איך בונים מדפים מגבס?

רחלילי

New member
איך בונים מדפים מגבס?

אז זהו. החלטנו לנסות לעשות משהו מגבס בעצמנו. אני יודעת שהדיעות חלוקות. פשוט אנחנו חייבים ארון בגדים לחדר ואין - האורנות בחדר אחר וזה מסתבר קצת מעיק. ונורא נורא יקר לקנות ארון קיר לבגדים (מחפשים כבר חודשים). אז חשבנו לנסות לעשות מגבס כלומר את המדפים והכל, ומקדימה דלתות ממשהו אחר (אולי לקנות דלתות מוכנות מעץ). אני יודעת שזה נשמע מכוער. גם אנחנו בין שנינו עדיין לא סגורים על זה.בינתיים החלטנו לנסות לבנות משהו קטן מגבס לראות איך הולך לנו בבניה לבד. למלא איזה נישה. אז מישהי יודעת אולי או מכירה היכן יכולים להדריך אותנו איך בונים דבר כזה לבד? הבנתי שהחומרים לזה ממש לא יקרים.

ayush

New member
אין לי כל כך מושג איך עושים את זה..

אבל אולי את יכולה לשאול בפורום תכנון,שיפוץ ובניה, יש כמה מומחים. חוצמזה יש את מרכז הבניה בגעש ששם נותנים הדרכות חינם. בהצלחה !

נופר 30

New member
שתי אפשרויות

את יכולה במקום דלתות מעץ לעשות וילון יפה מבד שיסתיר את המדפים ( ואפילו לעטר אותו )כי אם תוספי דלתות עץ אז כבר תגיעי למחירים של כמו לקנות חדש קשה להסביר אך עושים את המדפים מעל גבי הפורום אבל אם תקפצי למרכז הישראללי הם ישמחו לעזור לך כמו כן בצומת רהיטי ליקר יש ארונות בזול ( אני קניתי שם ארון 4 דלתות חדש ) במחיר של 950 ש"ח כולל ההובלה וההרכבה ועוד בתשלומים עוד אפשרות שתקל עליך לראות בעיתונים או באינטרנט ארונות יד שניה שבמצב טוב ופשוט לצבוע אותו מחדש התיכנון שלך יעלה משהו כמו 600-800 ש"ח תלווי כמה מדפים את מתכוונת לעשות ואם את מוספיפה סלסלות לזה או לא ואם תעשי דלתות עץ או וילון עוד רעיון שעלה לי עכשוו יש בהום סנטר את כל המדפי רשת המתכוונים + סלסלות רשת שאת יכולה לתלות בנישה שיש לך ולסגור את זה עם וילון או עם דלתות ובזה לסגור את העניין .

אתי@

New member
וילון לא מונע מאבק להיכנס פנימה

וללכלך את הבגדים

למעלה