איך בונים תאטרון בובות?

ורד כ

New member
איך בונים תאטרון בובות?

מחפשת הסבר איך לבנות תאטרון בובות פשוט לילדים כולל הסבר לגבי הכנת בובות תודה ורד

אהלן ורד וברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אומנם לא ציינת מעבר לת' בובות פשוט לאיזו מטרה בדיוק את זקוקה לזה?, איזה סוג בובות היית רוצה?,האם את מתכוונת לסיפור מסויים? ועוד פרטים שיכלו לעזור לנו לכוון אותך קצת יותר למקומות הנכונים אבל... בקישורי הפורום תוכלי למצוא מידע בנושאים: * איך בונים בובות כפפה - לחיצה על קטגורייה זו תוביל אותך להסברים על הכנת בובות פשוטות יותר ופחות מסוגים שונים * איך בונים חלון תיאטרון - 2 אופציות לבנייה * טיפים להפעלת בובות * אתרים המאגדים חומר רב ומגוון בנושא בובות ועוד קטגוריות שבוודאי יוכלו לעזור לך!!!!! בטאגליינס תוכלי למצוא סדנאות שהעבירו חברי הפורום- חלקן מסובכות וחלקן פשוטות וקלות להכנה ושוב הכל בהתאם כמובן למה שאת זקוקה לו. אם תשלימי את הפרטים החסרים אני משוכנע שנוכל כולנו לעזור לך בצורה מדוייקת יותר. נעים להכיר

ורד כ

New member
הי דודי

מוסיפה עוד פרטים: לגן של הבת שלי (קטנטנים בני 1.5-3) התנדבתי להכין תיאטרון בובות. אז אני צריכה הסבר מפורט רצוי עם תמונות המחשה - למשהו פשוט יחסית. יציב . עם בובות כף יד (או שאולי יש רעיון אחר?) יש משהו בשבילי

את מדברת על המבנה עצמו ??

בדר"כ בגנים יש מבנה כזה. תבדקי. את יכולה להכין מקרטון. רק תאמרי לי אם לזה התכוונת ואנסה לעזור.

לורד וחגית

לורד - אז אחרי שהבנתי יותר בהחלט חושב שבקטגוריות שציינתי בהודעה אתמול תוכלי למצוא את מבוקשך, יש שם סוגים קלים ופשוטים וחלקם מחומרים פשוטים וזמינים ( אפילו משקית ניילון ראיתי...בחיי!!! ) מעבר לזה אני משאיר אותך בידיה הנאמנות של חגית שמעצם עיסוקה בונה כמעט כל שבוע בובות ותפאורות לסיפורים שונים ועובדת הרבה בגנים כך שהיא בהחלט יודעת על היא מדברת מניסיון. לחגית - תודה על ההצעה והרצון לעזור, להסביר ולכוון את ורד
ובעניננו...מה יהיה עם שירשור המחירים שרצית??? עוד לא ענית לי בנושא... רק תאמרי לי אם לזה התכוונת ואחפש לך
ד"ש חם למדבר

../images/Emo178.gifד"ש חם למדבר ??!!

לא חם פה מספיק ??!!
ולגבי שירשור המחירים- לא התכוונתי לאחרון ההוא עם גליתוי אלא לאחד מלפני כמה חודשים שדובר על תימחור הצגות וכתבת בו כמה הודעות ארוכות ומושקעות (ב-ר-ו-ר חחח). זה היה בתקופה שהתחלת לכתוב לפורום, עוד לפני הניהול. ואלפי תודות על הנכונות לעזור
!!

../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחגית

התכוונתי שהד"ש הוא חם....מה רצית שהמדבר יעלב שאני שולח לו סתם ד"ש
וד"ש קר ממש יפגע בו... אל דאגה אתם לא לבד! החום מתחיל להגיע גם אלינו, הלילה למשל היה בילתי נסבל בעיני ( ועוד לא התחלנו אפילו
) לא הצלחתי לישון...נירדמתי והתעוררתי כי היה לי חם וככה כל הלילה...אפילו הזעתי - נשבע!!!!!!! אכן מבצבץ לי בזיכרון דיון כזה....אני? אני כתבתי הודעות ארוכות ומושקעות???? מה פתאום אף פעם לא כתבתי יותר מ2 שורות
הולך לסיים כמה עניני פסח בבית ( אני לא רק שחקן , בובנאי, כותב, במאי, מפיק, מנהל פורום ומזכירה\ אשת שייווק\מנהלת אישית שלי ושל כמה חברות פורום שסינג'רו אותי - אני גם עוזרת בית אובססיבית חחחחח )מסיים וחוזר לחפש לך! בכייף וגם בשביל זה אני פה

אבישג - ברור שאני מנקה ../images/Emo46.gif

מי ינקה אם לא? ענבל? דבי?? את??? במבי??? אם אין דודי לי מי לי.....
חג שמח והופעות מוצלחות ונעימות ( 12 הצגות ב3 ימים זו בהחלט משימה )

ורד

תוכלי להעזר בספר שהוצאתי לאור בשם "האפרוח שלמד לשמוח" סיפור המיועד לגילאים שהזכרת. הספר בהוצאת "פלדהיים". תוכלי למצוא אותו בסטמצקי. אל הספר מצורפות חמש בובות אצבע . הסיפור כולו מצולם וממחיש את אופן הפעלת הבובות. אם תרצי הסברים או רעיונות נוספים מעבר למה שהספר מציע תוכלי לפנות אלי במסר. בהצלחה.

אחלה רעיון../images/Emo62.gif אור ושמחה

אם זה מתאים לה זה יכול להיות באמת רעיון מעולה שיפתור את כל ההכנות ואת עוד מציעה עזרה וליווי אישי מאת המחברת אז מה יכול להיות יותר טוב מזה?!! ובכלל מה שלומך? לא שמענו ממך לאחרונה... העיקר שאת שוב כאן

למעלה