איך ברגע אחד הם הרסו לי הכל...

דנדוושש

New member
איך ברגע אחד הם הרסו לי הכל...

מתברר שהמשלחת שלנו גדולה מידי. מחלקים אותנו ל-2 קבוצות. מתוך כל ה-250 אנשים, דווקא אני הייתי צריכה להיות ב-50 שטסים בטיסה נפרדת :/ מהשאר שאיתי בטיסה אני לא מכירה א-ף אחד. אנחנו יוצאים חצי שעה לפניהם בהלוך, ובחזור צריכים להיתקע שעתיים אחריהם בשדה תעופה בפולין. מה אני אעשה לבד? :( אני יודעת שזה לא הכל במסע, ואני ממש לא נוסעת בשביל הקטע של החברים.. אבל כל ההתרגשות הזאת שלפני, של לשבת ולדבר עם חברות על הטיול, להתרגש ביחד.. כבר אין לי את זה. :( הם ביאסו לי ת'חיים :/ אני יודעת שאין פואנטה להודעת הזאת...

אבירן171

New member
בינתיים אני לא רואה שימריאו טיסות

מבן גוריון.. אלא אם יטיסו אותכם על ססנות(4 במטוס) או פיפרים גדולים(עד 8 במטוס) לקפריסין ומשם לפולין.

אבירן171

New member
כמה דברים

1. איזה חברה? 2. איזה שעה טיסה הלוך ואיזה שעה טיסה חזור? 3. האם תוכלי לתת פרטים כמו: איזה מסלול המראה בבן גוריון ובורשה, מזג אוויר, איזה שרוול, במידה ויהיו עיכובים אם תוכלי לפרט עליהם. אחרי שתחזרי? 4. רק במידה ואת יודעת, איזה מטוס, בואינג או איירבאס, ואם אתה יודעת איזה סוג בדיוק?(הכוונה נגיד, B747\B737 או A320, A321 וכו') נראה לי שעד אז השביתה תסתיים, במידה ולא.. תמיד תוכלי לקחת לשם טיסה פרטית XD.. אבירן..

דנדוושש

New member
חחחחח

חחח זה לא כל כך פשוט לקחת טיסה פרטית.. :) אממ אני אנסה לראות [כי אני עדיין לא יודעת את הפרטים :]

אבירן171

New member
פשוט ביותר!

יש בפורום "תעופה קלה", מלא טייסים עם רשיון פרטי וגם אנוכי(בקיץ, אבל רשיון אמריקאי לא ישראלי..) שישמחו להטיס אותך.(הם לא יכולים לגבות ממך יותר מחצי ממחיר הטיסה מהסיבה שאין להם רשיון מסחרי אז רשות התעופה האזרחית לא מרשה את זה..) גם יש אתרים שמציעים.. רק שם זה בטח LEARJET,, זה מטוס מנהלים.. פה אנחנו מדברים על Cessna 172, הבדלי מחירים של: טיסה לקפריסין בCessna 172, משהו כמו 750-100 ש"ח, בLEARJET, זה מתחיל מ2800 ש"ח ועולה.. זה הרבה יותר כיף גם כי מרגישים את המטוס(בבואינג לא מרגישים מפני שהוא גדול והטייסים מטיסים אותו בצורה טובה(בגלל ניסיון) ובצורה שלא שתרגישו כמה שפחות). חפשי בגוגל תמונות את המילה Cessna 172, ותראי את המטוס, במקרה ולא תמצאי תכתבי כאן ואני אביא לך תמונה. אבירן..

בואי אני אגיד לך משהו

חלק מאוד מאוד בולט מהמסע זה חברים..וכן אל תתנצלי על זה, ויותר מזה, אל תתנצלי אם את נהנת או צוחקת ושרה ורוקדת..זה טבעי אנחנו בני אדם. בטיסה בדר"כ לא עושים יותר מדיי רעש כי זה לא אוטובוס בטיול שנתי ויש עוד אנשים...תפגשו שם..זה באמת לא סוף העולם. ועוד משהו, אני יצאתי למשלחת שאף אחד משם לא היה חלק מהחבר'ה שלי..וזכיתי להכיר אנשים מדהימים! תהני, תתרגשי זה הכי הכי חשוב, אל תתני לדברים הקטנים לבאס לך את זה.

נטלי 100

New member
זה רק בטיסה?

אז שטויות כי זו יחסית טיסה מאוד קצרה.. ובד"כ ישנים בה הרבה יותר מאשר שמדברים.. אני זוכרת שהיה סרט במשך כל הטיסה ומי שלא ישן התרכז בסרט..ז"א שגם אין ממש על מה לדבר הרבה. לא נורא!
שיהיה לך מסע משמעותי ומהנה!!

תכלס בטיסה ישנים

זה לא משנה בטיסה את ישנה ברוב הזמן... אני זוכרת שאני טסתי חברה שלי העירה אותי לאוכל וחזרנו לישון.... וככה היה גם בחזור

אבירן171

New member
פראיאריות.. אני הייתי מת לטוס ככה

כל פעם. להיות בקוקפיט עם הטייסים בכל טיסה של משלחת לפולין.. אם הייתי יכול, הייתי אפילו חי במטוס. אתם לא יודעים מה זה הנאה.. אבל שוב.. כל אחד והשיגעונות שלו..

Pukipsey007

New member
שטויות ../images/Emo13.gif דנדוש../images/Emo26.gif

זה נפרד רק בטיסה? או בכל המסע? בכל מקרה, אל דאגה.. את תכירי אותם ואולי יש שם אחד\אחת שהם נחמדים- וזה כבר המון
אולי זה אפילו לטובה, בקבוצה קטנה זה יותר פרטני ונחמד. אנחנו יצאנו כ-30 אנשים [שכבה קטנה יותר משלך, כל השכבה שלנו זה בקושי 200 אנשים] והיה ממש נחמד וכיף. אל תתבאסי, את תראי שיהיה בסדר

דנדוושש

New member
תודה לכולם :] ממש עודדתם ../images/Emo24.gif

אני מקווה שיהיה בסדר.. :/ אני מתה מהתרגשות חח כבר כמה ימים אני בקושי ישנה בלילה אני טסה ביום שני הקרוב (5.3) בטיסה של לוט, ב-6:15.. יש עוד מישהו? אמרו לנו שיהיה איתנו עוד בית ספר.. :)

אבירן171

New member
נקווה שתהיה טיסה לא שקטה

שתהיה הנאה כבר בהתחלה וקצת קפיצות והקאות זה טוב לנשמה(רק לאלה שמקיאים)
אבירן..

מדריך1

New member
שוב זלזול

ומי המזלזל. המאחל דברים כאלה לאלה החוששים. כנראה שלא ניתן לרסן אותך.

אבירן171

New member
הלוואי ולי היו מאחלים ככה!

טיסה שקטה מדי זה לא כיף. תחשוב שבשמיים אפשר לעשות כל כך הרבה דברים בלי שאף אחד ידע
חושבים שאני לא עשיתי? בטיסה של לפאריס בבואינג 747-400 של אל על הורדתי את גובה השיוט מ37,000 רגל ל36,000. אבל מכיוון שהמהירות האנכית הייתה ממש נמוכה ובגלל הגובה הנוסעים לא הרגישו כלום... אותו הדבר אפשר לעשות גם בטיסה לפולין
אבירן..

אבירן171

New member
אני לא רברבן

רק אמרתי לך, שיכולים לקרות כל כך הרבה דברים מתחת לאף שלכם שאתם לא יודעים עליהם(וגם אני לא) אז שתדעו.. האמת כואבת.

למעלה