איך בוחרים שכונה באיזור טורונטו

איך בוחרים שכונה באיזור טורונטו

הוספתי לשאלות הנפוצות לינקים בנושא הזה שמעניין מאד את מי שעובר לאיזור טורונטו, יש שם קישורים לאתר העיריה, לאתר מועצת החינוך של איזור יורק ולאתר הקהילה היהודית, שמספקים פרופילים של השכונות גם ביורק וגם בטורונטו וסביבתה, הלינק היחיד שלא הוספתי הוא למפות ולהוראות הנהיגה של גוגל כדי למדוד את המרחק מהשכונה לעבודה, אני בטוח שתסתדרו עם לאתר את זה לבד....
אני מזמין את חברינו מ ויניפג, קלגרי, אדמונטון, מונטריאול וונקובר לצרף לינקים או מאמרים משלהם כדי שנשלים את המידע על כל איזורי ההתנחלות של ישראלים בקנדה. מי שמחפש קירבה לאקשן של דאון טאון טורונטו, מוזמן לקרוא את הפרופיל של היי פארק....מי שמחפש ביסלי לילדים וחתיכת דשא מאחורי הבית טורנהיל וטורנהיל וודס זו התשובה אלא אם כן יש לו איך לקנות בית בפורסט הילס.

motekov

New member
תודה רבה!

איזה סדר - איזה אתר לתפארת קנדה! ממש. ישר רצתי לבדוק, מה שלום השכונה שלי... בסדר, הרוב מבין אנגלית! *)))) תודה!

אז את לא גרה בבאת'רסט מאנור

שם רוב החדשים מדברים רוסית וקוריאנית................ורוב הותיקים מדברים אנגלית ויידיש הא ??????

motekov

New member
ותיקים - אנגלית ואיידיש

חדשים - רוסית... נשמע כמו אריאל.. :))) נכון, קוריאנית - לא, אבל אם קוראים מהר, זה נראה כמו אוקראינית - אז זה בסדר. ^))

למעלה