תשובות לקארי
לא יודע על איזה גברים נפלת בחייך וולי היו לך חוויות לא טובות או שכן. ממש לא יודע. לא יכול לדעת. האישה שלי פשוט אוהבת למצוץ. אבל מה שהיא ממש אוהבת זה יותר שזה בא בקטע של "השפלה" היא אוהבת שדוחפים לך את הראש בכוח, ושתוקעים לה את הזין עמוק לגרון, ומכיוון שיש לה שיער ארוך היא אוהבת גם שתופסים לה אותו ומושכים אותה ככה עם הראש, כמו זונה. בכול מה שקשור ללגמור לה בתוך הפה, אז היו בהתחלה כמה פעמים שניסיתי להוציא את הזין רגע לפני שאני גומר כי זה מה שלמדתי מכול הנשים שהיו לפניה, שנשים לא אוהבות את זה, שזה מגעיל ומשפיל אותן. וצריך להתריע לפני שזה קורה. נכון ? אז זהו. שלא. לא איתה. גיליתי שברגע שאני עומד לגמור ומבקש להוציא, היא תופסת אותו ודוחפת לעצמה אותו יותר פנימה. כששאלתי אותה למה היא עושה את זה, היא הופתעה מהשאלה שלי, את יודעת מה היא ענתה ? "מה זאת אומרת ? אני אוהבת לבלוע, אם אני אוהבת גבר אני גם אוהבת את הזרע שלו !" כשגבר יורד לאישה ומלקק לה לפעמים חצי שעה ויותר כמו שהיא אוהבת עד שהיא גומרת - נראה לך שהוא לא בולע נוזלים ? בולע ועוד איך. כשאשה ממש אבל ממש מגורה היא מגירה נוזלים שאלוהים ישמור. עכשיו ככה: אם כל העסק מגעיל אותך, ומין אוראלי או אנאלי הוא איכסה בשבילך את צריכה טיפול שיעזור להתבגרות/שיחרור המיני שלך. זה פשוט עניין של שלבים בהתבגרות/התפתחות המינית. יש הרבה גברים שזה מגעיל אותם וגם הרבה נשים. וזה בסדר. אני מאחל להים שיום אחד הם יתפתחו ויגלו שאין שום דבר שקשור לגוף שלנו ויש לו קשר לאיכס....גוף האדם הוא דבר נפלא. וכשיש לך פרטנר/ית שאתה אוהב/ת יותר מאשר את עצמך את/ה אוהב כל דבר קשקשור אליו/אליה, ואין מלימטר בגוף שלו/שלה או בנוזלים שלו/שלה דבר שדוחה. להפך הכול מושך. עכשיו בטח תגידי זאת סתם שרמוטה שמצאתי לי לסטוץ, או שאני ממציא אותה. אז זה שלא. זאת אשתי. ואנחנו נשואים (טריים) באושר. אנחנו אוהבים פשוט לגוון מפעם לפעם. ודרך אגב: גם אני אוהב לרדת לה המון זמן, ואני אוהב שהיא תופסת לי את הראש בשני הידיים שלה כשאני בין הרגליים שלה, ומכוונת אותי בכוח לאיפה שהיא רוצה כמה זמן שהיא רוצה, לפעמים אני נחנק כי כל הפנים שלי קבורים עמוק בפנים ואין לי אוויר. בהתחלה היא ריחמה עליי, ועם הזמן למדתי אותה שאני אוהב את זה. ואין לך מושג כמה אנחנו נהנים מהקטע הזה. מה שאת יכולה ללמוד מיזה הוא דבר אחד: לא משנה מה הסטייה שלך או הסריטה שלך צריך שניים שיהיו באותו הראש. אם יש צד אחד שלא נהנה מיזה - אין להם מה לחפש בייחד. בשום מצב אסור לעשות לצד השני משהו שהוא סובל או לא אוהב. אם אתה נמצא בחברת אישה שלא אוהבת מה שאתה אוהב, או שתצליחו לגרום אחד לשני לאהוב את מה שאתם אוהבים (סיכוי קלוש) או שכל אחד מכם צריך למצוא לעצמו את הזיווג שיותר מתאים לצרכים שלו ולמנטליות שלו. אין דבר כזה "מעשים שלא יעשו בסקס". יש רק מעשים שלא יעשו - שלא בהסכמה ובהנאה של שני הצדדים. זה הכול.