איך בונים....

איך בונים....

(לא פורום!). אני רוצה לעשות טלוויזיה ווידאו בכל הבית. העברתי חוטים דרך הריצפה וכו' והכל מוכן חוץ מדבר קטן אני לא יודע איך אני יכול לאחד שני קבלים של טלוויזיה לקבל אחד. בנתיים חיברתי חיבור אחד למפצל דרך היציאה (כן זה אפשרי) אבל זה משבש הכל. בקיצור מאיפה אני יכול לקנות את החלק שיגרום לי לאושר פנימי? וסליחה על השאלה המוזרה.

ilsites

New member
אתה נכנס להום סנטר/ACE

הקרוב לביתך, אומר להם מה אתה רוצה ואיש נחמד מביא לך את זה =) בקיצור, כל מה שאתה צריך יש להם שם p:

אני לא סתם שואל

אין להם חלק עם שתי כניסות ולכן אין לי מושג מה לעשות. אני מיואש! (בגלל זה שאלתי פה).

אוריקס

New member
אתה אמור לנסות לקנות מפצל,

רק להשתמש בו הפוך. אבל אף פעם לא שמעתי על כזה דבר...

אבל אחד של הווידאו ושל הממיר

ועוד אחד של שאר הערוצים שעובדים ללא ממיר (אני "בתבל" ז"ל). ככה שאני חייב לאחד אותם. עכשיו כשאני מחבר את שני הקבלים כל התדרים עולים אחד על השני אז את רוב הערוצים רואים ממש לא טוב. ככה שאני כבר לא יודע מה לעשות. אפילו קניתי מגבר וזה לא עזר.

claimbing

New member
אתה לא יכול..זה סוג אחר של חיבור

אתה לא יכול לאחד אותם, מכיוון ששיטת השידור של הכבלים היא שיטה מיוחדת ושונה מהווידאו למשל, שמשדר AV..אתה חייב להריץ כבל של כבלים, וכבל של וידאו בנפרד..בטלויזיה יש כניסה אחת לווידאו, וכניסה אחת לכבלים.. במקרה ואתה רוצה כמה טלויזיות אתה מפצל כל סוג כבל בנפרד ואז מעביר זוג כבלים[AV והכבלים] לכל טלויזיה.. בהצלחה

ממש לא.

בכל ווידאו יש גם חיבור TV רגיל וגם AV וגם S-VIDEO. אני חושב שהעסק יעלה המון כסף ונוותר עליו אבל שווה לנסות.

claimbing

New member
לא לא לא..

אני מתעסק הרבה עם הדברים האלה
2 היציאות TV שבוידאו זה יציאות מעקפים..בטלויזיה רגילה, אתה אמור לחבר את הכבלים לוידאו, וכבל נוסף מהוידאו לטויזיה, וכך הוידאו מסוגל להקליט את הכבלים, והוא מסונכרן עם הערוץ שאתה רואה בטלויזיה.. מכאן שתה צריך לחבר את היציאה TV הראשית לוידאו, מהוידאו להוציא כבל של TV ולהעביר לכל הטלויזיות, ובמקביל להוציא את הAV שבוידאו, לפצל אותו לכל הטלויזיות ולחבר.. מניסיון שלי, אם אתה תעשה כך [ונראה לי שאתה התכוונת לזה], ברגע שנגיד יש לך 3 טלויזיות, באחת אתה תעביר ל"ערוץ הוידאו" ותראה וידאו, ובשניים האחרות אתה תמשיך לראות כבלים רגילים, אז ברגע שתעביר ערוץ בשניים האחרות אתה תראה שלג חצי שקוף.. אם אתה רוצה בנוסף להכל לחבר לכמה טלויזיות גם TV דיגיטלי, אתה צריך לקנות עוד מפצלים..אבל זה לא צריך לעלות הרבה..אני חושב שתגמור עם הסיפור הזה בערך ב-150 ש"ח[אני מעריך שכל מפצל עולה איזה 30 שקל - לא צריך מפצל מצופה נחושת או משהו אלא אם כן זה וואחד טלויזיה שצריכה איכות מעולה
]

אני יסביר שוב

אני חיברתי את הטלוויזיה לווידאו ואת הווידאו לחיבור הראשי בכל הבית. ככה שכולם רואים רק את הערוץ בממיר או את הווידאו. עכשיו מכייון שאני בתב"ל רוב הערוצם הטובים מוצפנים ככה שאני רוצה לעשות שיראו בנוסף לערוץ של הממיר ולווידאו את שאר הערוצים בלי ממיר. אני מקווה שהבנת. ובאמת אני רואה חצי שלג. יש לי מפצלים בכל הבית והכל מחובר. אני רק צריך חלק מחורבן שיכול לאחד את השני הכבלים לאחד ושיראו בכולם. אני אישית חושב שצריך מכשיר כזה משלב רק תדר מסויים מהכבל כדי שהשאר לא ישבשו את הכל (אני מקווה שהסברתי). זה די דומה למה שיש בחנויות עם המצלמה במעגל סגור. מאיפה אני יכול לקנות כזה דבר?

claimbing

New member
נראה לי שהבנתי,

הכנתי תרשים שמבטא את מה שאני חושב שאתה רוצה ומדגים כיצד לעשות זאת
בהצלחה..

אני מנסה לעשות משהו אחר...

אני לא רוצה להעביר כבל מכל טלוויזיה. אני רוצה שהתשתית תישמר ואני לא ישנה הרבה. אני רק רוצה לאחד את הערוץ של הווידאו. עם AV זה מסורבל ודי מעצבן אז ככה שאני מתלבט מה לעשות. אבל אני חייב להגיד שיש לך דרך מעניינת

claimbing

New member
חח..באמת? זה דיי הגיוני מה שעשיתי

שם.. בכל מקרה, אני בספק אם זה אפשרי לאחד כבל AV עם כבל של כבלים.. ואם אפשר, זה יהרוס את האיכות של הsignal כי זה לא בעזרת מפצל מיוחד זה רק דרך פתיחת חותים והלחמה אני חושב..

Trranger

New member
דווקא אפשר.

יש מכשירים לזה.. יש לי שניים בבית למען האמת

בא לך לפרט קצת יותר

מה מי מו למה? אני ממש רוצה לסיים את זה כבר אצלי. אולי יש פורום בתפטז שיוכלו לענות לי על זה?

למעלה