איך גברים.....

o0ononio0o

New member
איך גברים.....

אוהבים את המציצה שלהם?
תודה!

niva99

New member
בטח התכוונת לסוכריה בעגה הירושלמית

מוזרים הירושלמים האלה :אוכלים פיתה עם אורז וצ'יפס. במקום מאתיים - אומרים מאאתים. ןסוכריה בלשונם מציצה.... גו אנד פיגר...

בתור גבר שנשוי לאשה שאוהבת למצוץ...

(באמת !) אני יכול לספר שהדבר שהכי מאפיין מציצה שגברים אוהבים באמת לקבל זה שהיא באה מאישה שממש אבל ממש אוהבת את זה. פשוט. מי שעושה את זה כי היא יודעת שזה מה שגברים אוהבים, חבל על הזמן שלו וחבל על הזמן שלה. אישה שאוהבת למצוץ שפשוט נהנת להכניס אותו לפה בכול הזדמנות היא יהלום נדיר. תודה לאל שמצא לי אחת כזאת, ואני מהרתי להנשא לה לפני שתתחרט....

niva99

New member
יש רק "בעיה קטנה".......

נשים כאישתך אינן מסתובבות עם שלט עליהן ,אשר יצהיר בפומבי על "מעלה- טרומית" זו. דבר המקשה על קהל פוטנציאלי להתקל ביהלום הנדיר הזה. ולהנות מאיכויותיו הסגוליות. אך מאידך ניתן כאן פירוט כה מפורט ועוד מגבר...זה הזמן לומר שאפו.

יש כמה דרכים שעם הזמןל למדתי

שעל פיהם אפשר לדעת אם סקס הכרוך בהעברת נוזלים חביב על אישה זו או אחרת או לא... אבל מה פתאום שאני אגלה ככה את הסודות המקצועיים שנצברו משך שנים ??

niva99

New member
יאללה מיתוס שתף -מה איכפת לך

ראה זאת כספרות מקצועית-כהחלפת דעות בכנס מומחים. תאר לך-כמה דורות של מתוסכלים בידך להציל...

יש כמה דרכים לדעת מי אוהבת מה...

אחד המאפיינים השכיחים לזיהוי ההתאמה המינית בינך לבין בת הזוג המתאימה היא העובדה המרתקת והפרדוקסלית שאומרת ש:יש מתאם הפוך בין מה שאשה עברה עד היום (הניסיון המיני שלה) לבין מה שהיא צריכה כעת במיטה: במילים קצת יותר פשוטות: כמובן שמהמראה החיצוני אתה לא יכול לדעת כלום. עדיין. אבל כאשר מתחילים לדבר קצת יותר לעומק ומגיעים לשלב שבו מרחרחים את הניסון המיני/רגשי של כל צד מתקבל המתאם הבא: ככול שהאשה מנוסה יותר מבחינה מינית במובן זה שהיא התנסתה בהמון חוויות מיניות חזקות, קשות, מוזרות, בעיותיות, אולי גם אלימות וחורגרות מה"נורמלי" רוב חייה, סביר להניח שמה שהיא תשוקק לו עמוק בסתר ליבה הוא לגבר שייתן לה בדיוק את ההפך: עדינות, רוך, רגישות, סבלנות, פחות אקטיביות, יותר פאסיביות. יותר אהבה רגישה פחות סקס עוצמתי. למה ? כי כל אחד משתוקק דווקא לההפך מימה שהיה לו עד היום. למה אנשים בוגדים כל הזמן ? כי תמיד מתחשק מה שאין בבית. זה לא משנה כמה טוב יהיה בבית. בסופו של דבר מתחילים למצות את מה שיש בבית, ומה שמגרה הוא בדיוק כל מה שאין בבית, ולא משנה בכלל אם זה נחשב ליותר או פחות טוב. קוראים לזה גיוון. כשלאנשים אין סבלנות להתבגר כמו שצריך וללמד את עצמם איך למצוא את הגיוון בינם לבין עצמם בלי להצטרך להחליף לשם כך פרטנרים - זה מה שקורה. בקיצור: אנשים רוצים כל מה שלא היה להם עד עכשיו. אותו הדבר עם אישה מהזן ההפוך: היה לה עד היום כל החיים בחורים עדינים רגישים מתחשבים, כמעט סמרטוטים, האש-פאפיס, נוחים לרצות, יס-מנים, מאהבים שמתחשבים ומלטפים ונזהרים כאילואת עשויה מקריסטל עדין ושביר. כאלה שמזדעזעים מהרעיון שאישה לפעמים גם אוהבת גבר שמזיין לה את הצורה, ומאמינים שאישה רק אוצה שילטפו אותה כל היום וזהו...אחת כזאת קצה נפשה בפוצי מוצי. מה היא רוצה ? את כל מה שלא היה לה עד היום !מימה שחסר מנסים להשלים. אה ! ובקשר למציצות: תחפשו מזל דגים, או כל אישה ממזלות המים. נשים ממזלות המים אוהבות יותר מאחרות החלפת נוזלים. אשתי מזל דגים. עובדה.

seeyou

New member
אישה שאוהבת ../images/Emo95.gif?

צודק! זה שהיא באה מאישה שממש אבל ממש אוהבת ....את הגבר ולא רק את הזיין שלו! יוסי זה לא חשוב מה שעושים - חשוב איך מפרשים את הנעשה... היכרתי יצאנית צעירה מאוד ויפה בירושלים... תוכ כדי החלפת נוזלים רציתי לנשק אותה...היא סירבה! אמרה לי אורלי? כן אנלי? כן אבל לא נשיקות על הפה למה שאלתי? זה שמור רק לאהובי!!

קארי3

New member
שאלה

האם בכל פעם שהיא מוצצת לך היא גומרת? או שהיא לא חושבת שמחובתה לגמור גם לעצמה גם לך?

קארי3

New member
עוד שאלה

האם אתה עושה מעשה שלא יעשה ומכניס אותו לגרונה?

קארי3

New member
עוד אחת

האם רגע לפני שאתה גומר אתה מזהה ודואג להוציא אותו?

קארי3

New member
כמו איזו אישה

בכיתי כשקראתי את ההודעה שלך. נדמה כאילו כל אשליותי על קשר התנפצו. אבל לא יודעת לא הגיוני שהן באמת התנפצו. מוזר.

קארי3

New member
אני מאמינה

ש90 אחוז מהנשים רוצות לבכות או בוכות כאשר הן שומעות דיון על מציצה אבל הן מתביישות להגיד את זה.כנראה בגלל שהן פוחדות להתנהג כמו "נשים סטריאוטיפיות" ולהראות עצבות. כנראה בגלל שהן חושבות שעל ידי התעלמות מהעצבות שלהן הן יהיו כמו גברים. ולא חברים יקרים זה לא משנה מה נכון ומה לא נכון מבחינת צריכיכם לא עליהם דיברתי.איני קוראת לכם שקרנים.איני יודעת מתי משקרים לי ומתי לא. אני פשוט מדברת עלינו הנשים. אנחנו פוחדות להראות התנהגות"נשית" ולבטא עצב. רבות נכתב על זה. בדרך כלל על ידי שוביניסטיים אבל גם לא שוביניסטיים ואף שוויניסטים חושבים כך. הכוונה פה היא לא רק למציצות אם מישהו או מישהי לא הבינו.

zsahr1

New member
כהומו אני יכול להגיד לך ש...

בעדינות בלי שיניים כמובל , ללקק את הכיפה וכך גם בעדינות ובתשוקת תוך כדי ליקוק הגזע יש לסובב את הלשון וכך הבחור שלך יהנה אפשר ומומלץ ללטף את האשכים תוך כדי המציצה ובהצלחה.

תשובות לקארי

לא יודע על איזה גברים נפלת בחייך וולי היו לך חוויות לא טובות או שכן. ממש לא יודע. לא יכול לדעת. האישה שלי פשוט אוהבת למצוץ. אבל מה שהיא ממש אוהבת זה יותר שזה בא בקטע של "השפלה" היא אוהבת שדוחפים לך את הראש בכוח, ושתוקעים לה את הזין עמוק לגרון, ומכיוון שיש לה שיער ארוך היא אוהבת גם שתופסים לה אותו ומושכים אותה ככה עם הראש, כמו זונה. בכול מה שקשור ללגמור לה בתוך הפה, אז היו בהתחלה כמה פעמים שניסיתי להוציא את הזין רגע לפני שאני גומר כי זה מה שלמדתי מכול הנשים שהיו לפניה, שנשים לא אוהבות את זה, שזה מגעיל ומשפיל אותן. וצריך להתריע לפני שזה קורה. נכון ? אז זהו. שלא. לא איתה. גיליתי שברגע שאני עומד לגמור ומבקש להוציא, היא תופסת אותו ודוחפת לעצמה אותו יותר פנימה. כששאלתי אותה למה היא עושה את זה, היא הופתעה מהשאלה שלי, את יודעת מה היא ענתה ? "מה זאת אומרת ? אני אוהבת לבלוע, אם אני אוהבת גבר אני גם אוהבת את הזרע שלו !" כשגבר יורד לאישה ומלקק לה לפעמים חצי שעה ויותר כמו שהיא אוהבת עד שהיא גומרת - נראה לך שהוא לא בולע נוזלים ? בולע ועוד איך. כשאשה ממש אבל ממש מגורה היא מגירה נוזלים שאלוהים ישמור. עכשיו ככה: אם כל העסק מגעיל אותך, ומין אוראלי או אנאלי הוא איכסה בשבילך את צריכה טיפול שיעזור להתבגרות/שיחרור המיני שלך. זה פשוט עניין של שלבים בהתבגרות/התפתחות המינית. יש הרבה גברים שזה מגעיל אותם וגם הרבה נשים. וזה בסדר. אני מאחל להים שיום אחד הם יתפתחו ויגלו שאין שום דבר שקשור לגוף שלנו ויש לו קשר לאיכס....גוף האדם הוא דבר נפלא. וכשיש לך פרטנר/ית שאתה אוהב/ת יותר מאשר את עצמך את/ה אוהב כל דבר קשקשור אליו/אליה, ואין מלימטר בגוף שלו/שלה או בנוזלים שלו/שלה דבר שדוחה. להפך הכול מושך. עכשיו בטח תגידי זאת סתם שרמוטה שמצאתי לי לסטוץ, או שאני ממציא אותה. אז זה שלא. זאת אשתי. ואנחנו נשואים (טריים) באושר. אנחנו אוהבים פשוט לגוון מפעם לפעם. ודרך אגב: גם אני אוהב לרדת לה המון זמן, ואני אוהב שהיא תופסת לי את הראש בשני הידיים שלה כשאני בין הרגליים שלה, ומכוונת אותי בכוח לאיפה שהיא רוצה כמה זמן שהיא רוצה, לפעמים אני נחנק כי כל הפנים שלי קבורים עמוק בפנים ואין לי אוויר. בהתחלה היא ריחמה עליי, ועם הזמן למדתי אותה שאני אוהב את זה. ואין לך מושג כמה אנחנו נהנים מהקטע הזה. מה שאת יכולה ללמוד מיזה הוא דבר אחד: לא משנה מה הסטייה שלך או הסריטה שלך צריך שניים שיהיו באותו הראש. אם יש צד אחד שלא נהנה מיזה - אין להם מה לחפש בייחד. בשום מצב אסור לעשות לצד השני משהו שהוא סובל או לא אוהב. אם אתה נמצא בחברת אישה שלא אוהבת מה שאתה אוהב, או שתצליחו לגרום אחד לשני לאהוב את מה שאתם אוהבים (סיכוי קלוש) או שכל אחד מכם צריך למצוא לעצמו את הזיווג שיותר מתאים לצרכים שלו ולמנטליות שלו. אין דבר כזה "מעשים שלא יעשו בסקס". יש רק מעשים שלא יעשו - שלא בהסכמה ובהנאה של שני הצדדים. זה הכול.

קארי3

New member
בלי אלימות בבקשה

זה שאני רגישה וזה שאני חשה שמותר לי לומר שלא נעים לי או כואב לי להפך רק מעיד על החויות הטובות שהיו לי בבית הוריי ועם הגברים שיצאתי איתם. לא זה לא מעיד על טראומה זה מעיד על יחס של כבוד של משפחתי והגברים שיצאתי איתם לגבי ויחס של כבוד שלי כלפי עצמי. התגובה שלך היתה מאוד אלימה כלפיהם שפטת אותם בצורה מזעזעת. השאלות ששאלתי היו שאלות בריאות ומעידות על כך שאת החינוך המיני שלי לא למדתי מסרטי פורנו אלא מחיי מין מספקים ומהתעניינות בסקסולוגיה בנוסף אבל רק בגלל זה אתה השפלת אותי אולי זה שיש לי גישה בריאה לנושא הופכת אותי ללא אישה בעינייך אולי אני צריכה לרצות להיות מושפלת כמו חברתך בשביל להיות אישה אבל בכל אופן לאחר שקראתי את השורות שלך שהופנו כלפי כלפי משפחתי וחברי בצורה אלימה עזוב השאלות ששאלתי אינן מעניינות יותר. אתה נהגת כלפיי באלימות מרובה לכן איני מוכנה לקרוא את הודעותייך אלא אם כן תתנצל. אתה השפלת אותי בצורה איומה. לדעתי הכית אישה כמה פעמים בחייך.

למעלה