איך גבר מבין את האישה שלו?

איך גבר מבין את האישה שלו?

איך גבר מפרש דברים, שהאישה שלו אומרת לו, ומה האישה באמת אומרת... בואו נראה, גברים, עד כמה אתם קולעים לאמת שלנו... מה שבלי מרחאות, זה הנאמר במקור. מרחאות "" עם הסימן = לפניהן, מביאות את הצורה בה הגבר מפרש את הדברים. מרחאות "" עם הסימן * לפניהן, מביאות את האמת הנשית, שמאחורי הדברים. אנחנו צריכים = "אני רוצה." * "בדקתי היטב ולעומק את הדברים, ומצאתי, שאנחנו צריכים, אם אתה צריך הסברים והוכות, יש." זאת החלטה שלך = "ההחלטה הנכונה חייבת להיות ברורה ועכשיו." * "אל תבקש ממני להתערב בהחלטות שלך." תעשה מה שאתה רוצה = "אתה תשלם על זה אחר כך." * "כל עוד אתה לא פוגע בי וגם לא במערכת-היחסים שלנו, תעשה מה שאתה רוצה." אנחנו צריכים לדבר = "אני צריכה להתלונן." * "אנחנו צריכים לדבר, ואם שוב לא תטרח להקשיב ולהשתתף בשיחה, אתה תקבל תלונות שוב." בטח לך על זה = "אני לא רוצה שתלך על זה." * "כל עוד זה לא פוגע בי ובמערכת-היחסים בינינו, לך על זה." אני לא דואגת = "בטח שאני דואגת אתה מטומטם." * "אני אוהבת אותך, אני בוטחת בך, ולדעתי אין לי סיבה לדאוג." אתה כל כך גברי = "אתה צריך גילוח ואתה כל כך מתוק." * "טיפשון חמוד, אתה כזה גאוותן והכל מתוך פחד, שאין לו סיבה להתקיים." אתה ללא ספק קשוב כל כך הלילה = "זה הכל סקס כל מה שאתה חושב עליו." * "וואו, הצלחת להעביר ערב, בלי לחשוב על סקס..." אני לא רגשית ! ואני לא מגזימה ! = "קיבלתי מחזור." * "דברים מעצבנים ומלחיצים אותי, ויש לי בעיה להתבטא במצב כזה." תהיה רומנטי סגור את האור = "אולי תקפוץ עליי כבר." * "אני מרגישה מאוד לא נוח עם הגוף שלי, אז תבין אותי וכבה את האור." המטבח הזה כל כך לא נוח = "אני רוצה בית חדש." * "צריך לשנות משהו בעיצוב של המטבח." אני רוצה וילון חדש = "ו שטיח חדש ו ריהוט חדש ו טפטים חדשים לקיר." * "נמאס לי מהוילון הישן, אני רוצה לחדש, אני רוצה וילון חדש." אני צריכה נעלי-חתונה = "40 הזוגות הקודמות היו עם פס לבן לא יפה." * "היו לי נעלי-חתונה, ביום החתונה, הגיע הזמן לחדש את ההרגשה." תתלה את התמונה שם = "לא !!! אני מתכוונת, שתתלה שם את התמונה." * "לא !!! אני מתכוונת, שתתלה שם את התמונה." שמעתי רעש = "שמתי לב שאתה כמעט ישן." * "אני צריכה לדעת, שאתה איתי." אתה אוהב אותי ? = "אני הולכת לבקש ממך משהו מאוד מאוד יקר." * "אני חסרת-ביטחון ברגשות שלך כלפיי, אולי תתן לי איזה אישור?" כמה אתה אוהב אותי ? = "עשיתי משהו היום שאתה בכלל לא הולך לאהוב." * "אני חסרת-ביטחון ברגשות שלך כלפיי, אני זקוקה לאישור ממך." אני באה עוד שניה = "תוריד את הנעליים ותמצא משחק טלווזיה טוב בינתיים." * "אני כבר מתפנה ובאה." נכון שאני שמנה = "תגיד לי שאני יפה." * "גם ככה אני מרגישה חרא עם עצמי, אולי תגיד לי את האמת ותעזור לי למצוא למה..." אתה צריך ללמוד לתקשר = "פשוט תסכים איתי." * "אולי תלמד להנות מהחוויה של להבין אחרים." האם אתה מקשיב לי = < מאוחר מדיי אתה מת > * "אתה מתכוון להוכיח לי, שאתה מנסה להבין?" כן = "לא." * "כן." לא = "לא." * "לא." אולי = "לא." * "אולי." אני מצטערת = "אתה עוד תצטער." * "אני מצטערת." אתה רוצה את המתכון ? = "זה קל למצוא אותו תתחיל להתרגל לזה." * "אם תלמד לבשל, נוכל לעשות זאת יחד, מה דעתך?" זה היה התינוק ? = "למה אתה לא קם מהמיטה והולך אליו עד שהוא ירדם." * "אני לא בטוחה, ששמעתי נכון." אני לא צועקת !! = "אני צועקת בגלל שאני חושבת שזה חשוב." * "אני צועקת, בגלל שבשבילי זה חשוב, ואתה לא טורח להקשיב." כל מה שאנחנו הולכים לקנות זה סבון-רחצה = "זה בלי להגיד שאנחנו עוצרים בדרך במשרד הפנים , חנות הנעליים , אני צריכה למצוא ארנק חדש אני צריכה גם סדינים וורודים חדשים לחדר השינה שבטח יראו נהדר הבאת את פנקס הצקים ?" * "אין לי כוח להתעכב עכשיו בסופר, אנחנו מתמקדים על סבון-רחצה לוקחים, משלמים ועפים משם." וזה רק מוכיח, מה עושה למערכות-יחסים אותו רוב של חוליגנים, שמזלזלים בחיי אדם ובכבודו, במקום להעריך ולכבד את האמת של כל אחד. כל דבר מהאמת המובאת פה, הופך לזילזול בידי חוליגנים רבים, המרתיעים נשים רבות מלשתף באמת, או הופך אותן לכלבות, אם למראית עין ואם באמת. בקיצור, גברים, אלה אתם, שזקוקים לתרגום בגוף הסרט, לא אנחנו.

נוקס

New member
ולמרות זאת יוצא שאתן

שוטפות אותנו אחרי שעשינו מה שביקשתן...

born2b

New member
סליחה באמת שאנחנו גברים

סליחה באמת שאנחנו גברים שחושבים כמו גברים, מדברים כמו גברים ומבינים דברים כמו גברים. זה ממש לא בסדר. באמת סליחה. מזל שאת לא ראש ממשלה כי נראה לי שהיית שולחת את כל הגברים למחנות חינוך מחדש שבהם היו מחנכים אותנו איך להתנהג - כמו נשים. נראה לי שאת עוד שבוייה באשלייה (שהפמיניזם הרדיקלי מכר להרבה נשים) שהדרך הנשית להתנהל היא הדרך היחידה והנכונה ושגברים הם איזה עם מפגר ופרימיטיבי שפשוט טועה ווצריך שיראו לו את האור (תוך כדי הפעלת אלימות מילולית מתונה אם צריך - שהרי גברים מבינים רק כוח) כדי שיבין סוף כל סוף שהוא דפוק ויתחיל להתנהג כמו שצריך (כמו אישה)... אז מצטער אם שטפו לך את המוח בשטויות חסרות בסיס אבל אבל אל תאשימי אותנו בזה שהעולם מסרב להסתדר בשלשות לפי האשליות שלך. המציאות היא שגברים הם בסדר כמו שנשים הם בסדר, כל אחד בדרך שלו. שני המינים שונים זה מזה באופן בסיסי בהרבה מובנים (ובמיוחד בכל מה שקשור לדרכי התקשורת הבין-אישית שלהם) ולכן תקשורת בין המינים זו משימה לא קלה ובהחלט מתסכלת לפעמים (ותאמיני לי שגם לנו לא קל שכל דבר שאנחנו אומרים נתפס כאילו אמרנו משהו אחר לגמרי) אז אני מבין שזה לא קל, אבל לבוא ולהשמיץ את הגברים על זה שהם מבינים את העולם בדרך שלהם ועוד להאשים אותם בזה שהם אלו שהופכים אותכן לביצ'יות? מצטער אבל לי זה נראה ילדותי, טיפשי, וגאוותני. "וזה רק מוכיח, מה עושה למערכות-יחסים אותו רוב של חוליגנים, שמזלזלים בחיי אדם ובכבודו" ? מאיפה הבאת את המשפט הזה בכלל ואיך בדיוק זה שאנחנו מבינים דברים אחרת מוכיח את זה שאנחנו חוליגנים, שמזלזלים בחיי אדם ובכבודו ? תרשי לי להתעלם
dont blame reality, blame the illusion

אני לא אשב ואטרח להוכיח...

את ההיפך מהדברים שלכם, רק תזכרו, שיש דברים, שהם לא נושא לצחוק, ורוב הגברים הופכים אותו לבדיחה, ואחרי שבחורות נפגעות פעם אחר פעם מהרוב, הן כבר פוחדות להתקרב גם למלאכים מביניכם, ואז כל המשחקים והצחוקים האלה הופכים להיות גלגל, שמתגלגל והופך לכדור שלג... אחד פוגע בשני, השני פוגע, אפילו בטעות בעוד שניים, כל אחד מהשניים פוגע בעוד שניים... ומי שלא מבין איך זה עובד, שילמד את שיטת השיווק של הרבלייף, סאן-ריידר ודומותיהן. ולגבי דבריו של נוקס, כדאי שתבדוק איפה הטעות שלך, ולמה אתה מקבל שטיפות, גם כשאתה עושה כבקשתה.

born2b

New member
עדיף לצחוק מלבכות ../images/Emo98.gif

למרות שזה בהחלט לא קל לראות את הצד המשעשע בכל מפגרת שונאת גברים שחושבת שזו זכותה הטבעית להכליל ולהשתלח במין הגברי באשר הוא, רק בגלל שהוא מה שהוא ולא מה שאמרו לה שהוא צריך להיות. כמובן שזה עוזר שבחרת לפרסם את ההודעה שלך בפורום הספציפי הזה שנועד לדון דווקא במה אנחנו רוצים (שזה קודם כל שיפסיקו להאשים אותנו אוטומטית בכל דבר ברגע שהדברים לא מסתדרים)
Don’t blame reality – blame the illusion

אם אתה מרגיש כל כך חופשי

להשתלח ב"מפגרות" (יש דרכים להגיד דברים, גם כשהם לא נעימים), לפחות אל תחשוף בורות ילדותית בכל הנוגע למושגים. לרשימות בסגנון אין דבר וחצי דבר עם פמיניזם רדיקלי, ההומור שלה הוא דווקא די שוביניסטי ומבוסס על רמיזות שנשים הן לא עקביות ולא מתכוונות למה שהן אומרות. מאיפה לך בכלל מה זה פמיניזם רדיקלי, הדיונים מנקודת מבט זו מתנהלים בישראל כמעט אך ורק בין כתלי האקדמיה ולא בהכרח נגישים להוגי הדעות של הפורומים. פמיניזם רדיקלי מתבסס על האמונה שאסור לבנות סדר היררכי בחברה, כלומר אין דרך עדיפה - לא נשית, לא גברית, לא יהודית, לא ערבית, לא אשכנזית ולא מזרחית. כולן שוות. הביקורת שהפמיניזם הרדיקלי מותח על החברה הנוכחית היא, שהיא בנויה על אינסוף היררכיות. דווקא השוביניסטים הם אלה שמציגים תמיד גברים כמטומטמים: גבר חרמן מטומטם שמתעניין רק בכדורגל וציצים הוא גיבור בדיחה שוביניסטית טיפוסית. אז תעשה טובה, אם יש לך ביקורת על הרשימות בפורומים - תמתח אותה בלי להיכנס למושגים שאין לך מושג בהם.

born2b

New member
זכותך לחשוב מה שאת רוצה |אצבע|

וזכותי לחשוב מה שאני רוצה. לפי דעתי הודעה שאומרת שאנחנו חוליגנים שמזלזלים בחיי אדם ובכבודו רק בגלל העובדה הפשוטה שאנחנו מבינים דברים אחרת היא מפגרת, טיפשית ומראה על חוסר הבנה בסיסית של המציאות - אבל זכותך לחשוב אחרת. זכותך לחשוב שהפמיניזם הרדיקלי עסק באשכנזיות.מזרחיות יהדות,ערביות (או בכלל בהשפעה האקולוגית של התחממות כדור הארץ) וזכותי לחשוב שאת או מיתממת, או עיוורת, או טיפשה ושבמשך שנים רבות הפמיניזם הרדיקלי (שזה בעצם הכותבות מהזרם הזה - כי הרי זה לא מוסד רשמי) השתלח בעקביות במין הגברי והשמיץ כל מה שרק יכל בו, מתוך ההנחה הבסיסית (המוטעית) שגברים ונשים הם אותו דבר בדיוק ושהדרך הגברית היא נחותה ברברית, פרימיטיבית וטיפשית והדרך הנשית היא הנכונה ,החכמה והצודקת. ברור שאם נחפש בנרות נמצא איזה מיעוט מבוטל של כותבות ויוצרות שלא נפלו בפח הזה ודווקא כן הטיפו לכבוד הדדי בין המינים, אבל מה נעשה והרוב המוחלט קפצו על ההזדמנות להסתכל עלינו מלמעלה ולקטול כל דבר בגברים ובתהליך הזה שיכנעו המוני נשים בתפיסת העולם המוטעית הזו, ומכרו להם את האשלייה שאם רק יתקפו אותנו ויקטלו אותנו מספיק אנחנו נשנה את דרכינו הנלוזות ואו-טו-טו יגיע עולם חדש שבו גברים ילמדו סוף סוף איך להתנהג - כמו נשים
זכותך גם לחשוב שהפמיניזם הרדיקלי (או הפמיניזם בכלל) הוגבל לדיונים אקדמאים ולא היתה לו שום השפעה על החברה מחוץ לאוניברסיטה וזכותי לחשוב שלמרות כל השפה הגבוהה שאת משתמשת בה, כנראה שהרבה שכל אין לך.

בורן

מה הפלא שאתה לא מבין בשיט בפמיניזם - ליבראלי או רדיקאלי, אם הודעה פשוטה אתה לא מסוגל לקרוא. א' לא אמרתי שהודעה לא טפשית. ב' לא אמרתי שלפמיניזם לא הייתה השפעה, אלא שאתה כנראה לא משכיל מספיק כדי לבודד את ההשפעה הזו ולנתח את מקורותיה. בכל אופן, ההשפעה היא ברובה מועילה וחיובית. עכשיו, אתה מנסה לכפות על חוסר הידע שלך ועל הקושי שלך לבנות טיעונים במתקפות כמו "טפשה" ו"שכל אין לך". חומד, מי שמתחיל בהעלבות - כנראה שאין לו משהו בעל משקל לומר. רוצה להוכיח אחרת? בבקשה, תביא מקורות, תצטט ציטוטים מדויקים מפמיניסטיות רדיקאליות, תביא לינקים. אל תזרוק משפטים כמו "יש כאלה", "אין הרבה כאלה". למי אתה מתכוון? את מי אתה מכיר? את מי קראת? אם אין לך את הכלים לנמק - תהיה צנוע. עצם זה שאתה קורה למישהו "טיפש" רק כי יכולת הניסוח שלו טובה משלך וזה מעצבן נורא - לא מקנה לך נקודות זכות.

שזיפוני

New member
מה?

דווקא לפי מה שהיא אמרה הנשים עקביות ומתכוונות למה שהן אומרות, והגברים מפרשים אחרת. נראה לי שלא הבנת - השורה הראשונה היא מה שהגברים חושבים והשורה השנייה היא מה שהנשים מתכוונות. והנה התגובה שלי לשטויות של "הזהב הלבן": גועל נפש! שוביניזם נשי בשיאו, מה גם שאת מתעלמת מהעובדה שאכן ישלא מעט נשים שאומרות "תעשה כך" ומתכוונות ל"אל תעשה כך, אני פשוט רוצה לראות אם אתה יודע איך אני מרגישה לגבי זה, אוי ואבוי אם אתה לא יודע!!", וכן, יש הרבה נשים שכשהן אומרות שהן רק הולכות לקנות סבון רחצה, הכרטיס אשראי שלהן מוכיח אחרת, והרגיז אותי השילוב "טפשון חמוד" המתנשא, ויש הרבה נשים (שוב, לא רוב אבל הרבה) שואלות אם הן שמנות ורוצות שהוא יגיד שלא, וממש לא את האמת. בכלל, השטויות והשקרים שזרמו כאן - זה משהו מטורף. בכל מקרה הכללות זה רע! בלתי צפויה, את יודעת שאני מסכים איתך!
אבללללל בלי קשר לפמיניזם רדיקלי - הרבה מאד פמניסטיות (הרוב מבין אלו שאני מכיר) לא יודעות מה זה דיאלוג בין מיני, ועניין השויון אצלן הוא מלחמת מינים שבו הגברים הם הצד הרע והלא מוסרי, והנשים הן "שבויות בנורמות לא נכונות" לכל היותר, אם לא מלאכיות מסכנות. לגבי "טפשון חמוד" אני חייב להוסיף: זה נראה כאילו נשים שאומרות את זה, מצד אחד הן באמת רוצות לקרוא לו "טפש" או "אדיוט", ומצד שני הן רוצות "להרגיע" אותו שהן לא כאלו אכזריות ביצ'יות, אז הוא " טפשון חמוד", גור, ילדון קטן. בעעעעעע!

נוו..דיי..תבכה..תבכה..(:)...

שיש בחורות בעולם שמתבכיינות ומרחמות על עצמן.. על כלום..בעצם..(;..

מוותק

New member
איזה בעסה.... זה ממש נכון, אבל

אני די בטוחה שגם לצד השני יש מה לומר בנושא... לא ?

אורזמן

New member
גברים והבנת האשה

בהתחלה כשאהבה פורחת והכל ורוד
" = * בני הזוג מקבלים זו את זה, בלי לשים לב לפרטים . במרכז חיי האהבה
" * = קצת מתבלבל הכל, אבל עדיין מסתדרים . כשאהבה כבר לא במרכז והכל הופך הרגל ביחסים
| + ( * ) & ^ % # @ ! { } " , : ? . < > לא משנה מה נאמר, אנחנו עדיין לא בסדר . ויש עדיין זוגות שמסתדרים והכל הולך להם יפה, אחלה ..... אור

למעלה