איך בן אדם ביום אחד מתהפך?

איך בן אדם ביום אחד מתהפך?

יצאתי עם מישהו במשך כמעט שלושה חודשים, הוא היה לקראת שחרור מקבע.
מההתחלה הוא עשה רושם של בחור רציני, הוא זה ש"הגדיר" אותנו, הבהיר שהוא לא משחק משחקים ושהוא בן אדם של קשר רציני. בנוסף השקיע ממש על ההתחלה עם הודעות ויחס. (את עניין המתנות והרצון שלו לכל הזמן לשלם עליי אני מניחה בצד כי זה לא דבר שמרשים אותי.), דאג תמיד לאסוף אותי אפילו שאני לא קרובה אליו מבחינה גיאוגרפית, היה פותח לי דלתות , ג'לטלמנן אמיתי.
הגענו לרמה כבר שהוא היה אצלי ואני אצלו בארוחות משפחתיות.
הוא היה מאוד כנה, כתב ואמר הרבה שהוא מתגעגע, כמה כיף לו וטוב לו איתי, כמה הוא מרגיש דברים איתי שלא הרגיש עם החברות הקודמות שלו.
יום לאחר השחרור שלו, הבן אדם חטף עליי סיבוב, נעלם לי למשך יומיים, גם כשניסיתי ליצור קשר הוא ענה אבל כשכתבתי על כך שהוא נעלם לא הגיב והמשיך להיעלם, חיכיתי עוד יום ואז התקשרתי- הבן אדם החליט שהוא השתחרר עכשיו והוא לא יודע מה הוא רוצה, פתאום החליט שהוא לא יודע אם בא לו מחויבות ואם הוא יכול לעמוד עכשיו בקשר.
שאלתי אותו אז אם הוא רוצה שנחתוך, הוא לא ענה. שאלתי שוב ושוב והתשובה היחידה שהייתה לו זה:" אני לא יודע מה קורה איתי.", החליט לטוס לשבוע בלי להגיד לי כלום אחרי שחפר לי שנטוס ביחד... פשוט התהפך עליי בשנייה כשבסופ"ש כשנפגשנו הכל היה רגיל ונהדר ללא סימנים מקדימים.
בסופו של דבר אני זו שחכתה, אמרתי לו שלא אשאר באוויר ושאני לא נמצאת עם מישהו שלא רוצה להיות איתי במאה אחוז, הוא לא התנגד ולא ניסה מאז ליצור קשר(עבר בערך שבוע...).

חשבתי אולי חברים שלו סובבו אותו נגדי, באותו סופ"ש לפניי שהוא התהפך נפגשתי איתם פעם ראשונה, שניהם חזרו מטיול מאוד ארוך בחו"ל, ללא בנות זוג רציניות, הרגשתי שהם לא התלהבו ממני. חשבתי אולי הם זרקו לו איזה משהו בסיגנון:" מה אתה צריך מישהי עכשיו? תטוס תבלה, תהייה עם בחורות." אחרת אין לי הסבר אחר למה שקרה.
חשוב לי גם להבהיר שלא הגענו עד הסוף מבחינה אינטימית, הוא ידע שאין לי הרבה ניסיון, אמר שהוא לא לוחץ ומאוד כיבד אותי והתקדמנו לאט ובטוח.

אני באמת מבואסת, הוא היה ממש מה שחיפשתי הרבה זמן מבחור, קשה לי עם זה מאוד, חשבתי לשלוח הודעה אך מצד שני אני חושבת שאצא סתם נואשת ומטומטמת.... מה כבר אגיד? מה השתנה בשבוע הזה? הוא לא יצר קשר ,כנראה שבאמת הוא לא מעוניין.
מה אתם חושבים?

ELLA1992

New member
היי

כאשר אנשים עוברים שינויים קיצוניים בחיים שלהם, לצורך העניין- השיחרור שלו מקבע, הם עלולים לחוש סוג של הלם, בלבול, המון תהיות, חששות ודאגות, כל התחושות הללו עשויות לסגור אותו בתוך עצמו וזה מתבטא ביחס אדיש וקריר לסביבה, אפילו לאנשים הקרובים והאהובים ביותר.
שיחרור מקבע לא זהה כל כך במאפיינים שלו לשיחרור רגיל משירות חובה, בטח יצא לך כבר להיחשף לסיפורים על אנשים שהשחרור מקבע הופך אותם לחסרי אונים, האנשים האלו התרגלו למסגרת הצבאית והם חוששים שמא באזרחות לא יהיה להם כיוון.
אני מציעה לך לעצור רגע, לא למהר להסיק מסקנות, תתני לו את הספייס שהוא זקוק לו כעת, יחד עם זאת ברגע שהוא כן יצור עמך קשר, תבהירי לו שאת מבינה מה הוא עובר, ושאת נמצאת שם עבורו ומוכנה לתמוך...
יש סיכוי שהשינוי הזה בחייו יגרום לו לעשות סוויץ' גם ביחס אליך, יש סיכוי כזה, עלייך להיערך לאופציה הזו שכן היא אפשרית אך מנגד, ישנה גם האפשרות שזה יעבור לו מהר ולא ישפיע על הקשר איתך.
הרצינות שלו בהתחלה לא אמורה לגרום לך לפתח ציפיות, לא משנה איך הבן זוג מתייחס אליך בתחילת הקשר, לעולם אסור לפתח ציפיות יתר בתחילת הקשר , אין לדעת מה יקרה, שלושה חודשים זה כלום זמן, לא רק שהקשר עוד בחיתוליו אלא שהוא טרם התבסס בכלל.
העצה שלי, תני לו לטוס, להתפרע, שיעשה מה שהוא רוצה, את מצידך תמשיכי הלאה, יכול להיות שכשהוא יחזור מחו"ל את תקבלי ממנו הודעה , אבל אל תבני על זה , ולהבא, אל תפתחי ציפיות, היחס היפה שתיארת שהוא הביע בתחילת הקשר באמת לא אומר כלום, זה לא משקף כלום עליו, זה די קל להיות "מושלם" בהתחלה.

העניין שאנחנו לא בפסק זמן

אני חתכתי את זה, כל מה שהוא הצליח להגיד זה :"ביי" , אחרי שהוא אמר שנורא כיף לו איתו וטוב לו ושהוא לא רוצה לפגוע בי, כי הוא לא יודע מה קורה איתו ועם השחרור.
אני לא יודעת כמה הוא יחשוב על לחזור אחרי שאני סוג של "זרקתי אותו", מה גם שהוא היה השבוע לדעתי כבר בחו"ל וחזר לפניי יומיים.
&nbsp
ואני לא אומרת שהכל היה מושלם, נכנסתי להכל מאוד לאט. פיתחתי ציפיות ברמה ריאלית, היו הרבה דברים גם שהפריעו לי אך התמודדתי איתם כי היו המון יתרונות. פשוט אני לא מצליחה להבין איך בן אדם קם יום אחד ופשוט נעלם...
&nbsp

ELLA1992

New member
את לא חייבת להבין את זה

לא הכל אנחנו נבין , לא לכל דבר צריך לחפש סיבות
יש שפע של סיבות אפשריות, אז למה סתם לשבור את הראש?
אני מאוד מצטערת שנאלצת לעבור קשר כזה, אבל מכאן את יכולה להפיק את המיטב והמירב, ללמוד מזה ולהתחזק מזה..
אנשים מתהפכים, חוטפים רגליים קרות, קמים והולכים, זה קורה, אבל זה רק מראה לך כמה הוא אדם הפכפך, לא יציב, לא עקבי, את רק צריכה לשמוח שחסכת מעצמך אחד כזה, זה סיוט להות במערכת יחסים עם אנשים לא יציבים, כל שנותר הוא להגיד ברוך שפטרנו ולהמשיך הלאה
מגיע לך משהו הרבה יותר טוב מזה, אם יש בעיות אחרי שלושה חודשים זה כבר לא זה...אין לך מה להמשיך לתהות ולהכאיב לעצמך...
יצא לי להיות עם אחד כזה, בדרך כלל הם מתהפכים בחזרה וחוזרים אליך על 4, אבל מוטב לא לתת הזדמנות כי זה בדרך כלל מגיע לאותה נקודה שוב.

באמת יכול להיות

שהוא נבהל מהמחוייבות אל מול החופש שנמצא מעבר לפינה.
&nbsp
תכלס, עשית בחוכמה שלא נשארת באויר לחכות שהוא יחליט אם מתאים לו.
בעיניי, אי אפשר בכח, ואם הוא רוצה עכשיו חופש אין שום דבר בעולם שאת יכולה לעשות.
שחררי.
&nbsp
מערכת יחסים צריכה גם להתאים בזמן ובמקום, לא רק באופי ובחיבור האנושי.

Nirwood

New member
הסבר פשוט:

במסגרת הצבא היה נוח לו שמחכה לו מישהי בבית.

אחרי שנגמר הרומן (עם הצבא) את כבר הפכת להיות מיותרת.

תוסיפי לכל זה את העבודה שכנראה הבחור היה מתוסכל מינית (מה לעשות, סקס זה מרכיב משמעותי מאוד בקשר).

אז הוא פשוט בחר בנתיב אחר עבורו.

בעניין העובדה שהוא "נעלם" - זו הייתה דרך ההתמודדות הכי קלה מבחינתו, לא לכל גבר יש את הביצים להיפרד כמו שצריך.

מבחינתו זו הייתה הקלה שהוא זה שגרם לך להוביל את הפרידה.

בעניין הקטע עם החברים:

לא חושב שזה היה הגורם העיקרי, אולי לכל היותר זה רק הוסיף שמן למדורה.

בדר"כ כשגברים מחליטים בבאת אחת לחתוך ("להיעלם") זה עקב תהליך שנמשך זמן מה, אם אני צריך להמר - אז בעקבות העניין המיני שכנראה היה חסר לו (ובצדק...).

תתנחמי בעובדה שהוא לפחות לא שיקר לך ובמקביל יצא עם בחורות אחרות.

לי ההסבר שלך נשמע כמו לחץ של זכרזבל על החברה שלו

אי קשיבות לרגשות שלה, לצרכים שלה, לקצב הטבעי שלה, לחץ מטורף עליה להזדיין שוב ושוב, תסלח לי על הבוטות. כאילו הלחץ בביצים הוא שמנהיג אותו, והוא מבקש להכתיב את התנאים לחברה.

Nirwood

New member
מתוכן ההודעה שלה זה נשמע כאילו היא בתולה...

אני רק ציינתי שלגברים עניין הסקס הוא מרכיב חשוב מאוד בקשר.

ואני לא חושב שניתן לצפות מגבר להתאפק כל כך הרבה זמן.

לדעתי לא רק ניתן לצפות אלא חובה על גבר להתאפק

ובכלל אני אישית מצפה מבחורים וגברים לצניעות: שלא יזכירו סקס, ודאי לא במילים ובדיחות בוטות, שלא ישלחו ידיים מיוזמתם, ו.... שישבו ברגלים סגורות.

עלינו לזכור שלפי היהדות וגם לפי כל חברה מתקדמת, הגבר הוא העזר-כנגד לאשה, הנותן. והמיניות נקבעת לפי הדרישות שלה, לפי הקצב והצרכים שלה.

כשבחור או גבר משתררים על בחורה/אשה הכל מתנהל רע, ומסתיים רע.

inbal116

New member
מעניין אם אתה מודע לזה

שסקס הוא דבר חשוב גם לנשים

No fun intended

New member
איזה מבאס

מהנסיון שלי, ברגע שבו את מרגישה שהבחור לא מעוניין בך... את צודקת.
&nbsp
מבינה לגמרי את התסכול שלך. לא בסדר מצידו שהוא לא מסביר לפחות למה.
לדעתי תנסי להמשיך הלאה. רוב הסיכויים שהוא לא מעוניין, לפי מה שכתבת. ופשוט בחר בדרך ממש צ'יקנית לבשר לך את זה.
&nbsp
מגיע לך המון טוב!
&nbsp

supersonic777

New member
לפי מה שאת מתארת,כאילו קיבל הלם קרב...

שחררי,זו לא התנהגות!וגם עם יענה לך,יש חשק להמשיך להיות איתו בקשר?
אולי הוא מסתיר משהו?הוא השתחרר במועד שנקבע לו,או שוחרר טרם עת?
בנאדם לא סתם נעלם...!

תשכחי ממנו

אם הוא היה רוצה הוא היה איתך בקשר. איך בן אדם נעלם סתם ככה?

Shamy

New member
נראה לי נפלת על ערס מצוי

היה לו נוח איתך בקשר כשהוא היה בקבע , ועכשיו שהוא לא הוא רוצה לחוות את העולם

את מה שהיית בשבילו קשר "לבינתיים" עד סוף הקבע , ועכשיו שנגמר הוא רוצה להתפרפר ולחות את העולם. חברים שלו לדעתי לא הסיטו אותו נגדך , הוא פשוט החליט כך מראש אז אין טעם לחפש אחרים.

לדעתי עשית נכון שחתכת , חפשי לך מישו רציני במקצוע רציני בתחום האזרחי רצוי
כזה עם ראש הכתפיים...שיהיה בהצלחה

סליחה על התגובה המאוחרת.

התמונה היא עבור הבחור -> רוצה חיבוק? חבל מאוד..לא תקבל..
מקוווה שגרמתי לך לך לחייך קצת

את תמיד מוזמנת להתעדכן אצלנו בצל קורתינו בפורום שלנו יש לנו הרבה פינות

A לוןA

New member
העסק לא כזה מורכב

למרות שהוא, בוודאי, מאוד כואב.
מסיבותיו, שהוא כנראה לא סגור עליהן בעצמו או שכן- אבל לא רוצה לחלוק איתך, הוא החליט שהקשר לא מתאים לו יותר.
עשית בשכל שחתכת. למי שאוהבים- לא נעלמים. אפשר להוריד את מינון הקשר, להגיד- אני צריך ספייס- הכל מקובל. להיעלם? לא מקובל.
שבי עם עצמך, הפיקי לקחים (אם יש כאלו) לגבי התנהלות עתידית- ושחררי.
אם הוא ירצה- הוא ידע איך למצוא אותך.
אם לא- טוב ששיחררת.
&nbsp
ואם הוא כן יחזור- לדרוש ממנו הסבר על השיט הזה שהוא האכיל אותך, ואיך את יכולה לדעת שהוא לא יתהפך שוב.

למעלה