איך בכלל עובדת המנילה לבנות?!?

aurora0

New member
איך בכלל עובדת המנילה לבנות?!?

לפני בערך חודשיים שלחתי את התפקידים שרציתי לפי הסדר ולפי האשכולות, כמו שצריך.היום קיבלתי תשובה ראשונה מאז, עם הזמנה למיונים לתפקיד שמיקמתי רק במקום ה5!למה? הרי הם לא שלחו לי תפקידים שאני לא מתאימה להם, לא? זה לא תפקיד שאני כ``כ מעוניינת בו, וזה אפילו לא כזה מפורט בזימון (אשכול: ניהול ואבחון כוח אדם, למי שמתעניין). מישהו פה מבין ויכול להסביר לי בצורה מסודרת איך זה עובד? למישהו יש הצעה או דיעה מה כדאי לי לעשות? נ.ב- ובהזדמנות זו: גיוס קל ונעים לכל מי שמתגייס :)

אורלי17

New member
האימרה הידועה שבראש ובראשונה צה``ל

פועל ע``פ הצרכים שלו תופשת במקרה שלך, כמו במקרים רבים אחרים. הצבא לא מתחייב לזמן אותך למיונים שאת הכי רוצה, אלא מתחייב לזמן אותך לתפקידים שהוא צריך ולתפקידים שאת הכי מתאימה להם. יחד עם זאת, יש אפשרות שתקבלי זימון נוסף לאחד התפקידים מהמנילה (אבל אסור לבנות על זה! לפעמים לא מקבלים עוד זימון, ולכן אל תחתמי ויתור על התפקיד שזימנו אותך אליו לפני שאת משוכנעת במאה אחוזים שאת מקבלת זימון נוסף!!!!!!), ואת אפילו יכולה לערער באמצעות פקס (אבל לא יותר מדי, כי לפעמים ממש נמאס לך מהם והתגובה לא נחמדה במיוחד...) ללשכת גיוס, ותוך ציון הכישורים שלך וכו` לבקש זימון לתפקיד אחר. בהצלחה!

אורלי17

New member
האימרה הידועה שבראש ובראשונה צה``ל

פועל ע``פ הצרכים שלו מתאימה למקרה שלך, כמו במקרים רבים אחרים. הצבא לא מתחייב לזמן אותך למיונים שאת הכי רוצה, אלא מתחייב לזמן אותך לתפקידים שהוא צריך ולתפקידים שאת הכי מתאימה להם. יחד עם זאת, יש אפשרות שתקבלי זימון נוסף לאחד התפקידים מהמנילה (אבל אסור לבנות על זה! לפעמים לא מקבלים עוד זימון, ולכן אל תחתמי ויתור על התפקיד שזימנו אותך אליו לפני שאת משוכנעת במאה אחוזים שאת מקבלת זימון נוסף!!!!!!), ואת אפילו יכולה לערער באמצעות פקס (אבל לא יותר מדי, כי לפעמים ממש נמאס לך מהם והתגובה לא נחמדה במיוחד...) ללשכת גיוס, ותוך ציון הכישורים שלך וכו` לבקש זימון לתפקיד אחר. בהצלחה!

למעלה