תשובתך היא על סורק או

על צורב.אם היא על סורק-לגבי הממשק שציינת, האם אלו אפשרויות שונות,או שלושת השמות UBS,סקאזי וסריאלי הם שם אחד. שים לב,שאלתי היא על סורק לא על צורב. תודה על תשובתך.

אכן דיברתי על סורקים

יש גם סורקים שמשתמשים באותם טכנולוגיות. הסריאלי הכי זול וגם הכי איטי. הסקאזי מצריך בקר סקאזי והוא הרבה יותר מהיר מהסריאלי והUSB הוא הכי מהיר היא איכותי וגםם הכי יקר.

למעלה