איך גורמים לאנשים להתייחס אליי ברצינות?
אני בת 22.
לפני 3 חודשים מצאתי עבודה ממש טובה - מבחינת המשכורת, התנאים והעבודה.
אבל מה? החברה קצת זרה לי... כל האנשים בעבודה גדולים ממני במינימום עשור, כולם בני 35-55.
בהתחלה הרגשתי קצת זרה. לא היו לי ולהם תחומי עניין משותפים. הדברים שבעיקר העסיקו אותם היו הילדים שלהם, המשכנתא, הגנים, שיפוצים בבית... ודברים נוספים שלא נוגעים לי ומעולם לא חוויתי.
אומנם אני נמצאת שם רק 3 חודשים, אבל אני טובה בעבודה שלי. המנהלים מאוד מעריכים אותי. הם נותנים לי לבצע כל מיני מטלות שונות, שלשאר העובדים הם נתנו לבצע לאחר לפחות חצי שנה של עבודה; והם גם אמרו לי שהם סומכים עליי ובגלל זה הם נותנים לי לבצע את המטלות האלה.
ולמרות המקצועיות היחסית שלי, שאר העובדים לא מתיחסים אלי ברצינות. הם מתיחסים אלי בזלזול... כמו אל ילדה קטנה, ולא כמו אל בחורה בוגרת.
בנושאי שיחה שגם אני מרגישה שאני יכולה לקחת בהן חלק - למשל דיאטה ותזונה (תחום שמרתק אותי), מערכות יחסים (אני בזוגיות כבר 4 שנים), חינוך וילדים (יש לי 3 אחים צעירים ממני)... הם לא מעוניינים לשתף אותי או לשמוע את הדיעה שלי. כשהם יושבים וצוחקים ולמשל מספרים בדיחה בעלת אופי מיני הם זורקים הערות ציניות "לא ליד הילדה..."
הם לא מתיחסים אליי כאל שווה אליהם, אלא כאל ילדה שעודנה התבגרה, וזה ממש פוגע.
ממש לא נוח לי בחברתם בגלל ההתנהגות שלהם.
להם יש כאילו מן מחסום רגשי, הם לא מרגישים נינוחים לידי.
ואני לא יכולה לומר שום דבר, או להתפרץ משום מקום ולהגיד שהם לא מכבדים אותי...
זו תחושה ממש מעיקה...
בסך הכל זו עבודה באמת בסדר, ואני בהחלט לא מעדיפה למלצר עם בני גילי...
אבל אני פשוט רוצה שיקחו אותי ברצינות!
איך עושים את זה?
אני בת 22.
לפני 3 חודשים מצאתי עבודה ממש טובה - מבחינת המשכורת, התנאים והעבודה.
אבל מה? החברה קצת זרה לי... כל האנשים בעבודה גדולים ממני במינימום עשור, כולם בני 35-55.
בהתחלה הרגשתי קצת זרה. לא היו לי ולהם תחומי עניין משותפים. הדברים שבעיקר העסיקו אותם היו הילדים שלהם, המשכנתא, הגנים, שיפוצים בבית... ודברים נוספים שלא נוגעים לי ומעולם לא חוויתי.
אומנם אני נמצאת שם רק 3 חודשים, אבל אני טובה בעבודה שלי. המנהלים מאוד מעריכים אותי. הם נותנים לי לבצע כל מיני מטלות שונות, שלשאר העובדים הם נתנו לבצע לאחר לפחות חצי שנה של עבודה; והם גם אמרו לי שהם סומכים עליי ובגלל זה הם נותנים לי לבצע את המטלות האלה.
ולמרות המקצועיות היחסית שלי, שאר העובדים לא מתיחסים אלי ברצינות. הם מתיחסים אלי בזלזול... כמו אל ילדה קטנה, ולא כמו אל בחורה בוגרת.
בנושאי שיחה שגם אני מרגישה שאני יכולה לקחת בהן חלק - למשל דיאטה ותזונה (תחום שמרתק אותי), מערכות יחסים (אני בזוגיות כבר 4 שנים), חינוך וילדים (יש לי 3 אחים צעירים ממני)... הם לא מעוניינים לשתף אותי או לשמוע את הדיעה שלי. כשהם יושבים וצוחקים ולמשל מספרים בדיחה בעלת אופי מיני הם זורקים הערות ציניות "לא ליד הילדה..."
הם לא מתיחסים אליי כאל שווה אליהם, אלא כאל ילדה שעודנה התבגרה, וזה ממש פוגע.
ממש לא נוח לי בחברתם בגלל ההתנהגות שלהם.
להם יש כאילו מן מחסום רגשי, הם לא מרגישים נינוחים לידי.
ואני לא יכולה לומר שום דבר, או להתפרץ משום מקום ולהגיד שהם לא מכבדים אותי...
זו תחושה ממש מעיקה...
בסך הכל זו עבודה באמת בסדר, ואני בהחלט לא מעדיפה למלצר עם בני גילי...
אבל אני פשוט רוצה שיקחו אותי ברצינות!
איך עושים את זה?