איך בחו"ל מסתכלים על ישראלים

No name for now

New member
../images/Emo32.gif המנהלת שלכם עובדת קשה ../images/Emo8.gif

מי שרוצה לראות עד כמה אני עובדת "קשה" ביפן או סתם לראות את אוסאקה וקיוטו המדהימות מוזמן ללחוץ על הקישורית ולראות תמונות שצילם עמית שלי (הבחור ההודי הגבוה)

No name for now

New member
איך בחו"ל מסתכלים על ישראלים

למי שלא יודע אני נמצאת כרגע ביפן, פרט ליפנים נמצאים איתי עמיתים מהודו וארה"ב (אני עובדת בחברה שמפוזרת בכל העולם). שוחחתי עם אחד מעמיתיי מהודו על חווית ילדות שאני לא זוכרת אותה לגמרי וגם אמי כבר לא זוכרת ולכן לא יכולה להשלים את החסר, הוא הציע שאשאל את אבי וסיפרתי שאבי מת (לא אמרתי נפטר או נהרג רק מת dead) לפני 16 שנה, השאלה הראשונה שלו היתה: הוא במת במלחמה? הייתי ממש מופתעת שזו היתה השאלה הראשונה מה אתם חושבים? מה שמאפיין אותנו זה חיילים מתים? לאור השינויים ביחס למשפחות שכולות במשך השנים אני חושבת שזה כבר לא מאפיין אותנו כלפי פנים, אולי החברה התעייפה ממחשבות על חיילים מתים ופשוט מתנכרת לשכול כשאני מסתכלת על העיתון שאני מקבלת במלון, שהוא עיתון מקומי באנגלית עם קטעים נבחרים מעיתונים מארה"ב ואירופה (כל יום עיתון אחר), אני רואה אזכורים על ישראל בעיקר על הרוגים בפיגועים (וגם את תאונת הרכבת מהשבוע שעבר) והשיחות עם הפלשטינאים. לי דווקא לא נראה שהעיתונים מראים דעה שלילית כלפי ישראל, באופן כללי זרים לא ממש מעניינים את היפנים אז אולי זו הסיבה לכתיבה שנראית נטרלית.

המנהלת נופשת קשה?

התמונות מקסימות...ואנו בתל אביב סובלים מלחות....חזרי בשלום.

No name for now

New member
גם פה חם ולח ../images/Emo178.gif

היום גם ירד גשם אז לח יותר מהרגיל אז אנחנו נורא סובלים

למעלה