איך ביליתם אתמול?

איך ביליתם אתמול?

הצלחנו לשכנע את בעלי לרדת לים המלח. כולם מאד נהנו. ואני במיוחד מכך שבתי המיוחדת סוף סוף שמה לב למה שקורה סביב. היא היום יודעת "לספר" שראינו ים ויעלים והלכנו בשביל מתחת לעץ ליד הר גבוה והיא ישבה ליד מים. נכון שהכושר שלה לא משהו ולכן נשארנו איתה ליד הבריכה הראשונה בעין גדי ואת אחיה שלחנו עם האחרים להמשיך את המסלול. נכון שכשהיא היתה בת שנתיים היא היתה מסוגלת ללכת את נחל עמוד לבד והיום -לא אבל בשנה שעברה לא יכולתי אפילו לחשוב על להוציא אותה לאיזה מסלולון כזה והיום היא עשתה זאת נהדר ומתוך תשומת לב. אני מאד שמחה.

אמא מ1

New member
בילויים

נהדר איך שאת יודעת לראות את ההתקדמות ולשמוח בה. אנחנו נסענו לשמורת טבע הנמצאת קרוב לקרית גת. כשהגענו הבן הקטן (ADHD) החליט שהוא לא רוצה לרדת מהמכונית וכך הרוויח עוד מנה של תשומת לב של המשכנעים... כשצעדנו חזרה לרכב הבן הגדול (PDD) נעלב מאחותו שמנעה ממנו לדרוך על חיפושית. מאותו הרגע הוא התחיל "לברוח " לעבר הרכב ואני... אחריו. האמת שההצגות ומצבי הרוח של הילדים קלקלו את מצב הרוח שלי אבל כל האחרים פשוט נהנו (כולל הבנים עצמם)כך שהבעייה היא כנראה בעיקר בזה שאני לוקחת קשה כל דבר.

Diana M

New member
כמה נהדר לכם

קריאת הדברים העלתה אצלי חיוך של נחת. שמחה עבורכם שנהניתם ומקווה כי המסלולים ילכו ויתארכו. אגב, כיצד זה שבעבר בתך הלכה מסלולים ארוכים וכעת לא? האם מדובר בבעיה פרוגרסיבית? דיאנה

הבהרה

לתזכורת- בתי גדלה עד גיל 3 וחצי כילדה רגילה אולם בעקבות מחלה פרכוסית שפרצה אצלה בגיל זה החלה הדרדרות גדולה במצבה בכמה תחומים והיציבה שלה- הוא אחד מהם. ב"ה יש תקופות בהן אנחנו רואים שיפור רב. השבת למשל- טיילנו בשכונה והיא רצה כמעט את כל הדרך....

למעלה