איך בעצם מתחילים לנגן בהרכב?

M e g a r a

New member
איך בעצם מתחילים לנגן בהרכב?

שלום לכם. אני קוראת פה מדי פעם, אבל לא זכור לי שיצא לי לכתוב פה משהו. אני מנגנת שנה וחיבערך, ולאחרונה עובדת על הצטרפות ל/הקמת הרכב שבו אוכל לנגן על הבאס, ומקווה להתקדם דרך זה, ולמצוא בנגינה בהרכב אתגרים חדשים. וכאן אני נתקלת בבעיה- איך בעצם הכל מתחיל? את מי לחפש? מה לנגן? איך לומדים לנגן בחד? או שזה בכלל לא ביחד, וכל אחד לומד בבית בשביל החזרה הבאה? תהיות שהטרידו אותי ושאמח לקבל עליהן תשובה. ואולי אפילו אספק לכם נושא לדיון פה.P:

שלום../images/Emo211.gif

איך בעצם הכל מתחיל? מרצון להקים להקה. את מי לחפש? את צריכה לחפש את הנגנים לסיגנון שאת רוצה. הבסיס בדר"כ הוא באס (יש), חשמלית, ותופים. מה לנגן? את המוזיקה שאת הכי טובה בה והכי אוהבת אותה
איך לומדים לנגן ביחד? בוחרים מקצב. או שזה בכלל לא ביחד, וכל אחד לומד בבית בשביל החזרה הבאה? זה שניהם. צריך לעבוד לבד וצריך ביחד

=]

טוב, מחפשים אנשים שיודעים לנגן בעיקרון, גיטרה, בס, תופים, אפשר גם גיטרה שניה, זמר, פסנתר, תתפרעי=] בעיקרון, אפשר להתחיל משיר ממש קל, עם אקורדים בסיסים, ולראות איך זה מסתדר [אהאמ, לא לשכוח לשמור על הקצבXD] אפשר גם להקליט את עצמכם ולנסות לשפר, ואז כבר זה יתחיל לבד=0 נעמיקה

למעלה