איך גומרים מערכת עם חברה ?

dubiyahoo

New member
איך גומרים מערכת עם חברה ?

איך גומרים מערכת יחסים עם חברה שהיינו 1.5 שנים ביחד ונראה לי שזה לא זה ? בצורה עדינה ונחמדה תודה מראש

ghatto

New member
פנים מול פנים

ושלא יהיה לך לאן לברוח - קח את הזמן ותדברו ואל תשאיר אצלה תהיות שישגעו אותה אחר כך. מצד שני לך תדע,אולי היא מרגישה כמוך וזה ילך חלק בלי סצנות.

k e r e n m

New member
טלפון..

לא חושבת שאחרי מערכת יחסים של שנה וחצי, זה יהיה "במקום" להיפרד מחברתך באמצעות טלפון.תחשוב על עצמך בסיטואציה כזאת? אם זה היה הפוך איך היית מרגיש אם החברה שלך הייתה נפרדת ממך בצורה הזאת?.

On The Rock

New member
אין מצב

אולי , אבל במקרה שלו לפי מה שהבנתי אין מצב למשהוא אחר , הוא הרי לא יטוס בשביל זה. תעשה טלפון מפה בצורה יפה ואת שיחת הסיכום תשאיר להזדמנות נוספת.

Mr Ka

New member
אין פרידה נעימה

תמיד אחד הצדדים נפגע, אלא אם באמת שני הצדדים לא מרגישים אותו הדבר. הבנתי שהיא לא נמצאת במצב של שיחה פנים אל פנים. מתי היא כן תהיה במצב הזה? האם יש לך אפשרות הלגיע אליה בעלות נמוכה? אני לא חושב שפרידות אמורות להיות טלפוניות/טראנסאטלנטיות/SMS וכו', פרידה אם כבר, צריכה להעשות פנים אל פנים על מנת שיהיה הוגן כלפי שני הצדדים (במיוחד לאחר שנה וחצי). תמתין מעט, תראה מה קורה. האם ניסית לבחון מדוע זה לא זה יותר? הרי שנה וחצי אמור לקרות משהו, מה קרה בשנה וחצי? האם אחד הצדדים מעוניין להמשיך הלאה והשני לא? הכוונה להתקדם.

בזהירות ../images/Emo18.gif

בשיחה שמבהירה הכל. כמו שאמרו לפניי, בלי להשאיר מקום לשאלות ומסקנות שגויות.

ezmeer

New member
פשוט מאוד

מתחילים לראות אותה פחות, פחות להיפגש.

Palm tree

New member
אוח אל תשחקו אותה קדושים

כאילו שבנות לא עושות את זה *כל הזמן*

ghatto

New member
זה גם כלפי עצמך.זה קשור גם

לאיך שאתה רואה את עצמך.

Palm tree

New member
הי, אני אישית יודע שאני חתיכת נוולה

ואני גם די נהנה מזה למען האמת
אבל אני נגד זה שכולם באים ואומרים עד כמה שזה לא בסדר, כאשר במציאות, הרבה-הרבה-הרבה יותר גברים ונשים עושים את זה ממה שנראה לכם.

למעלה